Szóval akkor ma este legyen ez az irány. 9re menjünk be. Ott is lehet inni

praktikerbe ackiós gásspré 990 ft, hatásos.
kentadzsdisz!
Fahely, ez nagyon durva.
Amúgy cigók voltak?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
GECIK--MEGTÁMADTAK!!!!! EZ KOMOLY 4db 17éves MAX fiatal az újonnan nyílott 24 emeletes tövében, kávézónál odajöttek, hogy adjak nekik lóvét HEROINRA!!!500 Ft-ket kértek!!! És elkezdtek löködni 2-en majd a másik 2 haverja hátulról NEKEM, hogy "ne löködd a heverunkat" erre én elfutottam, mert hasznos a futás, d ekurva anyját aki kerget!!! FEljelenttettem a jardon õket a gecibe, csak kár, hog y nem igazán láttam az arcukat, mert ott sötét van.
Sz6al.. ez van ja és akkor ott visszamentem és 50m-rõl bekiabáltam nekik, hogy jön a jar dé holnap már a sittane lesznek, erre megint elkezdtek futni utánam...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
GECIK--MEGTÁMADTAK!!!!! EZ KOMOLY 4db 17éves MAX fiatal az újonnan nyílott 24 emeletes tövében, kávézónál odajöttek, hogy adjak nekik lóvét HEROINRA!!!500 Ft-ket kértek!!! És elkezdtek löködni 2-en majd a másik 2 haverja hátulról NEKEM, hogy "ne löködd a heverunkat" erre én elfutottam, mert hasznos a futás, d ekurva anyját aki kerget!!! FEljelenttettem a jardon õket a gecibe, csak kár, hog y nem igazán láttam az arcukat, mert ott sötét van.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ha már mozizik és nem tud válaszolni, állítanak futómûvet!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!