Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. április 14. - 09:24
jó nagy cókmókkal persze, dváron telepiócáztam magam kajákkal az öregeknél és így a vádlim is megérezte ezt a kis beruccanást. meló után rágyúrok a hideglovon, talán még a monsters vs aliens-t is megnézem, levezetésképp.
tojt a nyúl egy 5mátyásos hervis vásárlásit, fuck yes - megveszem életem harmadik (digit.) kilóméteróráját, hehe
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2009. április 14. - 09:05
A bányáról mindig eszembe jut, hogy egyszer rgen terbeztünk oda ugrálós - lecsapatós versenyt, aztán bevillant a RedBullRamPécs név.
Azt nagyon meg kéne csinálni!
A RedBullnak tuti tetszene...
Na majd egyszer.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. április 14. - 08:42
Vmelyik hétvégén meg lehet nézni a bányát? Elsõ körben érdekes lehet a történet, már ami képeket találtam róla, az alapján. De vmi ottani emberrel kellene diskurálni, hogy mennyire nagyon nem akarják a történetet, vagy épp akarják...! Meg hogy milyen jellegû megmozdulást lehetne ott csinálni.
Írta 2009. április 14. - 08:02
Az jó hely!
Ma már sajnos meló, úgyhogy Orfû nem játszik, meg azért annyira nem jó a pálya, hogy minden nap lemenjek...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. április 14. - 00:50
ez nem lehet rossz
ufc-s sráccal boxoltam egyszer sima edzés-ökölvívás volt, a tag 8-10 kiloval könnyebb volt mint én ..
hát hogyismondjam:D érdekes volt
valamint még aztat szeretném elmondani hogy holnap f2 kor megyek orfût kocsival, egy hely még van ha valaki ráér
Írta 2009. április 13. - 23:48
Írta 2009. április 13. - 23:22
Tettye meg le van zárva, azzal a címszóval, hogy magánterület:-(
Zap: üvöltöttem, de nem vooltál otthon...
Írta 2009. április 13. - 22:54
mi vöröshegyre gyaloglottunk fel. égertetõ fölött senkivel nem találkoztunk, lefelé keresztnek jöttünk. bringával jobb mint gyalog na
holnap reggel meg munkaügyi kp-ba kell mennem beregisztrálni magam, különben a mecsextremes meló is ugrik. aztán tüdõszûrés, orvosi, kullancs elleni oltás...põ. szopóálarcot bekészítettem.
Írta 2009. április 13. - 22:43
Ez meg gyönyörû: http://www.ticwatche...3707_medium.jpg
Írta 2009. április 13. - 22:33
ujabbik hautós csahos film meg jó,egész jó autók voltak benne
ez nem lehet rossz
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. április 13. - 20:54
Írta 2009. április 13. - 20:46
Én meg nyomattam egy Székely-Hunyadi-Mandulás-Bányász út- Lapis-Rotari-Zöldháromszög kört és gecci jó volt! Másfél óra! Ilyeneket kéne menni meló után minden nap,kicsit variálni, gecinagy combom lenne és kisebb hasam!
Írta 2009. április 13. - 20:25
Írta 2009. április 13. - 20:12
Dömörkapu - Kisrét (eddig voltak orkok) - Kantavár - föl a romokhoz - le a forráshoz - követtük a forrás vizét majdnem Borbála telepig - onnan visszamásztunk Dömörkapuhoz.
Kicsit több volt, mint 2 óra, de változatos és a forrástól gyönyörû!
Délután meg jó sokat csapattunk Orfûn, jó sokan.
Kellett volna jobb szervezés, meg nagyobb felszállító autó!
De ilyet csinálhatnánk más pályákon is, akár valahol messzebb.
Bazs+Rocs kitartottak és gyúrtak, hogy jó tologatók legyenek!
Muterék meg fellelkesültek, hogy múltkor mentünk Kantavárra, úgyhogy elmentek és fel is törték az autójukat.
Zsernyák mondták, hogy tavasz - kirajzás és több tucat kocsit nyomnak fel naponta, sehol nem szbad ott hagyni, mégha full üres sem.
Fasza.
Hogy rohadna le a buzik keze!
Ma nem kell álomba ringatni!
Edit: Bab, ebbõl nem sokat értettem.
Mit kéne vinni/hozni?
Kicsit pontosabb és több infót!
Amúgy vagy holnap este, vagy szerda hajnal.
Ja és még nem is 100%.
Írta 2009. április 13. - 19:14
Nem akartalak hívni, mert ha ráértél volna, akkor úgyis szólsz.
Most gondolkodtam rajta, hogy még begurulok a városba, de ez a zivatar veszély elvette a kedvemet. Meg eléggé lehûlt a levegõ is...
Írta 2009. április 13. - 19:10
Pálosok, TV-torony, Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Remete, Vörös-hegy, keresztnél le, a végén a meredeken le, fel Farkas forrás, Jakab-hegy, Kõvágószõlõs, Cserkút, Pécs.
Te áruló!
Ilyet nem szabad menni, mert ilyet tilos! Fõleg jóidõben és nélkülem.
Aktuális civil
Írta 2009. április 13. - 18:39
Kokka,mikor mész Pestre szerdán(délelõttadná),hova,mettõl meddig leszel ott,mit mondjak a srácnak...?
Írta 2009. április 13. - 17:25
vagy akár merevre..
de azé jo lesz az! legálbb van verseny végre..
maribor cam.. érdemes a "radvanje" száraz lejtõit megtekinteni, ugyanis az a bikepark része!!
Írta 2009. április 13. - 16:50
Pálosok, TV-torony, Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Remete, Vörös-hegy, keresztnél le, a végén a meredeken le, fel Farkas forrás, Jakab-hegy, Kõvágószõlõs, Cserkút, Pécs.
Kifingottam, de jól esett. Általában felfelé is tekertem, meg lefelé is, hogy jó legyen
Amúgy szerintem most nem volt valami sok túrista. Legalábbis amerre én jártam csak 1-2 lézengett.
Írta 2009. április 13. - 15:11

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére