Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. március 30. - 22:31

Hehhhehehhee:http://www.foxracing...HelpEnglish.pdf
Ezt meg csak úgy: http://img205.images...topdawg6dc3.jpg
Írta 2009. március 30. - 21:14

én elforgattam vón 90 fockal (nem a kutyát)
------
ezt a vázat adná a sráx tag nélkül cserébe a fél sundayért ..::.. vélemény?
Írta 2009. március 30. - 20:09

Írta 2009. március 30. - 19:02

Találtam másik tök jó oldalt!
Beleírsz valamit, és mutat olyan oldalakat, amik arról szólnak, amit beleírtál.
www.google.com a címe. Nézzétek meg!
:spoko:
Hiperûr a'la sztárvörsz...Kérdésem az lenne hogy próbált/szokott valaki bikeolni esõben, Hozé pilácssal?
Érdekes lehet...

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. március 30. - 18:05

Az elõbb keresett meg egy általános iskolás osztálytársam aki az egyik irodaszer kereskedõ cégnél van, és kérdezte, hogy minden rendben van-e a cégnél. Mert nem fizetnek nekik, és az õ fizetésébõl vonják le ki nem egyenlített számlákat. Megadtam neki a pénzügyes csaj számát, hátha kiegyeznek valami természetbeni fizetésben

Olyan jó kis SQL mondatot írtam, hogy na. 3 féle verziót is csináltam, és egyik jobb, mint a másik

Most mehetek haza. Lassan el kéne kezdenem szelektálni a cuccokat, hogy jövõ hétfõn csak be kelljen dobálni a kocsiba õket...
Írta 2009. március 30. - 16:41

mivolt interjún?
ha kérdeztem vmit akkor abba kötöttek bele, ha meg nem akkor + fikáztak, hogy miért nem készültem jobban... aztán a végére már én is felvettem azt a stílust amit õk. ráadásul, az jött le az egészbõl, hogy szar fizu sok szopásér. ha engem is választanának - bár ezek után nem sok esély van rá - csak kényszerbõl vállanám.
hozélámpa meg mindent bír.
Írta 2009. március 30. - 16:38

Ma este felé sok-sok szabad idõm lesz gondoltam megyek rideolni csak hát esik az a rohadék és este sötét lesz...
Kérdésem az lenne hogy próbált/szokott valaki bikeolni esõben, Hozé pilácssal?

Érdekes lehet...
Pkrt megcsinálta. Buszok menetideje majd' 1,5x annyi. Persze megértem de ez így akkor sem megoldás.:no:
Írta 2009. március 30. - 16:30

kéne vmit éccakai rájd lassan, legjobb lenne azt a sütögetéssel egybekötöttet megejteni
határozottan csatlakozom!!!!
mivolt interjún?
Írta 2009. március 30. - 16:21

Azért ez a "mindenre lehet idõd csak akard" állítás néha nagyon csúnyán megbukik. Elég egy szaros munkahely is. A többirõl már inkább nem is beszélek. De az tény, hogy kis szervezéssel és kompromisszum készséggel sok minden megoldható.
Mondjuk nekem most az a szar, hogy 2 projektbe is be kell dolgozni, de teljesen rendszertelenül adják az egyikbõl a munkát. És így a másikkal se tudok normálisan haladni. Amire belerágom magam, szólnak hogy jájj báj ván, javíccsad még!
Faszom.
Kukac a nyakban
Írta 2009. március 30. - 15:58

google-t én már ismertem

kéne vmit éccakai rájd lassan, legjobb lenne azt a sütögetéssel egybekötöttet megejteni
ideje mindenkinek arra van, amire akarja
Írta 2009. március 30. - 15:17

A terem egyik felébõl egy Playboy nyuszis lány kiabál egy fekete ruhás lánynak, a terem másik felébe: "TE SÁTÁNISTA VAGY?!" - nyolcadikos magyaróra manapság!
Istenem, de imádom a meghatározhatatlan hibákat a komplex rendszerekben...
Vacsora elõtt még kéne szedni salátának való sásihagymát...
Írta 2009. március 30. - 14:42

/beavis
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2009. március 30. - 13:49

Fontos a rugalmasság.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. március 30. - 13:21

De gondolom ez a kétórás menet sem szentírás. Biztosan lehet rajta változtatni. És mindennap nem is kell...
Erõsen asszonyfüggõ is a dolog--2 kor bandáznak,mert a Nóri uncsitesói akkor jönnek oviból-szal bonyolult:-) Ha meg du-ra otthagyom megint a Mesit a gyerekkel akkor estére teljesen kikészül. Már így is hulla mire hazaérek. 1-2 nap a héten bejátszhat max. Aztán hétvégén csere és õ megy tekerni:-) És akkor az idõjárás is odabasz néha a programnak...
Írta 2009. március 30. - 12:26

Találtam másik tök jó oldalt!
Hehehehehheheee:D:D!
Hja-csak Mesiék 2 körül sétálnak konvojban a kismamás bandájával, mire hazaérek melóbol otthoni programok vannak--de talán a meleg idõ megoldja a problémát:-) Sok sikert nektek!
De gondolom ez a kétórás menet sem szentírás. Biztosan lehet rajta változtatni. És mindennap nem is kell, csak amikor az idõ is olyan, meg mindenkinek van kedve. A többi napon meg lehet kismamás bandázás.
Nogeszék is mindig megoldják/megoldották, tavaly nagyon sokat tekertünk együtt. És korábban fürdetésre is otthon volt.
Persze az is biztos, hogy változnak a dolgok:)...
Írta 2009. március 30. - 12:14

Hamma:
"A védett területek kivételével hazánkban még nem tiltott gyûjtése. A természetes hazai medvehagyma állomány védelméért érdemes egy-egy tõrõl .[/quote]
Hja-csak Mesiék 2 körül sétálnak konvojban a kismamás bandájával, mire hazaérek melóbol otthoni programok vannak--de talán a meleg idõ megoldja a problémát:-) Sok sikert nektek!
IFAS gyûjtést én már évek óta nem láttam, csak anno...
Írta 2009. március 30. - 11:56

Írta 2009. március 30. - 11:52

Aktuális civil
Írta 2009. március 30. - 11:47

Kölyök8 - nem mész Bp-re csütörtökön? Lenne ott dolgom 10 órától....
Üdv mindenkinek!
Írta 2009. március 30. - 11:40

Így inkább megpróbálom még jobban kihasználni az idõmet és majd betervezem valahogy (sok más embernek is sikerül). Ha meg nem megy, akkor futok, Azt lehet este tízkor is.
Úgy tervezzük Vikivel, hogy elmegyek tekerni, õk meg majd felsétálnak a Szechkára, és ott randi, gyerekezés, söri-fagyi, és együtt haza. Igyekszünk úgy alakítani, hogy így legyen.
Hamma:
"A védett területek kivételével hazánkban még nem tiltott gyûjtése. A természetes hazai medvehagyma állomány védelméért érdemes egy-egy tõrõl csak a levelek felét leszedni, mert így a hagyma virágozhat, és a magok elszórása is biztosított marad."
Az tény, hogy tavaly nem láttam már az Ifákat, meg a kisebbségi szedõbrigádokat Remete-rét és Lapis környékén.