Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
kajak ez a felni.
sötétített üveg is jól nézne ki b oszloptó b oszlopig, attól gonosz lesz ha vki meglát maga mögött a tükrébe, mert elõlröl is sötétséget kölcsönöz.

gondolom az elejérõl azért nem csináltál képet, mert még nincs kész a ledes menetjelzõ :D

project, felnit meg a hátsó lámpát nézd

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
baszki én vagk vagyok mi a különbség?

rendelj egy pizzát !
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elérkeztünk elsõ mérföldkövünkhöz:

Ilyen volt:

Feltöltött kép
Feltöltött kép

És ilyen lett:

Feltöltött kép

Jó lesz... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
másodikra gondoltam, az nem gumilövedékes.
nem kell lõni, csak ráfogni és mondani, hogy ha nem pucol el lelövöd, ha nincs stukkere akkor úgy is elhúzza a belét, ha meg van, akkor én leszek a gyorsabb. ennyi. megéri.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Aztán elõveszed a riasztópisztolyodat, õ meg a sajátját, csak az meg nem riasztópisztoly lesz, és simán lelõ. Megéri?
Persze, ha mindegyik csávóba belelõsz egy gumilövedéket, akkor egy kicsit megszeppennek. Aztán rájönnek, hogy ez csak gumi, és geci idegesek lesznek, szóval futhatsz megint...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ha lesz pénzem tuti veszek ilyesmit.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ha gyors vagy ez talán többet ér
http://www.vatera.hu..._137475266.html
http://www.vatera.hu...8449458&adult=1

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Haza értem, most egy darabig itthon leszek, úgyhogy lehet jönni elhordani a cuccokat! :D

Dusán, azt nem is mondtam, hogy a kiscsávók nagyon kész voltak! :P
Jött 2 17-18 éves suttyó 5-ös bömbivel, fél perces szakértés, kb semennyire nem értettek hozzá, majd kérdezték, hogy ennek ilyennek kell lennie??? Láttam, hogy ebbe most nem szabad belemenni, úgyhogy visszakérdeztem, hogy "ezt tõlem kérdezed???", aztán akkor mondta, hogy jó, telejlt, és leléptek.
Hehehe... :)

Na, a lámpák faszásak, ha mákom van, a lökhárító is elkészül csütörtökre, vagy péntekre, akkor faszán összeáll a gép!
De holnap kisakkozzuk, hogy a hátsó kerékhez mekkora pogácsa kell, mert egy szûk centivel beljebb van, mint ahogy a legszebben nézne ki.
Hihetetlen mennyi aprósággal lehet szopni egy autónál...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
kentadzsigisztán!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Na ezzel a pizzafutárral még nem találkoztam :D
Jó is uzsonnaidõben benyomni egy kis kaját. Feltöltött kép

pedig õ lassan 4 éve van nálam.. csak inkább szakácskodick az utóbbi idõben
tiloson ááááridzsinálá rágá mán. blesszmi gzsá mán

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na ezzel a pizzafutárral még nem találkoztam :D
Jó is uzsonnaidõben benyomni egy kis kaját. A vacsora az úgyis csak folyékony kenyér lesz.

Az elõbb vettem észre, hogy az egyik fa tetején van egy sárga labda. De a szomszédban egy óvoda van. Ilyen kemények lennének a mai kiscsávók?? Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ejj, nem tudom mi lesz, mert most állítólag a vodkás csaj besértõdött, és nem jön holnap szerzõdést módosítani. De az áfával olcsóbb lesz a telefonom, szóval alakul a dolog.

Este menjünk elõtte valahova, vagy inkább ne kísértsük a sorsot? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, amúgy ma átköltöztem a kis börtönbõl a nagy börtönbe. Itt már vannak megint cellatársak is, és idõnként a nap is besüt. Sõt van egy teljes méretû ablak is! Meg közel a kávéfõzõ :D
De még rendezkedni kell, mert a kábelek elhelyezkedése nem ideális :)
Ja, és velem szemben most csaj ül, nem rúgdos, nem szürcsöl, nem öblöget, nem csinál furcsa dolgokat. Szóval elmegy...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
baszki 2 órajá jrtam itt, és annyi alink hogy lefagya z opra...)
kkok maj valami.. nemtom
pizzád lett egy grátisz:)
szal kösz
éés
aaKKKORÁT mentem hogy ihaj..
leengedtem a tagbol és ég-föld,, eddig merevvázam volt.
a praktiker elõterében van egy kis mili8tary sátor, ott lehet oylat kapni 990ért amit maggo linkelt, a pajzs szart se ér..
A1A kell ide, nem M3M :)
alagutnál az elõbb két kis fiatal rétinigger jött vleem szembe és már rázták magukat, biztos a mp törtrésze alaatt felmérték (vagylegalábbis probálták) hogy mennyit érhet a bringám.. villámtekintet, csattanós nézést dobtam feléjük .. tovaálltak..
de lehet hogy ha 3 an vannak akkor nem állnak tova.
ingatlan árak meg hát elidnultak lefelé.. meddig mennek vajh

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap azt mondta a, hogy az igazi hely "egy napkollektoros, csupaüveg,300m2es gerendaházban az erdõ szélén Jakabhegy lábánál" lenne. Na találtam egyet, ami már majdnem ilyen:
Ugyan csak 53m2, és a napkollektor az max. az ablak, meg nem is gerendaház, de Jakab-hegy lábánál van :D

Ez a lakás meg a kedvenc környékemen van
Ejj, ha lenne is rá valami induló tõkém (kb. amivel lógnak nekem elég is lenne)...

Na mindegy maradjunk az eredeti tervnél, és keressünk albérletet :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jesszus

http://www.hirtv.hu/...deoview_id=7698

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Úh, ja ez tényleg mindjárt lesz!
Fényképezõgép meg nincs nálam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Special thx!
Akkor addig nem rohanok vele, még ki nem derül az este, mert ha összejön, ott odaadom! ;)

Ez meg ma (mindjárt) lesz, be kéne ugrani megnézni! :D

http://greeneye.co.h...-2009/#more-226

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Hol az az ott?

Tomi, neked is jövök pénzzel... ;)

B-klub
És bizony, bizony tegnap elutaltam a pénzt ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hol az az ott?

Tomi, neked is jövök pénzzel... ;)

Proj, eddig voltam itthon. :)
Most készülök, aztán lépek el, van kis meló, kell intézni Audit, meg miegymás.
Késõbb leszek.
Vagy csörögj.