Senki nem mondta, hogy nem jöttök, ez amolyan lelki ráhatás
Itt 2 napja esik a hó. De már unom. Tavaszt akarok. Virágos mezõket, madárcsicsergést az erdõben, száraz bringázást, késõi sötétedést, ilyesmit. Már qrvára unom a telet.
Zap, nekem az ilyen zenérõl mindig a szakállas kopasz debella állat jut eszembe:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
ejj eszembe jutott egy szám..talán kernkraft volt a nevük?! minden cuccot csajok teszteletk,szoli,hajszárito stb..és a végn volt egy vibrátor..talán..
Zappa,uristen ez de durva...én azt hittem soundon mindent láttam ..de nem
1.54 nél de jó a zene!!
jjaa ezaz!!:
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
de kurva körülményesek vagytok... a való világban nehéz má összehozni egy találkozót, mi?! Me persze téphetem a számat, h gyertek pestre... ehh... Kiscsillag. Ide is ideírom. Már tanulom a számokat, tudjam kijabálni bele a A38 belébe!
ki mondta hogy nem megyünk?? He
szép az autóóó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
LoL, köszönettel elfogandnám! .kapol pizzát cserébe! hogy hozzuk tetõ alá? menjek melóhelyedre mondjuk 1kor holnayp?
legaálbb teszetelem aztán majd ha jó akkro rendelek (bár kicsit szocialiuzmus-szagú ez a várolista, régen a ladákra kellett így várni, akár 6-8 évet is)
descent brutál!
de kurva körülményesek vagytok... a való világban nehéz má összehozni egy találkozót, mi?! Me persze téphetem a számat, h gyertek pestre... ehh... Kiscsillag. Ide is ideírom. Már tanulom a számokat, tudjam kijabálni bele a A38 belébe!
Abban mindig van valami, csak néha nehéz kihámozni, meg a jó dolgokra asszociálni!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.