Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. március 14. - 19:39

Írta 2009. március 14. - 19:13

holnap énis..énis..énis!!!!
Írta 2009. március 14. - 18:44

Száraz talaj, néhol sárral és avar alatti, kurjangatásra inspiráló csúszkával, hóvirágmezõk, sarjadó medvehagyma, éledõ természet, napsütés, madárcsicsergés, szezonnyitó mainstream area elhagyás meglett volna akkor így.
Aktuális civil
Írta 2009. március 14. - 18:39

Írta 2009. március 14. - 17:53

Ha olvasod ezt az üzit,légyszi hívj fel!!!
Nagyon fontos!!!
Saint 2009 es hajtókar,170 hossz,73 bb-vel eladó!!Origi!!
Mert szart hoztak nekem!!!!:argue:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2009. március 14. - 16:58

Írta 2009. március 14. - 16:22

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. március 14. - 16:07

én mán haza is értem.. mentem kettõt
fék nyikorog
hajtrokarom hosszu
pedál vastag
swinger fos
láncfeszitõ dobálja a lácot
swalbe space magas kemény
mit mondjak még..
ja .. béna vagyok.
good day
Én csak most indulok...
Fék jó
hajtókar jó
pedál jó (bár néha lelazul)
fox király!!!

mrp fasza
maxxis jó
ja és király vagyok!
:afro:
Better day!

Gyere, nézd majd meg az intense gumikat!
De most bringa, utána Orfûn prolog, de este leszek.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. március 14. - 16:01

fék nyikorog
hajtrokarom hosszu
pedál vastag
swinger fos
láncfeszitõ dobálja a lácot
swalbe space magas kemény
mit mondjak még..
ja .. béna vagyok.
good day
Írta 2009. március 14. - 14:51

Május 9, srácok! Május 9!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. március 14. - 14:41

Írta 2009. március 14. - 14:10

2-kor ez mi ez hogy?
Mert jönnék én is, de csak a tolós verzió játszik.
Bár igyekezhetek minél többet tekerni és gyorsan tolni, ha az még elmegy és igény van rá!
Ló?
Vagy jöttök ide?
Sajnos a szerelõsdi nem zárult teljes sikerrel.
Lett szép hátsólámpám, meg elsõ lámpám is, de ahhoz kell még valami varia, szal csak jövõ héten lesz kész, addig nem tudom használni.
Ami a legszarabb, hogy a lökhárító sehogy sem passzolt, pedig az sokat dobott volna rajta...
Ja és a felnik csak 17"-ak, nem 18, de azért faszaság lesz!

Sõt, jobban is örülök neki, mert azért a 18 már necces, de persze a csavarok nem passzoltak, úgyhogy azt is csak jövõ héten tudom föltenni.
Meg ha már szét van kapva, akkor lefújatom az eredeti lökhárítót, mert volt rajta 2 nagy karc.
Mondjuk, ha figylembe vesszük a szitut és az összeget, akkor azért kurva jó vagyok!

Írta 2009. március 14. - 14:06

Már miért ne lenne USB-s a gép? Csak rá kellett volna dugni, és pár másodperc múlva fel is ismerte volna, és lehetett volna használni. Mondjuk ha a kábel nem volt elég hosszú, az megint más kérdés, mert ha jól emlékszem ott volt hosszabbító a billentyûzethez, és az viszont csak PS/2-es...új billencs usb, számítógép nem. de átalakítóval jó.
Én lassan mehetek ki a szõlõbe...
Írta 2009. március 14. - 13:56

Írta 2009. március 14. - 13:55

he
ma egy éccakai rájd? Tomi, Ákos, Tibi? többiek?
Kuszi megkínálta fehérborral a billentyûzetet, ami jól behalt. úgyhogy reggel mehettem újat venni. aztán mikor hazaértem akkor derült ki, h nem kompatibilis a csatija, úgyhogy vissza átalakítóér. a fasznak kell mindig vmit változtatni.
Magoo-USB mindenhova jó, nem?
új billencs usb, számítógép nem. de átalakítóval jó.
ezt még az elõzõ postomba szántam. sorry
Írta 2009. március 14. - 13:52

Mentünk sétálni kutya gyerek stb--valahova a kerekerdõ közepére...
Írta 2009. március 14. - 13:50

ma egy éccakai rájd? Tomi, Ákos, Tibi? többiek?
Kuszi megkínálta fehérborral a billentyûzetet, ami jól behalt. úgyhogy reggel mehettem újat venni. aztán mikor hazaértem akkor derült ki, h nem kompatibilis a csatija, úgyhogy vissza átalakítóér. a fasznak kell mindig vmit változtatni.
Írta 2009. március 14. - 13:48

Hali Pécsi népek!
Kis idõre hazajöttem, csatlakozom egyszer valami DH-féleséghez de elõtte valaki segítsen abban hogy kinyomtassam az adóbevallásomat mert beszáradt és tönkrement a nyomtatóm. Laptrottyal odamennék és kinyomnánk az infót papírra hogy be tudjam adni ezeknek meg maradjon egy lepecsételt példányom nekem is arról, hogy mit adtam le. Segítségeteket elõre is köszönöm!
Hétfõn a melóhelyemrõl pendrivérõl vagy gmailról nem jó?
összeszereltem 1 kis szekrénykét a lomjaimnak tök szép lett, sajnálom is telepakolni:-)
Írta 2009. március 14. - 13:42

Kis idõre hazajöttem, csatlakozom egyszer valami DH-féleséghez de elõtte valaki segítsen abban hogy kinyomtassam az adóbevallásomat mert beszáradt és tönkrement a nyomtatóm. Laptrottyal odamennék és kinyomnánk az infót papírra hogy be tudjam adni ezeknek meg maradjon egy lepecsételt példányom nekem is arról, hogy mit adtam le. Segítségeteket elõre is köszönöm!
Írta 2009. március 14. - 12:58

Aktuális civil