fox manuált mé linkeled?
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2009. March 30. - 23:23
fox manuált mé linkeled?
Posted 2009. March 30. - 22:31
Hehhhehehhee:http://www.foxracing...HelpEnglish.pdf
Ezt meg csak úgy: http://img205.images...topdawg6dc3.jpg
Posted 2009. March 30. - 21:14
én elforgattam vón 90 fockal (nem a kutyát)
------
ezt a vázat adná a sráx tag nélkül cserébe a fél sundayért ..::.. vélemény?
Posted 2009. March 30. - 20:09
Posted 2009. March 30. - 19:02
Találtam másik tök jó oldalt!
Beleírsz valamit, és mutat olyan oldalakat, amik arról szólnak, amit beleírtál.
www.google.com a címe. Nézzétek meg!
:spoko:
Hiperûr a'la sztárvörsz...Kérdésem az lenne hogy próbált/szokott valaki bikeolni esõben, Hozé pilácssal?
Érdekes lehet...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. March 30. - 18:05
Az elõbb keresett meg egy általános iskolás osztálytársam aki az egyik irodaszer kereskedõ cégnél van, és kérdezte, hogy minden rendben van-e a cégnél. Mert nem fizetnek nekik, és az õ fizetésébõl vonják le ki nem egyenlített számlákat. Megadtam neki a pénzügyes csaj számát, hátha kiegyeznek valami természetbeni fizetésben
Olyan jó kis SQL mondatot írtam, hogy na. 3 féle verziót is csináltam, és egyik jobb, mint a másik
Most mehetek haza. Lassan el kéne kezdenem szelektálni a cuccokat, hogy jövõ hétfõn csak be kelljen dobálni a kocsiba õket...
Posted 2009. March 30. - 16:41
mivolt interjún?
ha kérdeztem vmit akkor abba kötöttek bele, ha meg nem akkor + fikáztak, hogy miért nem készültem jobban... aztán a végére már én is felvettem azt a stílust amit õk. ráadásul, az jött le az egészbõl, hogy szar fizu sok szopásér. ha engem is választanának - bár ezek után nem sok esély van rá - csak kényszerbõl vállanám.
hozélámpa meg mindent bír.
Posted 2009. March 30. - 16:38
Ma este felé sok-sok szabad idõm lesz gondoltam megyek rideolni csak hát esik az a rohadék és este sötét lesz...
Kérdésem az lenne hogy próbált/szokott valaki bikeolni esõben, Hozé pilácssal?
Érdekes lehet...
Pkrt megcsinálta. Buszok menetideje majd' 1,5x annyi. Persze megértem de ez így akkor sem megoldás.:no:
Posted 2009. March 30. - 16:30
kéne vmit éccakai rájd lassan, legjobb lenne azt a sütögetéssel egybekötöttet megejteni
határozottan csatlakozom!!!!
mivolt interjún?
Posted 2009. March 30. - 16:21
Azért ez a "mindenre lehet idõd csak akard" állítás néha nagyon csúnyán megbukik. Elég egy szaros munkahely is. A többirõl már inkább nem is beszélek. De az tény, hogy kis szervezéssel és kompromisszum készséggel sok minden megoldható.
Mondjuk nekem most az a szar, hogy 2 projektbe is be kell dolgozni, de teljesen rendszertelenül adják az egyikbõl a munkát. És így a másikkal se tudok normálisan haladni. Amire belerágom magam, szólnak hogy jájj báj ván, javíccsad még!
Faszom.
Kukac a nyakban
Posted 2009. March 30. - 15:58
google-t én már ismertem
kéne vmit éccakai rájd lassan, legjobb lenne azt a sütögetéssel egybekötöttet megejteni
ideje mindenkinek arra van, amire akarja
Posted 2009. March 30. - 15:17
A terem egyik felébõl egy Playboy nyuszis lány kiabál egy fekete ruhás lánynak, a terem másik felébe: "TE SÁTÁNISTA VAGY?!" - nyolcadikos magyaróra manapság!
Istenem, de imádom a meghatározhatatlan hibákat a komplex rendszerekben...
Vacsora elõtt még kéne szedni salátának való sásihagymát...
Posted 2009. March 30. - 14:42
/beavis
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2009. March 30. - 13:49
Fontos a rugalmasság.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. March 30. - 13:21
De gondolom ez a kétórás menet sem szentírás. Biztosan lehet rajta változtatni. És mindennap nem is kell...
Erõsen asszonyfüggõ is a dolog--2 kor bandáznak,mert a Nóri uncsitesói akkor jönnek oviból-szal bonyolult:-) Ha meg du-ra otthagyom megint a Mesit a gyerekkel akkor estére teljesen kikészül. Már így is hulla mire hazaérek. 1-2 nap a héten bejátszhat max. Aztán hétvégén csere és õ megy tekerni:-) És akkor az idõjárás is odabasz néha a programnak...
Posted 2009. March 30. - 12:26
Találtam másik tök jó oldalt!
Hehehehehheheee:D:D!
Hja-csak Mesiék 2 körül sétálnak konvojban a kismamás bandájával, mire hazaérek melóbol otthoni programok vannak--de talán a meleg idõ megoldja a problémát:-) Sok sikert nektek!
De gondolom ez a kétórás menet sem szentírás. Biztosan lehet rajta változtatni. És mindennap nem is kell, csak amikor az idõ is olyan, meg mindenkinek van kedve. A többi napon meg lehet kismamás bandázás.
Nogeszék is mindig megoldják/megoldották, tavaly nagyon sokat tekertünk együtt. És korábban fürdetésre is otthon volt.
Persze az is biztos, hogy változnak a dolgok:)...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. March 30. - 12:14
Hamma:
"A védett területek kivételével hazánkban még nem tiltott gyûjtése. A természetes hazai medvehagyma állomány védelméért érdemes egy-egy tõrõl .[/quote]
Hja-csak Mesiék 2 körül sétálnak konvojban a kismamás bandájával, mire hazaérek melóbol otthoni programok vannak--de talán a meleg idõ megoldja a problémát:-) Sok sikert nektek!
IFAS gyûjtést én már évek óta nem láttam, csak anno...
Posted 2009. March 30. - 11:56
Posted 2009. March 30. - 11:52
Aktuális civil
Posted 2009. March 30. - 11:47
Kölyök8 - nem mész Bp-re csütörtökön? Lenne ott dolgom 10 órától....
Üdv mindenkinek!

Sign In
Create Account

Back to top