Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bo

engem most ért utol a fáradság, de így nagyon hirtelen. szép köt volt ez. torony-kistubes-nagytubes-lapis-büdöskút-orfû dh pálya-minigolftól meg föl jakabhegy-le égertetõ-haza újhegy. jó volt

na csá

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
jó volt orphue meg rotony is... ma sokadszor szembesültem vele hogy minél inkább azt hiszi az ember hogy kezdi érezni ezt a lefelégurulós dolgot annál inkább van még mit tanulni,, tlaán ez a legszebb az egészben..
volt is egy rengkivül éles helyzet amikor az ofrüi pálya legvégén a katlan-visszaforditónál majnem lezúgtam orral abba kis pöcsgödörbe, mer nem volt mega tempo az forduláshoz és bécsuklott a ló,, stoppie és végül visszament a hátulja , de nem sokon mulott.. a Márton meg driftölt a szakadt bütykös gumijával meg porolt is. A Zap meg tekert, a Tomy meg tapló módon kajabált a kilátónaál:D A Magoo végig manuáltozta a délipartot..

a Commencal team meg asphalton jön le a toronytol:D
I don't care how it pedals

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Jól nyomtátok! ;)
Fasza volt összetalálkozni.

Dalmamagot olvastátok? :wtf:

Dalma gratulálunk nektek! A többi komment meg valami barmoktól származhat! Érdekes.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Ákos majdnem ott maradt valahol Orfû és Jakab-hegy között, mert nagyon látszott rajta, hogy kész van :D

Naám!
Spóroltam a lefelére, mert végig kell pumpálni.

Aktuális civil

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Bp CM megvolt, fazza idõ+rengeteg helye cycle chick
Kossuth térnél és rendõrök elõtt folyamat sün!-özés, kabaré hangulat végig aztán lazulás Gödörnél...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Blacket ide is!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jól nyomtátok! ;)
Fasza volt összetalálkozni.

Dalmamagot olvastátok? :wtf:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pffff.
Ákos majdnem ott maradt valahol Orfû és Jakab-hegy között, mert nagyon látszott rajta, hogy kész van :D
Jakab-hegy tényleg nagyon köves, végre sikerült nekem is felütnöm ;)
Most nem tudom mit csináljak, de a fürdés egyenlõre jó ötletnek tûnik...
Kész vagyok na.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na ma volt csapatás, bár erõsen "másnap" volt.
Szívvel lélekkel odatettem magam a villányi túrán, hogy jó õéldát mutassak. :D
Aztán Pöttyös étteremben kiittuk a Vilmos készletet és persze Trafik felé betértünk még pár helyre... ;)

Forma1 fasza volt!
Vettel tiplizett szépen!

Márinnyó, Black megvan, megdumálhatjuk, mert szegény csak porosodik a szobában...

LL, fekete nem játszik, mert azon minden meglátszik.
Autóból sem vennék soha.
Piros, vagy fehér.
De azért annyira nem égetõ még. Sajnos. :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

http://www.mopo.ca/u...ents-758757.jpg
ha mar ugyis van pár apukánk :)

jajaj LOL:-) próbáljuk betartani:-)

mentem ma 1 fasza o.utit és tök szép tályakon jártam, ja meg jól is esett.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.mopo.ca/u...ents-758757.jpg
ha mar ugyis van pár apukánk :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ejj má megin jön vmi kisebb cuccos délrõl. nem kéne. de utána már jónak tûnik, remélem késõbb is az lesz.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
médiageci vagyok

sötétzöld pulcsi, fekete hátizsák, zárral keresztbe'

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hjóvan. nekem 2is jó. Ernõt meg nem lehet elérni, max várni fog, mert õ még az 1 órás indulásnál tart :)

pedálos szerelõsrác (nem a Miki) eladó pike-járól tud valaki vmit? mer szomszéd öccsénél van kipróbálásra. az elõbb néztem meg, becsúszó erõsen olajgyûrûs, kotyog is, a belsejébõl egy rugó meg egy csapágygolyó hiányzik, pop lock karról semmi hír, pedig járna hozzá. u-turn állító mûanyag (pedig úgy tudom 2006óta aluból van). mozgása sem az igazi. elvileg 4 hónapos a villa de az enyém fényévekkel jobb állapotban van 3 év után. jah, gyári szám lekopott róla...szal gari bukta, ha egyáltalán megvan...40 rongy ér. nekem ez elég gyanús...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekünk is elvileg Orfû a cél, avagy a köztes állomás Jakab-hegy elõtt.
Most a tárgyalások során már közeledtek az álláspontok, és egyenlõre a 2 óra tûnik indulási idõpontnak a lófasztól.

Most megyek ebédelek egyet anyáméknál, meg elõtte beugrok ragasztóért a teszkóba.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
én megen a szokásos orfû 3 körül, kb f5 5 ig, aztán tórony ..
megint felfér valaki bringást0'l
tel
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomi, Ricsivel 1 órai startot beszéltünk újh1rõl, hogy orfû dh pálya is beleférjen + hazafele jakabhegy

Hát nekem az lehet, hogy korai. 3/4 8kor megy le a nap, szóval nem tudom miért kell annyira rohanni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hehe hát el kell vinni legelni néha a gnút :)

na alakul ss lehet ha nem sokat húz a láncon a tomac váz..márha abból lesz öszerakva..

sala ilyesztget még egy p1 el vagy p3 al..abba jó lenne

fék asszem megvan,köszöönm!!

Annyi hülyeséget összeírtak most, amit... má' még nem hallottam, csak mondják, ho'... ho' föl van az Interneten, vagy mitt'om, hogy minek mondják? Mer' mit-tu-dom-én...
-- In... Internet.
-- ... Ho' föl van írva, hogy részeg tróger, kocsmába... NEM IGAZ! Sok... Nézze meg, a!, hány éves, ott van neki még mind, nézze meg, a! ... amiket kapott, a! Nem cigarettázott, nem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bazzeg szigetváron semmi esõ nem volt. viszont szép kan goldent találtunk Mazsolának (úgy 40kg), elég jól elvoltak, remélem volt cream pie :D de mégegyszer visszamegyünk még

Tomi, Ricsivel 1 órai startot beszéltünk újh1rõl, hogy orfû dh pálya is beleférjen + hazafele jakabhegy

http://puruttya.blog...ruttya_blogot_3

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

ezen látszik a Tomy (meg a fiam)

Ezen meg ahogy filmezed ;)
Feltöltött kép

Vasárnap akkor hánykor? 2-3?

Bazz, ez a sok házimunka kurvára kifáraszt. Megyek is aludni :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök