Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. March 13. - 20:51

18' az szerintem már sok a3-ra. biztos rázni fog. de biztos jól néz ki. fotót e
holnap nekem is csak esti jöhet szóba, de még az se biztos, viszont jó lenne.
Posted 2009. March 13. - 20:47

Most megiszok itthon 1-2 sört, hogy ott ne kelljen annyit a kicsibõl...
Posted 2009. March 13. - 20:31

vagy nem:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. March 13. - 18:50

Posted 2009. March 13. - 18:44

Posted 2009. March 13. - 18:42

eldagasztottam pár kispályás kört,az nem tudom hol megy ,vagy mi a neve,de a wollrájd mögé (tettyéhez közelebb) hoz le és tele van félméteres derékszögû leléptetõkkel..ez ebben az idõben sdpvel eléggé jóóóó

Aztán Ákossal is csak összeakadtam toltunk egy jó kis levezetõ kört,gecinagy pocsoláyba faralással orditó autóssal

téren meg kurvanevetséges az a8bol kipattano majom hogy hol ez a szemét én megvárom...bocs de nekem ez igy ebben a formában vicces amit csináltok
este neon miting!
képet azt meg muti!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2009. March 13. - 18:35

Örülés rulez, mert ilyen egyszer van az életben!

Bazz, két órát pakoltam a pincét.
Kicsit most elegem lett a retekbõl, de tavaszra geci nagy hely lesz a bringáknak!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. March 13. - 18:30

Inkább elvoltam Atusékkal, és megnéztem a Paris-Nizzat!
Logót próbáljam meg leszedni?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. March 13. - 18:17

Posted 2009. March 13. - 16:12

És annak is thx, aki kicsit is drukkolt, mert összejött a biznisz!
18" a magyar utakra rulez! :afro:
De lesz projectoros lámpám is, meg fasza új lökhárítóm...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. March 13. - 16:03

Azt ne kérdezzétek hogyan

Most pár órát jó lesz nektek.
Posted 2009. March 13. - 15:34

Posted 2009. March 13. - 15:21

Posted 2009. March 13. - 15:13

Szívesen megáznék most én is.

Ejj, olyan dolgokra jövök rá ebben a projektben, áh. Csináltak valamiféle többnyelvûséget biztosító dolgot. De olyan szarul, hogy áááááá! Számmal kell hivatkozni az adott szövegre. De valamiért felosztották egymás között a dolgot, és ezért a "Rendben" szöveg 4x fordul elõ az adatbázisban, de más átfedések is vannak. Hát ez nagyon szar...
Ja, és annak is örülök, hogy szombaton mehetek anyáméknak segíteni. Szóval bringázás megint majd csak este jöhet szóba.
Posted 2009. March 13. - 15:01

csak felfelé ne ázzak..a többi mindegy
Posted 2009. March 13. - 14:49

Nem mentek ti sehova. Jönnek a kis geci foltok.
Posted 2009. March 13. - 14:44

Posted 2009. March 13. - 14:31

Posted 2009. March 13. - 14:26

Egyébként menjünk, azt majd meglássuk. Shosh nem ér ide, vagy majd utolér.

Aktuális civil
Posted 2009. March 13. - 14:01

biztos jó ötlet?