Ma punnyadás lesz a program

Vagy ha olyan az idõ, akkor bringázás a városban...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
shosh, ez az én egyéni kis virtuális trónom volt és csak sundayek közötti a belharc, (nem tul népes), tehát NEM a többiekéhez képest volt trónon.:no_tak: egyébként ha én is cizella gizella akarnék lenni: nem mondtam egy szoval sem ,hogy az enyémet taszitja le, csak azt hogy "letaszitó"
egy kategorián belül is igen szbjektiv, hogy kinek a gépe a jobb.. én személy szeint nem tartozom a "mindenbõl a legtrendibbet" kataegoriába, de nem vetem meg a jó technologiát. a sundayhez is picsafasz áron jutottam, különben nem lenne..:lick:
na mindegy, majd legközelebb megválogatom a szavaimat:D
remélem nem szakad le az ég mielõtt felérek
piesz: sokkal többre tartok egy low-tech vakló stílusu barmot, mint egy 200 ezres ruciban pózoló majmot
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
eébként itten a titok nyitja: mindenkivel el kell menni partyzni havonta legalább, mert most a Márióval képben vagyok...
Mindig magyarázom ezt a labdát, de tuti azt hiszitek, hogy hülye vagyok.Néztem most nemhülye bolt szórólapját. .
Most majdnem megkérdeztem: Te voltál party-zni Márióval mostanában?eébként itten a titok nyitja: mindenkivel el kell menni partyzni havonta legalább, mert most a Márióval képben vagyok...
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Piroska volt, de már nincs meg.
Piros gépe melegeknek van:D!
Egyedül Zap gépét választották királlyá ha jól emlékszem!
Aktuális civil
Hát bázzeg az agyamba beégett valami specializált piros országúti, de már nem tudom kié. De végülis tökmindegy.
Érted, ez ilyen kinek jobb a gépe verseny, és most Dusán úgy érzi letaszítják a trónjáról