Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2009. April 24. - 19:58
Kötsög módon egymás mellett tekertünk Nogesszel Görcsöny felé, óriás dumálás, fehér Focus szembe, automatikusan reflexbõl néztem hátra, persze jött a majom ezerrel hátulról is, sokadik érzék bekapcsol, húzódás le, Nogeszt nyomom a susnyásba, erre megérkezik hátulról a fehér Fiesta 80-ról nullára csikorgó satufékkel (közben rájött, hogy nem férne el). Pár centire tõlem megállt, lefullad, sofõr majdnem sír, Nogesz visszamászik a fûrõl az aszfaltra, megyünk tovább én meg csak röhögök. Már tudtam, hogy ez lesz, valahogy éreztem, és már elõre húzódtunk le a fûre, szegény Nogeszt majdnem benyomtam vállal az árokba.
Az autós srác, annyira megijedt, nem mert ránk nézni, és 30-cal ment tovább.
Tudom, hogy szabálytalan voltam, de látta az ember is, hogy nem fér el, csak nem akart rálépni a fékre és megpróbálta. Nagyon kell vigyázni...
És Berhardnak ma 30 ropi gyorshajtásért, Pebának 100 ezer mert Újmecsekalján balra akart fordulni a Szigetirõl a buszpályaudvar felé, de mivel jöttek szembe, már piroson ért át, nekünk meg közt. szabálysértés a 400 ágyas elõtt, mert ott minden hely roki, csak nincs felfestve, hanem a parkoló elején van egy tábla és rajta egy nyíl, hogy innentõl ez az:). Akkor sem álltunk roki helyre, amikor volt roki kártyánk, de most mégis sikerült, és fél óra alatt be is gyûjtöttek!
Óvatosan az autózással!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. April 24. - 19:50
Mindjárt megyek lazulós napot tartani a bõregérgyárba. Semmi brutál bebaszás, csak csajnézés, meg lájtos zenehallgatás...
Ha összejön
Mi az isten, hogy már megint van új Madonna album? Eh, hülye zenei túltermelés...
Tegnap amúgy vicces volt a Fish! koncerten a girnyó gitáros csávó levette a pólóját. Na jó szálkás izomzatú volt, de akkor is vicces volt. Kb. 20-an ugráltak elõttük, akkora meleg nem is volt, de a csajok miatt bepróbálta. De inkább elmentek páran, nem akartak felmászni hozzá
Ja, és nem a La Fanfare en Petard van itt, hanem egy kb. õket másoló társaság. És nem is annyira jók. Az emberek ellenben nekik is örülnek...
Posted 2009. April 24. - 19:34
Zap! Légyszíves lõjj majd fotókat a kitett molinókról hétvégén! Kell a ponzoroknak! Köszi
Posted 2009. April 24. - 18:39
Posted 2009. April 24. - 18:18
Valamiért nem tudok válaszolni a levlistára, szal köszi mindenkinek mindent, aki tud jöjjön. Ha valami nem állna össze, akkor szóljatok. Azért viszek stoppert, bár úgyis meghekkelitek!
Posted 2009. April 24. - 17:01
Iagazn ezt tokelyre vinni az erintokepernyos telefonnal lehet..
Csak mar fleek jogy a ciafbi olxar fejt ki belole,hogy a szobafalat kirugja a befalazott kodfejto ugynok es zsakot huz ram es a gmc suburbanba beloknek es langlyben terek ccak magamhoz...
almodban
sztem inkabb az apeh ellenor veszi le az ajtot es ittott rozsdasodo ford transitba lok bele. aztan a gyorskocsi utcaban ebredsz
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. April 24. - 16:03
http://index.hu/kult...yszemu_szornye/
Posted 2009. April 24. - 15:39
Csak mar fleek jogy a ciafbi olxar fejt ki belole,hogy a szobafalat kirugja a befalazott kodfejto ugynok es zsakot huz ram es a gmc suburbanba beloknek es langlyben terek ccak magamhoz...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. April 24. - 14:05
Posted 2009. April 24. - 13:59
Aktuális civil
Posted 2009. April 24. - 13:27
Spagetti megvolt itt a konyhában, sõt a vasalás is, de lakáshitelt az nincsen nekemés 6000! Az már köbcentiben is jó. Jajj, mennyivel jobb lenne Kistubesen hesszelni épp, vagy Tecánál spagettit pödörinteni!
Sebaj, lesz mosógép, meg sütõ, meg minden anyámkínja, meg lakáshitel is, meg minden.
Azok akik 8-17ig dolgoznak, azok ezt hogy intézik?
Akik rendes idõben dolgoznak, azok ilyenkor vagy lógnak, vagy kivesznek mindig ilyenre szabit...
Fárasztó dolog ez a PENelés, de ez a bõrgyár ez nagyon bejön...
Tegnap este meg mernék esküdni, hogy a bolond franciák zenéltek az egyik sátor elõtt. De persze lehet, hogy csak a redbullvodka hatása volt
Posted 2009. April 24. - 13:01
de a Marijo stlylet még tanulnod kell, az nem egy sima "helytelenül írok ékezetek meg írásjel nélkül"
próbáld a vakgépelést úgy hogy minden billentyût minimum két ujjal ütsz.
vcalashjogy iyg cvxinálkja saszerintemn
Posted 2009. April 24. - 12:39
Sebaj, lesz mosógép, meg sütõ, meg minden anyámkínja, meg lakáshitel is, meg minden.
Azok akik 8-17ig dolgoznak, azok ezt hogy intézik?
Aktuális civil
Posted 2009. April 24. - 12:38
Posted 2009. April 24. - 12:37
Posted 2009. April 24. - 12:37
Aktuális civil
Posted 2009. April 24. - 11:37
0730ramebtem uzemorvoshoz az este utan...sose fogadj h valmibol egy uveggel nem tucc meginni rovid ifo alatt:)
Ma asszem pihi WPP nezes este a cellaban(melygarazs)
Dus,nem hulyeseg!! Egy vazat en is lehe h hozok:)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. April 24. - 09:55
Amúgy vegyél példát faterodról!
Mindig teljesít, ha bevetés van és föltéved Atusékhoz, vagy át a szomszédba.
:afro:
Ez így van. Most elszégyellem magam, és megpróbálok megváltozni! Pedig én csak egy cc-s vagyok:D!
Posted 2009. April 24. - 03:29
Bár Zagar-t csak kinnt hallgattam a sátor elõtt, mer ott pofáztuk szét a fejünket a sörrel.
Bazz, és ma is gecisokat költöttem...
A picsába. Mondjuk holnap lazulós napot tartok. Minimál költségvetés lesz...
Posted 2009. April 23. - 23:02

Sign In
Create Account

Back to top