Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
beszéljétek meg zOrg-al.. nem fogok megsértõdni ;):D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
csináljunk puccsot!
tuszul eljtjük Leslie egyik állatkáját a kormányárol és követeljük hogy moNNYon le!:D
az uj mod lehetne mondjuk magoo:D

...
..ja: a nagy kormányunk lépten nyomon hangoztatja hogy most majd élénkiti a vállalkozásokat a terhek csökkentésével. Ennek elsõ lépésekeként kb 2300 ft-al többet kell fizetnem járulék alatt. Mi lesz ha majd jelentõs támogatást akarnak nyujtani?!
boushit
I don't care how it pedals

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Kokk: ha a kérésem után csak azért is lucskos pinás linket dob be, akkor sorry, de ez van.

(másik topicban sokkal régebben komolyabb retorziók lennének, maradjunk annyiban)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na neee...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Öööö, ez ööö. Szerintem ez gyorsan törlõdni fog :D

Ejj, megint nincs semmihez se kedvem. Se hazamenni, se dolgozni, se semmi.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Mennyire az:)?

hát eléggé.. Én már leszedtem, mert volt másik :)
futófelületen olyan ~3mm mintával.. Ha kell..
"Mit ér meg neked"? és viheted ;)

Linkelõk!
Bírom én a szépet és a jót. De egy dolgot véssetek már a fejetekbe kérlek. Ez egy _kerékpáros fórum_.
Nincs pin@'s topic (sajnos), és nem is lesz.
ha pár naponta beraktok egy csajt, aki szó-szó felöltözött, azt mondom jó.
Az utóbbi két napban hadd ne számoljam össze mennyit sikerült.
Kicsit fogjuk már vissza a kangörcsöket.. köszi.
Ha nem változik, jönnek a moderálások...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomi, sikerült valamit buzerálni azon a szaron? :P

Hát ma nem kerestem nyilvános wifi helyet (elvileg van itt egy, csak szar a vétel, és meg kéne keresni, hogy hol jó), de mondom, hogy csatlakozni azt tud, csak valamiért nem stabil a vétel. Szerintem ez hardveres gond lehet. A sima hálókábeles net megy rendesen, szóval valószínûleg nem szoftveres gond.
Ha garanciális a gép, akkor el kell vinni, és valószínûleg kicserélik benne a wifi kártyát.
Ha nem garanciális, akkor szerintem kb. 3e-ért egy USB-s WLAN adapter a legolcsóbb megoldás rá.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
begyürüzött a váélság. a leglustább koleszos exfutárom azt monta jönne dolgozni. valami télleg van.
...
vettem egy ugyanolyan bbb pedált mint amim volt 4500ér csaszinál és nagyon patent. faszom a 20ezres fosokba, ez is jo lezs 2 évig mint az elözö. ja és 500 g alatt van böven.
kipucoltam a fékeket is ,nemsokára lesz hozzávalõ tárcsa,, és nem zörög a bringa mer utánhuztam minden pivotnál a kis lofaszkákat. patent! holnap ride, akármi lesz is. valaki 1 felé?
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De elcseszett egy nap volt ez a mai.
Bár kaptam egy 5-öst. ;)

Tibi, valószínûleg csak holnap mennék a távirányítóért.
Vagy nem tudom neked mikor jó, de akkor, csak nem ma. :)

Tomi, sikerült valamit buzerálni azon a szaron? :P

Bringázni akarok!!!
Zapat bekaphazZap!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ezek jóságosak. A V8 gurgulászik, a gumik sikítanak, teljesen gyönyörûséges :D

Jah, amúgy a Transporter 3-at csak azok nézzék meg akik tényleg kiváncsiak arra, hogyan lehet a 21. században elbaszni kegyetlenül egy autós filmet (én kiváncsi voltam ;) ). Felgyorsított üldözés, zavaros történet, szar kamerázás. Pedig jó lenne, még Budapestre is elmennek, meg az Audi A8 W12 azért elég jó kocsi. De nagyon elbaszták az egészet. :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Magoo:

Itt meg a háromnegyed órás 5 részben:
http://www.youtube.com/watch?v=GlzWF_VmEu8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=01aKudTOg9M&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=4XTlkX3OSu4&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=HFDMPlPuFZ8&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=K9Vs-ZAhsfw&feature=channel_page

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hejj..eonnál hol?
teganp meg ma voltam raktáron valami gázszabályzókat vagy mi a rákot pakoltunk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
akkor most én is leírom, hogy mennyire jót csapattunk és mennyire szép az erdõ és finom a sör tecánál. és én is megtehetem :)

az orrom nekem is szokott vérezni, pedig nem magas a vérnyomáson.

Ákos linkeljél autósüldözést

tyú banyeg:

http://subba.blog.hu.../03/04/evokanal

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

+tegnap orrom is vérzett picit az irodában, lehet magas a vérnyomás??

Nem baszott valaki orrba, amíg aludtál? Vagy csak simán lefejelted az asztalt. Billentyûzet minta nincs a fejeden? ;)

Most egyenlõre stabilizálódott az állapotom, de még a munkakedv nem jött meg. Bezzeg kinéztem már vagy 5 fasza amerikai kocsit, amit megvennék a lottónyereménybõl.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Nnna, Vöröshegy full felszáradt, minden csupa hóvirág és madárcsicsergés és ismételten kurvajó egy gatyában, szárazon tekerni!!!!
Mert megtehetem. :P

És szerinted érdekel ez minket? Ott mész ahol akarsz, hülye 1 gatyás biciklista! :-))))))
Ez valami libress reklám?....szárazon... aszonydjaFeltöltött kép

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Jó lenne 1-2...tekerni hétvégén, meg anyum is csábít haza valami jófajta vadhús-barnamártás-burgonyafánk kombóval...de most még nem tudom, van egy két intézendõ ügyem. Holnapra megszülöm magamat, csak elõtte még az idõjósokat is megkérdezném, hogy mi lesz a hétvégén?

Tomi, idõ killer számomra is, Garfield szinten vagyok, kb egész nap csak aludnék.+tegnap orrom is vérzett picit az irodában, lehet magas a vérnyomás?? Donno, vagy csak száraz itt bent a levegõ.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Keresztnél le balra, aztán le ott az erdészpalotáig a kisszerpentin végére. Csak a vöröshegyi vaddisznófürdõ volt saras.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Te is kaphatsz a seggedbe vastag szederindát! Hogy képzeled, hogy ilyenkor tekerni mész??? :D
Amúgy merre mentetek le Vöröshegyrõl?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nnna, Vöröshegy full felszáradt, minden csupa hóvirág és madárcsicsergés és ismételten kurvajó egy gatyában, szárazon tekerni!!!!
Mert megtehetem. :P

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nyeregcsõ? 40-es Fox becsúszó! Bár az legalább könnyen mozog ha már bent van ;)
Ellenben a remek akác karó, ami bármelyik irányban elmozdítva remek szálkákat illeszt az ánuszrózsába.

Na visszejött ez az istenátka. Én épp ma csináltam meg a külsõ vinyóm rezgésmentesítését, mert kicsit morgott az asztalon. Raktam alá vékony szivacsot, és most nagyon fasza. De ennek a kegyetlenül zörgõs gépe, az valami borzalom!
Rosszabb, mint egy desktop gép...

Most 1 kávé, fél liter zöld tea fog befolyni, mert ez idõ kikészít.
Igazából azért mind a kettõ, mert amikor forraltam a vizet a teának rájöttem, hogy jó a kávéfõzõ, és akkor csináltam azt is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök