Az otthoni gépemen persze van szünetmentes

A hülye csomagunk meg vagy ücsörög a németeknél, vagy megint elfelejtették lehúzni a vonalkódot kifelé menet. Remélem azért szerdáig tényleg megjön.
. Most elõkotortam a régi vinyóját a laptopnak, és arról beboot-ol, de semmi munkám sincs meg (illetve megvan), kevés a hely, nem lehet így dolgozni...
Kurvaélet na.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
A fõnököm nagyon invitál, hogy menjek ma este Est Caféba a 80as évek nagy alternatív arcainak koncertjére...
És még mindig nem tudom hova keverhettem el a gumijavító készletem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!