Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Én nem megyek, max torony, autógyógyulás van :(
holnap nem indulok, mert megyek Bp-re sajna korábban kell indulnom szintén az autógyógyulás miatt :(
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Autósoké is. ;)

Na ki hogy?
Mindenki lemegy ma?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
klassz!!!

http://kerekagy.blog...galis_cm_miatta bringások 90%-a tényleg idióta...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
UCI megváltoztatta pálya nyomvonalát,ami a nézõk számára is kedvez!:)

Jó csapatást!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az Upper Tubes 32 mm az a Nagy Tubes? :D

Aktuális civil

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
A videó királyságos! Alig várjuk a 2009-es verziót is!

Autósok alapból nem néznek semmit, legalábbis legtöbbjük, mindegyikkel vigyázni kell, meg 6. érzéket fejleszteni!

A közigazgatási bírsággal sújthatóak:

a megengedett legnagyobb sebességre,
a vasúti átjárón való áthaladásra,
a jármûforgalom irányítására szolgáló fényjelzõ készülék jelzéseire,
a jármûvel történõ megállásra és várakozásra,
az autópálya leálló sávjának igénybevételére,
a behajtási tilalomra, a kötelezõ haladási irányra, vonatkozó elõírások.

Szopás, szóval vigyázni pl. Irgalmasok behajtani tilos.
Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Upper Tubes 32mm 7000 series honed straight wall aluminum with low friction anodize

jön valaki?
mosmá minjá megyek
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
az útpadkától befelé 1m a bringásé, és 2 bringás ott elfér (fõleg országútis) kis váll összehúzással, persze nem szabályosan de elférnek na

na tolok egy kakkanatot, pakolódok oszt go

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hülyebuzik!
Ma is beabasztam, de tényleg csak lájtosan, mert semmi vodka, semmi pálinka, csak sör :D
Holnap elvileg még többen lesznek, ami azért elég brutális lehet, mert már most is annyi csaj volt, hogy beszarás ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Helló Pécs! Kicsit késve ugyan, de fölkerült az oldalunkra a tavalyi orfûi rajzás vágott verziója. Nézzétek!!! Most pont aktuális. www.hillside.extra.hu
Ja és ma nagyot csapattunk. Esszetlen jó a pálya!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
35mm 7000 series honed straight wall aluminum with low friction anodize
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
az uj boccer, aszongya 32mm, hát ez legalább 35, vagy még több (nem néztem utána)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
persze, igaz, ez csak a szelete az egésznek. autósok alapba parasztok, konkrétan a szembe- áll- az- autó- és- kikerüli tipikus. fõleg szük utcákban lehet megfigyelni hgoy igazábol nem is vágják hogy folyamatosan kerülnek, pl Várady Antal ban mész lefelé, (szembe szélén végig parkoló autók)jön a majom felfelé és elvárja hogy te huzodj le ( én nem szoktam, nyiki nyiki para---> aztán rájön)
morál... elõször általános társadalmi morál kéne, aztán jöhet a közlekedési. egyik a másik tükre nekije.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

hát Shosh ezzel kb vázoltad hogy mi a legnagyobb baj a outisokkal ugy általában. én legalábbis oylannal még nem találkoztam aki ne legalább az út 40% -os vonalán ment volna vagy még beljebb.

Bazz, de ha a szélén mész akkor meg 100% leszorítanalk a piccsbe, és 1-2 cm-re mennek tõled 120-al, nem?

Közlekedési morál & másik embertársad iránti tolerancia/tisztelet a béka NAGY büdös segge altt van ebben a kicseeszett országban. Az emberek egymást harapják és nem jönnek rá, hogy ez így nem vezet sehová, sõt...áááh Nézzetek meg más országokat ahol ez mûködik...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

hát Shosh ezzel kb vázoltad hogy mi a legnagyobb baj a outisokkal ugy általában. én legalábbis oylannal még nem találkoztam aki ne legalább az út 40% -os vonalán ment volna vagy még beljebb.
taxisok the same. ugyé rzik õk a mérvadóak, meg irány, meg minden.

