Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért szarik be, mert már szar volt benne az akksi, és idõnként az indította újra. Ezért akksi nincs benne, tehát elég érzékeny az áramkimaradásra ;)
Az otthoni gépemen persze van szünetmentes :D

A hülye csomagunk meg vagy ücsörög a németeknél, vagy megint elfelejtették lehúzni a vonalkódot kifelé menet. Remélem azért szerdáig tényleg megjön.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

. Most elõkotortam a régi vinyóját a laptopnak, és arról beboot-ol, de semmi munkám sincs meg (illetve megvan), kevés a hely, nem lehet így dolgozni...
Kurvaélet na.

LAPTOP beszarik ettõl? ...nem kellene...vagy félreértek valamit..viszont akkor miért nem használsz izét(UPS)?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Pl. infolex

Nah, szaros registry kibaszva, berakva egy régi, persze pár dolog most nem mûködik, de kb. leszarom mert a lényeg jónak tûnik.
na, most egy végsõ újraindítás, és talán ma még dolgozni is fogok...

Óh, jeah! Bek in bizbisz! Seggbebaszom kaktusszal azt aki még egyszer áramkimaradást okoz! :D

Amúgy nem értem miért jó 3x egymás után próbálkozni egy nyilvánvalóan zárlatos hálózati kábellal? Hátha elromlik benne a zárlat? Vagy kiég az összetapadt drót? Akkorákat durrant, mint Magoo a csilibab után... :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
na én meg egy asztali konfigot akarnék összeállíta(t)ni - van ötletetek, hol érdemes? azt már megtudtam egy gurutól, hogy miféle hardver való nekem, de hol lehet olcsóságból megúszni?

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Úhbazz. Szopás van 100000-rel!
Itt volt pár konnektoros durrogtatás, párszor lebaszták a biztosítékot, és az eredménye, hogy összezavarodott az XP-m registry-je, és olyan fájlokat keres boot-oláskor amik nincsenek is. Most elõkotortam a régi vinyóját a laptopnak, és arról beboot-ol, de semmi munkám sincs meg (illetve megvan), kevés a hely, nem lehet így dolgozni...
Kurvaélet na.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rohanás, rohanás...

Ma mégegyszer lek ell zúznom Villányba, aztán onnan Pest, holnap haza, este borkóstolóra kell mennem bírálni, úgyhogy a szerda jó is lenne, de még nincs jegyem.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Koncert erdekelne..mi leddz?!!?

Ez lesz
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Koncert erdekelne..mi leddz?!!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerdára programajánló:
Szalon színpad:
Eszter és a GumiZsuzsi - Szép és Jó
Bauchklang - Rhythm of Time
Belga - Te mit parodizálsz
Irie Maffia - Hands In The Air

EHÖK színpad:
Ludditák - Moslékország
Csík zenekar-Lovasi András - Csillag vagy fecske
Korai Öröm - Paraszt

és még sokan mások ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
teló nélkül szopacs, de anno én is évekig mentem nélküle

bazz durván néz ki az elsõ tányérom, ha nincs fönnt a láncterelõ, akkor állványom behúzott fékkel kézzel átugrik a lánc. viszont sok éve vettem Tomitól egy stx rc hajtómûvet, amibõl csak a nagytányért használtam, szal van egy egész jó állapotú 32esem 4 furatos. pont jó a hussefelthez. yess :)
viszont szomszéd öccsénél van a hajtókar leszedõm, de ha hazaér megcsinálom. aztán megvárom amíg hátul is elkezd ugrani a lánc és akkor cserélem az egészet :)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
banyek, egyszer mán én is lemennék a hegyrül..!! noha félek, hogy az évtizedes vas 300 méter után szétdezintegrálódna alólam, belõlem meg oda nem illõ turistajelzés lesz. a mogorva életbe, de akkor is fun lehet!
teló nélkül plazmává folynak a csontjaim?

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Majd biztos nem ragasztom meg. Minden lyukat be kell tömni! :D

Persze elõször megnézem mennyire basztam szét a belsõt. Ha csináltam rajta még 5-6 lyukat amikor próbáltam továbbmenni, akkor persze esélytelen. Kap majd pár nagy foltot, aztán jóvan.

Az dumál bele a nagyok dologába, aki már nem is jön az erdõbe gyorsgurulni, csak ilyen hülye országútizást csinál ;)

Sõt a legdurvább, hogy még ma csináltatom meg a hátsó kerekemet. És hátsó váltó bowdenezést se cserélem ki. Inkább majd meghajtom a gépet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nekem vagy 10 felütés van ragasztva a jelenlegi belsõmön is. Bírja az.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
pótbelsõnek jó az

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

A fõnököm nagyon invitál, hogy menjek ma este Est Caféba a 80as évek nagy alternatív arcainak koncertjére...

És még mindig nem tudom hova keverhettem el a gumijavító készletem...

fizuemelésért cserébe beígérheted:-))

Felütést remélem nem akarsz ragaszgatni--megszívod havver

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Megiszod. Ja persze pezsgõvel. Az nem ugyanaz ám ;)

Olyan jó kis kolbászos medvehagymás rántottával indítottam a napot, hogy csak na. Valamikor 1 órakor meg linux szakértõnek kell majd kiadnom magam. Azt mondták a lényeg, hogy szemüveges legyek :D
Asszem menni fog...

A fõnököm nagyon invitál, hogy menjek ma este Est Caféba a 80as évek nagy alternatív arcainak koncertjére...

És még mindig nem tudom hova keverhettem el a gumijavító készletem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hát persze, hogy már megint a brit kutatók. én azért inkább megiszom :)

http://index.hu/tudo..._energiaitalok/

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
ez a kávé épphogy folyadék...
már bekészítettem másfél lityi vizet folyadékpótlásra

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
éééés mindenkíí:

http://www.badgerbadgerbadger.com/

eléggé kifingott az elsõ tányérom. tegnap hazafelé majdnem benmaradtam egy keresztezõdésben, mer annyira elfordult rajta a lánc. asszem ebbõl vmi átvariálás lesz :)

jó nagyot

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
olykor felfeslik az ég koszlott szövete és mögötte az üresnek hitt helyen bizonytalanul feldereng valami, amit jobb híján istennek neveznek. De csak léte, hangtalan mûködése érzékelhetõ, ám az, hogy mivégre van ..

jóéjt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!