Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nogival is találkoztam, de õ is azt mondta, hogy ma õ se megy.
Ma punnyadás lesz a program ;)
Vagy ha olyan az idõ, akkor bringázás a városban...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe, én is sokkal kevesebbet használom a saját autót, de azért könnyen elugrik egy tank benya!
Kismuki tuti lassan kijön, mert vágja, hogy hétvégétõl több idõ lesz tekerni, aztán rágyúr... ;)
Nem is tudtam, hogy blogolsz, bazz! :D

Zapat, rettenet nagy tényre világítottál rá.
És épp emiatt nem tudom mikor tudlak vinni egy körre, mert én is nehezen rakom össze, hogy mikor mit cisnálsz. :P
De ha költözöl, segítek cuccolni dobozzal, aztán az mindjárt csomó együtt töltött idõ! ;)
De jöhet a buli is, sör is, bringa is, meg ugye az Audi...

Dusán, tényleg nem hiszem el, hogy nem tudjátok felfogni, pedig ezerszer elmondtam már.
Intense!
:D:D:D
Amúgy itt a szajré, gyere érte! ;)

Márinnyó, kemény vagy, hogy bedupláztál! :D
Hol lesz ma koncert?
Mert így, hogy tegnap pihentem, még korán keléssel együtt is jól vagyok...
Bár Laude annyira nekem sem fasza.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

shosh, ez az én egyéni kis virtuális trónom volt és csak sundayek közötti a belharc, (nem tul népes), tehát NEM a többiekéhez képest volt trónon.:no_tak: egyébként ha én is cizella gizella akarnék lenni: nem mondtam egy szoval sem ,hogy az enyémet taszitja le, csak azt hogy "letaszitó" :D
egy kategorián belül is igen szbjektiv, hogy kinek a gépe a jobb.. én személy szeint nem tartozom a "mindenbõl a legtrendibbet" kataegoriába, de nem vetem meg a jó technologiát. a sundayhez is picsafasz áron jutottam, különben nem lenne..:lick:
na mindegy, majd legközelebb megválogatom a szavaimat:D

remélem nem szakad le az ég mielõtt felérek

piesz: sokkal többre tartok egy low-tech vakló stílusu barmot, mint egy 200 ezres ruciban pózoló majmot

Nyugi má':D! Ez csak fórum! Mindenkit szeretek, még a 200 ezres majmokat is! Buzeráns cc-s-országútis vagyok, nem merek beszólni senkinek sem! És még piros bringám is volt:D!

Más:
Amióta Viki nem jár Harkányba melózni, még egy tank benya sem megy el havonta.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én is úgy gondolom, hogy hosszú távra kell gondolkodnom. Igazából már kevesebb, mint 2 év van hátra a Fundamentából, és akkor el lehetne kezdeni a saját lakás projektet is. És oda akkor megint jól jön majd. Meg a mosógép is.

A kocsit is most kevesebbet fogom használni, azt eddig kb. havi 15e-be fájt tankolni. Na, jó lesz ez.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

eébként itten a titok nyitja: mindenkivel el kell menni partyzni havonta legalább, mert most a Márióval képben vagyok... :)

jah ez van, ha nem mész a dohányzóba lemaradsz az eseményekrõl...

Mindig magyarázom ezt a labdát, de tuti azt hiszitek, hogy hülye vagyok.Néztem most nemhülye bolt szórólapját. .

45-50-ért fasza kombi hûtõt kapsz--hûtõt hosszú távra vesz az ember..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mindig magyarázom ezt a labdát, de tuti azt hiszitek, hogy hülye vagyok. Szóval ezt látom:
Feltöltött kép

Néztem most nemhülye bolt szórólapját. Ott van kishûtõ 30e-ért, mosógép meg 80e-ért. De lehet hitelre is venni. Ha mondjuk nagyobb hûtõt, meg egy ilyen mosógépet veszek, összesen ~160e értékben hitelre, akkor a végén ~240e-t fizetek vissza. Jó biznisz...
Viszont a havi ~10e részlet meg annyira nem vágná az embert agyon. Csak annyi minden más is kéne...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Kéne hûtõ, meg mosógép...

Hehehe, nekem is!!

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ha esetleg esne is, nyugodtan menjél az esõ után, mert nincs utánpótlása. Illetve valahol az a Balatonnál jár még...

Amúgy no para! Én is mindig hasonlítgatom a másik Coilerhez az enyémet. De mindig az enyém a jobb :D
Pedig a másikban elöl is Fox van ;)

Kéne hûtõ, meg mosógép...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
shosh, ez az én egyéni kis virtuális trónom volt és csak sundayek közötti a belharc, (nem tul népes), tehát NEM a többiekéhez képest volt trónon.:no_tak: egyébként ha én is cizella gizella akarnék lenni: nem mondtam egy szoval sem ,hogy az enyémet taszitja le, csak azt hogy "letaszitó" :D
egy kategorián belül is igen szbjektiv, hogy kinek a gépe a jobb.. én személy szeint nem tartozom a "mindenbõl a legtrendibbet" kataegoriába, de nem vetem meg a jó technologiát. a sundayhez is picsafasz áron jutottam, különben nem lenne..:lick:
na mindegy, majd legközelebb megválogatom a szavaimat:D

remélem nem szakad le az ég mielõtt felérek

piesz: sokkal többre tartok egy low-tech vakló stílusu barmot, mint egy 200 ezres ruciban pózoló majmot
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

eébként itten a titok nyitja: mindenkivel el kell menni partyzni havonta legalább, mert most a Márióval képben vagyok... :)

Most majdnem megkérdeztem: Te voltál party-zni Márióval mostanában?
Persze tegnap Máriónak is elmeséltem a La Fanfare en Petard-ot :D
Jóvanna, elég zsír a fejem ;)
De azt nem is tudod, hogy megint van szifonja...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Gecii, ez jó nagy lakás! De pont ez kell nekem :D

Hát belehallgattam ebbe a magnacumlaude-ba és inkább kihagyom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
De egyszerûsítek: akivel nem találkozok, csak a fórumról tudom mi történik vele, annak nehéz a háttértörténetét összerakni... Mekkora felfedezés mi? Kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés mindenki másnak.

Szóval Kokk, vigyél az autóddal, Xenium gyere sörözni, Dusán hozzál valamit fotózni! A többieket értem. :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Este magnacumlaude?!

Vicces itt a boltban a tegnap esti arcpkkal talalkozni :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Piroska volt, de már nincs meg.

Piros gépe melegeknek van:D!

Piroska nekem is volt, de már nincs:-)
...szal akkor régen te is meleg voltál-ahha:-) Most dejavu-m van--mintha ilyeneket írkáltunk már 1 éve, nem?

Voltam kinnt és kurrva jó idõ van!! Tehát aki mostanában megy tekerni az tudja, hogy mit kell tegyen a lábam közti micsodámmal!!! háhhh!Feltöltött kép

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Egyedül Zap gépét választották királlyá ha jól emlékszem!

hehehe, tényleg... Milyen igaz. És ezt jól elmentem most magamnak, hogy bárki orra alá dörgölhessem, ha a sors úgy hozza. :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát azaz, akkor jól emlékeztem! Pedig azt hittem már elittam az agyam :D

Néztem ezt a pengét, dehát ezzel vigyázni kell, nehogy megvágja magát az ember! ;)

Már megint valami elbaszódott a programomban. Mert ugye mindig ki kell találni a hülye változtatásokat, és azt utólag nekem meg belehegeszteni. És ez borít rendszeresen mindent. Vagy legalábbis majdnem mindent...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Hát bázzeg az agyamba beégett valami specializált piros országúti, de már nem tudom kié. De végülis tökmindegy.

Jah, már vágás, az a Piroska volt, de már nincs meg.
Helyette van a Penge, itten lent a képe.
Piros gépe melegeknek van:D!

Úh bazd meg, köszi, majd lesz megint politikus:
http://www.portfolio...tdp?k=2&i=17260

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát bázzeg az agyamba beégett valami specializált piros országúti, de már nem tudom kié. De végülis tökmindegy.
Na, hamarosan megyek lakást nézni. Remélem azért jó lesz, és nem kell sokat fikáznom :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Érted, ez ilyen kinek jobb a gépe verseny, és most Dusán úgy érzi letaszítják a trónjáról ;)

Na ez az! Trónon volt:D?

Egyedül Zap gépét választották királlyá ha jól emlékszem!

Nekem nincs piros gépem, inkább feka az oúti, igaz van benne piros is!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Érted, ez ilyen kinek jobb a gépe verseny, és most Dusán úgy érzi letaszítják a trónjáról ;)
Pedig a jön a kokkk, és megmondja, hogy az õ kis piros bringája a legjobb a téren. Pedig Tibinek is piros bringája van. Sõt, mintha neked is lett volna valami piros izéd, ugye?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök