Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hmmm, hmmm. Na mindegy.

Mindjárt megyek lazulós napot tartani a bõregérgyárba. Semmi brutál bebaszás, csak csajnézés, meg lájtos zenehallgatás...
Ha összejön :D

Mi az isten, hogy már megint van új Madonna album? Eh, hülye zenei túltermelés...

Tegnap amúgy vicces volt a Fish! koncerten a girnyó gitáros csávó levette a pólóját. Na jó szálkás izomzatú volt, de akkor is vicces volt. Kb. 20-an ugráltak elõttük, akkora meleg nem is volt, de a csajok miatt bepróbálta. De inkább elmentek páran, nem akartak felmászni hozzá :D

Ja, és nem a La Fanfare en Petard van itt, hanem egy kb. õket másoló társaság. És nem is annyira jók. Az emberek ellenben nekik is örülnek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jaja, rendben is van, csak sztem a freemail nem mûködik!
Zap! Légyszíves lõjj majd fotókat a kitett molinókról hétvégén! Kell a ponzoroknak! Köszi

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Melyik címedrõl akarsz írni? Mert elvileg a freemail-es van regisztrálva...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Sehogy se intézik, csak szopózás van, vagy lógás.

Valamiért nem tudok válaszolni a levlistára, szal köszi mindenkinek mindent, aki tud jöjjön. Ha valami nem állna össze, akkor szóljatok. Azért viszek stoppert, bár úgyis meghekkelitek!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Iagazn ezt tokelyre vinni az erintokepernyos telefonnal lehet..
Csak mar fleek jogy a ciafbi olxar fejt ki belole,hogy a szobafalat kirugja a befalazott kodfejto ugynok es zsakot huz ram es a gmc suburbanba beloknek es langlyben terek ccak magamhoz...

almodban

sztem inkabb az apeh ellenor veszi le az ajtot es ittott rozsdasodo ford transitba lok bele. aztan a gyorskocsi utcaban ebredsz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mi elhúzunk harkányba este vmi pincehappeningre. holnap meg edzés, még jó, hogy kocsival m1ek, így legalább nem leszek másnapos az edzésen :)

http://index.hu/kult...yszemu_szornye/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Iagazn ezt tokelyre vinni az erintokepernyos telefonnal lehet..
Csak mar fleek jogy a ciafbi olxar fejt ki belole,hogy a szobafalat kirugja a befalazott kodfejto ugynok es zsakot huz ram es a gmc suburbanba beloknek es langlyben terek ccak magamhoz...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
LOL:-))))))

Tommy--ne nyavajogjááál:-)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Írtál is errõl valami smst, miután nem voltam hajlandó felvenni és "zssssssss"-t hallgatni. :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

és 6000! Az már köbcentiben is jó. Jajj, mennyivel jobb lenne Kistubesen hesszelni épp, vagy Tecánál spagettit pödörinteni!
Sebaj, lesz mosógép, meg sütõ, meg minden anyámkínja, meg lakáshitel is, meg minden.
Azok akik 8-17ig dolgoznak, azok ezt hogy intézik?

Spagetti megvolt itt a konyhában, sõt a vasalás is, de lakáshitelt az nincsen nekem :D
Akik rendes idõben dolgoznak, azok ilyenkor vagy lógnak, vagy kivesznek mindig ilyenre szabit...

Fárasztó dolog ez a PENelés, de ez a bõrgyár ez nagyon bejön...
Tegnap este meg mernék esküdni, hogy a bolond franciák zenéltek az egyik sátor elõtt. De persze lehet, hogy csak a redbullvodka hatása volt :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Zap gone kraze.
de a Marijo stlylet még tanulnod kell, az nem egy sima "helytelenül írok ékezetek meg írásjel nélkül"
próbáld a vakgépelést úgy hogy minden billentyût minimum két ujjal ütsz.
vcalashjogy iyg cvxinálkja saszerintemn
I don't care how it pedals

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
és 6000! Az már köbcentiben is jó. Jajj, mennyivel jobb lenne Kistubesen hesszelni épp, vagy Tecánál spagettit pödörinteni!
Sebaj, lesz mosógép, meg sütõ, meg minden anyámkínja, meg lakáshitel is, meg minden.
Azok akik 8-17ig dolgoznak, azok ezt hogy intézik?

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
5999

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
5998

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ely ma akartam tekerni de mostanra felyeztem be aszt amit tizre akartam igy nem mentem tekerni pedig de jo az idö nembaly malyd hétfön megyek meg keden meg szerdán is kurva jó igy irni meg a Mário félét kel megtanulni hogy pont az izgalom fentartásához szükséges menyiségü szövegrész hiányozon és akor írhatok bármit és senki sem foglya elolvasni mint szerintem eszt se

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ejjj S dehat megvaltoztall!!
0730ramebtem uzemorvoshoz az este utan...sose fogadj h valmibol egy uveggel nem tucc meginni rovid ifo alatt:)

Ma asszem pihi WPP nezes este a cellaban(melygarazs)

Dus,nem hulyeseg!! Egy vazat en is lehe h hozok:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Amúgy vegyél példát faterodról!
Mindig teljesít, ha bevetés van és föltéved Atusékhoz, vagy át a szomszédba.
:afro:

Ez így van. Most elszégyellem magam, és megpróbálok megváltozni! Pedig én csak egy cc-s vagyok:D!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nahát megint megvolt az ugrálás. Ottan volt ám minden nagy arc.
Bár Zagar-t csak kinnt hallgattam a sátor elõtt, mer ott pofáztuk szét a fejünket a sörrel.
Bazz, és ma is gecisokat költöttem...
A picsába. Mondjuk holnap lazulós napot tartok. Minimál költségvetés lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Puttonyozok télen nyáron. És közben bennfentes infókat gyûjtök otp-trade-hez.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Idény munkás droid! :D
Metszi majd a szõlõt.
De kisfröccsért! ;)

Amúgy vegyél példát faterodról!
Mindig teljesít, ha bevetés van és föltéved Atusékhoz, vagy át a szomszédba.
:afro:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D