honlap brobálok egy laza bringát..hátha...
jaja itthon jutott eszembe..majd valmikor
pen holnap jóóó leessz:
ma meg csak város ital aztán est lenézés..join us!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Nem Balázs, hanem Ajtony, de egyre többen emlegetik már a nevét...tomi, ki ennek a cégnek a tulaja? mer annak idején, életem elsõ munkaadója egy ilyen cég volt, és hasonlóan jól mûködött. valami balázs volt a fõnök ott. be kellett hajtatnom a fizumat a végén
Nah, ugyan nekem egyenlõre nem jött össze a második bringa projekt, de talán valakit érdekel, hogy Bringabarát lesz a PEN.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Neked abban már gyakorlatod vannagyon helyes! bár gondolom akkor fokozott rendõségi ellenõrzésre is lehet számítani majd :-/
Sick Mick nagyon oda fog baszni idén, ha így folytatja. Kíváncsi leszek Greg Minaar-on kívül ki tudja majd még tartani vele a tempót...Tök jók az eredmények!
Hehe, én majd csak akkor ha kell, és megint erõsödik a forint.soha többet crc
Nemár, akkor majd csadorban járnak. Áh, ennyi veszélyérzet kell. Esetleg felkenõdsz az oszlopra, és a csajok föléd hajolnak, hogy jól vagy? És persze ahogy fölötted guggolnak a dekoltázsukból majdnem az arcodba esnek a kannáik, és a miniszoknya miatt azt is meglátod, hogy aznap nem húztak bugyit.csajokra meg ki kéne terjeszteni a kötelezõt biztit gyalogosan is, az ember fia egyszerûen nem tud nem oda nézni és már meg is van a baj. minél jobban néz ki, annál több a díj. ennyiii
Hopp, itt van Magyarországon a csomag. Valami gáz lehet a GLS nyomkövetõ rendszerével, mert Ausztria kimaradt, meg a németektõl se léptették ki. Na mindegy, akkor holnap itt is lesz.
Milyen csajok vannak már a városban! Mondjuk most inkább a feszülõs farmer a menõ, de egyáltalán nem bánom
Egy elég magas sötétbarna hajú tûsarkúban suhanó csajt 2x is majdnem elbasztam
Harmadszorra megbaszom az tuti
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.