Jah, jogos. Sok paraszt van. De azért lehet, hogy annak is oka van, hogy ott megy. Azért nem kell átmenni rajta, csak luxus fékezni.
És ez akkor is kiderül, amikor áll egy autó az út szélén a szembejövõ sávban, autózol a saját sávodban akadály nélkül, de a szembejövõ nyugodtan kikerüli, te meg mész a padkára. Ez a legújabb módi. 10/9 ezt nyomja. Nem enged el senki, illetve ritka.

Végül is ez is mindegy, csak úgy eszembe jutott:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
taxisok the same. ugyé rzik õk a mérvadóak, meg irány, meg minden.

holnap 10 körül indulunk le kocsival, még egy ember+bringa felfér.
szójjon aki.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Megvolt, már kajolt a bébi, most szunyál. És délután fekvõ helyzetbõl mellkason szarta Viki anyukáját:), az anyósomat!

Nhory is szunya, kikutyáztuk magunkat alaposan.. .LOL-kedveli anyóst?

Este város tonigt v.ki?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Shosh--árván ne hagyda külköt vazz--ez a PARASZT ELKURVULT ORSZÁG nem érett meg még a józan életre....bassza meg! És melyik szakasz konkrétan? Pellérd G. v. Pécs Pell? Fürdetés megvolt?

Igyexem... Pellérd után az emelkedõn Görcsony felé, a szõlõk után nem sokkal az egyenesben...

Megvolt, már kajolt a bébi, most szunyál. És délután fekvõ helyzetbõl mellkason szarta Viki anyukáját:), az anyósomat!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

almodban

sztem inkabb az apeh ellenor veszi le az ajtot es ittott rozsdasodo ford transitba lok bele. aztan a gyorskocsi utcaban ebredsz

BAZZ TE el tudtad olvasni??? :-.)))))))))

Ja, és nem a La Fanfare en Petard van itt, hanem egy kb. õket másoló társaság. És nem is annyira jók. Az emberek ellenben nekik is örülnek...

Bebaszott elsõéves egyetemistáknak szerinted MI NEM jó?? :-)))))))

Shosh--árván ne hagyda külköt vazz--ez a PARASZT ELKURVULT ORSZÁG nem érett meg még a józan életre....bassza meg! És melyik szakasz konkrétan? Pellérd G. v. Pécs Pell? Fürdetés megvolt?

Tom: nem lehet oda ingyé bemenni??? ideggesít ez a lehúzósdi...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ma volt kis izgulás országúton.
Kötsög módon egymás mellett tekertünk Nogesszel Görcsöny felé, óriás dumálás, fehér Focus szembe, automatikusan reflexbõl néztem hátra, persze jött a majom ezerrel hátulról is, sokadik érzék bekapcsol, húzódás le, Nogeszt nyomom a susnyásba, erre megérkezik hátulról a fehér Fiesta 80-ról nullára csikorgó satufékkel (közben rájött, hogy nem férne el). Pár centire tõlem megállt, lefullad, sofõr majdnem sír, Nogesz visszamászik a fûrõl az aszfaltra, megyünk tovább én meg csak röhögök. Már tudtam, hogy ez lesz, valahogy éreztem, és már elõre húzódtunk le a fûre, szegény Nogeszt majdnem benyomtam vállal az árokba.
Az autós srác, annyira megijedt, nem mert ránk nézni, és 30-cal ment tovább.
Tudom, hogy szabálytalan voltam, de látta az ember is, hogy nem fér el, csak nem akart rálépni a fékre és megpróbálta. Nagyon kell vigyázni...

És Berhardnak ma 30 ropi gyorshajtásért, Pebának 100 ezer mert Újmecsekalján balra akart fordulni a Szigetirõl a buszpályaudvar felé, de mivel jöttek szembe, már piroson ért át, nekünk meg közt. szabálysértés a 400 ágyas elõtt, mert ott minden hely roki, csak nincs felfestve, hanem a parkoló elején van egy tábla és rajta egy nyíl, hogy innentõl ez az:). Akkor sem álltunk roki helyre, amikor volt roki kártyánk, de most mégis sikerült, és fél óra alatt be is gyûjtöttek!
Óvatosan az autózással!