Tomi: Hol foglaltatok szállást, és kik mennek?
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2009. March 18. - 12:23
Tomi: Hol foglaltatok szállást, és kik mennek?
The life is short, ride more!
Posted 2009. March 18. - 12:11
Fúh, azért ez a tegnapi eléggé állat volt. Régen ugráltam már ennyit
Legközelebb július 19-én jönnek Pécsre
Posted 2009. March 18. - 11:50
Hi!
Mikor tervezitek Maribort? Múltkor azt beszéltük Riskával és Ákossal, hogy évadnyitónak jó lenne egy közös nagy bringázás kint. Idõpontnak a május 1-3 részt néztük ki, mert akkor 1 nappal több van bringázni és addigra biztosan fölszárad a pálya.Most ott még hó van sajnos...
Személy szerint a VK-ra gondoltam, egyéb program még képlékeny részemrõl, de nem kizárt!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. March 18. - 11:12
naszoval,, szigeti ut 69.ben vannak a zsákok, kettõ db. akármikor 10-22 oráig gyertek és nézzétek meg ha erre jártok.
csináltam pár képet a telefonnal de csak otthon tudom felrakni (cxoming soon)
fullfasce is belefér, mer állithatók a pántok.
idõjárás meg killer! quick drying mode enabled, holnapra száraz lesz, ha igy fooy a szél.
én is megyek de 1 után
k-pack nemsokára fent lezsnek
maribor nálam is játszik ..akármikor.
Posted 2009. March 18. - 10:40
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. March 18. - 10:33
Mikor tervezitek Maribort? Múltkor azt beszéltük Riskával és Ákossal, hogy évadnyitónak jó lenne egy közös nagy bringázás kint. Idõpontnak a május 1-3 részt néztük ki, mert akkor 1 nappal több van bringázni és addigra biztosan fölszárad a pálya.
The life is short, ride more!
Posted 2009. March 18. - 10:13
Posted 2009. March 18. - 09:29
Akkor tiplizek is, hogy addigra jó legyek!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. March 18. - 09:28
Posted 2009. March 18. - 09:21
Az még belefér neked?
Csak ne szaródjon el az idõ!
Posted 2009. March 18. - 09:20
Posted 2009. March 18. - 09:17
Marlibort én is várom!
Meg a többit is...
Xen, kéne!
Melózol ma?
Mert én szerintem rá fogok érni.
De olyan fél 3 - 3-tól csináljuk az Audit, szal elõtte kéne!
Dusán, mikortól vagy olyan helyen, ahol meg lehet nézni a táskát?
Mert közben rájöttem, hogy egy kép nem sokat mond el róla és tudok meni bármikor bárhova.
Hogy szemöldököt miért rakott rá, azt nem tudom, de elég pöpec a gép!
http://www.hasznalta...4_audi_rs4_2000
Posted 2009. March 18. - 09:13
Posted 2009. March 18. - 08:45
Bringázás van, babavárás van, ügyezés van. Egyetemi buliból elég volt múltkor lépcsõház... Inni kedvem sincs, meg ha menni kell, akkor nem jön jól:)!
Hátizsákom van, duplavállasom nincs, Kispál/Kiscsillagom nincs. Adapterem sincs, és nem akarok gázpisztolyt.
Várom Maribort, meg az Orfû köröket, meg a Balatonozást.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. March 18. - 07:30
Dusán, milyen színû táskák vannak?
Mert ha van piros, vagy fekete, akkor mindenképp kéne egy, bár elõbb azért mutass képet!
Rocsi Travise nem rossz, nézd meg!
És elég jó áron adja.
Soósokkal mi a szitu?
Eltûntek.
Vagy nyakukon a LegkisebbSoósProject?
Posted 2009. March 18. - 03:10
Hova a faszba mentetek a koncert vége elõtt negyedórával??? Akkora végkifejlet volt, hogy ááááá! Kénytelen voltam rászólni egy csajra, hogy ne bagózzon már, ha bennt tilos. Csodálkozott, de erélyes voltam. A pasija meg méginkább csodálkozott, hogy a csaja eloltotta.
Amúgy pár szociológiai megfigyelés:
1. A csajok nem a jó a pasikra nyomulnak.
2. Egy pasin nem számít, hogy mennyi a túlsúly, csak az számít, hogy mennyi a pénze.
3. Ismeretlen pasival egyik csaj se ismerkedik, sõt olyannal se akar semmit, akit már esetleg ismer, mert valószínûleg a háta mögött már besározta valaki.
4. Teljesen mindegy mit csinálsz, a csajokat sosem fogod megérteni
Amúgy van CD-m, és pólóm is.
És bent voltam a munkahelyen 8ig, és a buliban is ott voltam, mégsem kaptam pénzt
Posted 2009. March 18. - 01:59
ezt a zenét meg hangulatcsinálást tanítani kell!
De ennyi fura embert egyrakáson ritkán látni, Pollackos bulit legközelebb azért kerülném... És egyébként Márió a fogócskázókat még nem is láttad.
Aktuális civil
Posted 2009. March 18. - 01:24
piros polos copfos
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. March 18. - 00:55
ehe most látom, hogy Wolf is kért képet..
vaksivaksivaksi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. March 18. - 00:55
mer lent hagytam a pizzában
van még egy m-es probiker karbon protektoros kesztyû is szintén zsír uj
fekete szürke, nagyon faja. 3700 huf

Sign In
Create Account

Back to top