holnap nem indulok, mert megyek Bp-re sajna korábban kell indulnom szintén az autógyógyulás miatt
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. április 25. - 11:37
holnap nem indulok, mert megyek Bp-re sajna korábban kell indulnom szintén az autógyógyulás miatt
Írta 2009. április 25. - 11:27
Na ki hogy?
Mindenki lemegy ma?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. április 25. - 10:51
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. április 25. - 10:10
Jó csapatást!
Írta 2009. április 25. - 09:54
Írta 2009. április 25. - 09:46
Autósok alapból nem néznek semmit, legalábbis legtöbbjük, mindegyikkel vigyázni kell, meg 6. érzéket fejleszteni!
A közigazgatási bírsággal sújthatóak:
a megengedett legnagyobb sebességre,
a vasúti átjárón való áthaladásra,
a jármûforgalom irányítására szolgáló fényjelzõ készülék jelzéseire,
a jármûvel történõ megállásra és várakozásra,
az autópálya leálló sávjának igénybevételére,
a behajtási tilalomra, a kötelezõ haladási irányra, vonatkozó elõírások.
Szopás, szóval vigyázni pl. Irgalmasok behajtani tilos.
Írta 2009. április 25. - 09:42
jön valaki?
mosmá minjá megyek
Írta 2009. április 25. - 09:25
na tolok egy kakkanatot, pakolódok oszt go
Írta 2009. április 25. - 02:57
Ma is beabasztam, de tényleg csak lájtosan, mert semmi vodka, semmi pálinka, csak sör
Holnap elvileg még többen lesznek, ami azért elég brutális lehet, mert már most is annyi csaj volt, hogy beszarás
Írta 2009. április 24. - 23:12
Ja és ma nagyot csapattunk. Esszetlen jó a pálya!
Írta 2009. április 24. - 21:46
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 24. - 21:25
Írta 2009. április 24. - 21:21
morál... elõször általános társadalmi morál kéne, aztán jöhet a közlekedési. egyik a másik tükre nekije.
Írta 2009. április 24. - 21:11
hát Shosh ezzel kb vázoltad hogy mi a legnagyobb baj a outisokkal ugy általában. én legalábbis oylannal még nem találkoztam aki ne legalább az út 40% -os vonalán ment volna vagy még beljebb.
Bazz, de ha a szélén mész akkor meg 100% leszorítanalk a piccsbe, és 1-2 cm-re mennek tõled 120-al, nem?
Közlekedési morál & másik embertársad iránti tolerancia/tisztelet a béka NAGY büdös segge altt van ebben a kicseeszett országban. Az emberek egymást harapják és nem jönnek rá, hogy ez így nem vezet sehová, sõt...áááh Nézzetek meg más országokat ahol ez mûködik...
Írta 2009. április 24. - 21:10
hát Shosh ezzel kb vázoltad hogy mi a legnagyobb baj a outisokkal ugy általában. én legalábbis oylannal még nem találkoztam aki ne legalább az út 40% -os vonalán ment volna vagy még beljebb.
taxisok the same. ugyé rzik õk a mérvadóak, meg irány, meg minden.
Jah, jogos. Sok paraszt van. De azért lehet, hogy annak is oka van, hogy ott megy. Azért nem kell átmenni rajta, csak luxus fékezni.
És ez akkor is kiderül, amikor áll egy autó az út szélén a szembejövõ sávban, autózol a saját sávodban akadály nélkül, de a szembejövõ nyugodtan kikerüli, te meg mész a padkára. Ez a legújabb módi. 10/9 ezt nyomja. Nem enged el senki, illetve ritka.
Végül is ez is mindegy, csak úgy eszembe jutott:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. április 24. - 20:56
taxisok the same. ugyé rzik õk a mérvadóak, meg irány, meg minden.
holnap 10 körül indulunk le kocsival, még egy ember+bringa felfér.
szójjon aki.
Írta 2009. április 24. - 20:34
Megvolt, már kajolt a bébi, most szunyál. És délután fekvõ helyzetbõl mellkason szarta Viki anyukáját:), az anyósomat!
Nhory is szunya, kikutyáztuk magunkat alaposan.. .LOL-kedveli anyóst?
Este város tonigt v.ki?
Írta 2009. április 24. - 20:15
Shosh--árván ne hagyda külköt vazz--ez a PARASZT ELKURVULT ORSZÁG nem érett meg még a józan életre....bassza meg! És melyik szakasz konkrétan? Pellérd G. v. Pécs Pell? Fürdetés megvolt?
Igyexem... Pellérd után az emelkedõn Görcsony felé, a szõlõk után nem sokkal az egyenesben...
Megvolt, már kajolt a bébi, most szunyál. És délután fekvõ helyzetbõl mellkason szarta Viki anyukáját:), az anyósomat!
Írta 2009. április 24. - 20:00
almodban
sztem inkabb az apeh ellenor veszi le az ajtot es ittott rozsdasodo ford transitba lok bele. aztan a gyorskocsi utcaban ebredsz
BAZZ TE el tudtad olvasni??? :-.)))))))))
Ja, és nem a La Fanfare en Petard van itt, hanem egy kb. õket másoló társaság. És nem is annyira jók. Az emberek ellenben nekik is örülnek...
Bebaszott elsõéves egyetemistáknak szerinted MI NEM jó?? :-)))))))
Shosh--árván ne hagyda külköt vazz--ez a PARASZT ELKURVULT ORSZÁG nem érett meg még a józan életre....bassza meg! És melyik szakasz konkrétan? Pellérd G. v. Pécs Pell? Fürdetés megvolt?
Tom: nem lehet oda ingyé bemenni??? ideggesít ez a lehúzósdi...
Írta 2009. április 24. - 19:58
Kötsög módon egymás mellett tekertünk Nogesszel Görcsöny felé, óriás dumálás, fehér Focus szembe, automatikusan reflexbõl néztem hátra, persze jött a majom ezerrel hátulról is, sokadik érzék bekapcsol, húzódás le, Nogeszt nyomom a susnyásba, erre megérkezik hátulról a fehér Fiesta 80-ról nullára csikorgó satufékkel (közben rájött, hogy nem férne el). Pár centire tõlem megállt, lefullad, sofõr majdnem sír, Nogesz visszamászik a fûrõl az aszfaltra, megyünk tovább én meg csak röhögök. Már tudtam, hogy ez lesz, valahogy éreztem, és már elõre húzódtunk le a fûre, szegény Nogeszt majdnem benyomtam vállal az árokba.
Az autós srác, annyira megijedt, nem mert ránk nézni, és 30-cal ment tovább.
Tudom, hogy szabálytalan voltam, de látta az ember is, hogy nem fér el, csak nem akart rálépni a fékre és megpróbálta. Nagyon kell vigyázni...
És Berhardnak ma 30 ropi gyorshajtásért, Pebának 100 ezer mert Újmecsekalján balra akart fordulni a Szigetirõl a buszpályaudvar felé, de mivel jöttek szembe, már piroson ért át, nekünk meg közt. szabálysértés a 400 ágyas elõtt, mert ott minden hely roki, csak nincs felfestve, hanem a parkoló elején van egy tábla és rajta egy nyíl, hogy innentõl ez az:). Akkor sem álltunk roki helyre, amikor volt roki kártyánk, de most mégis sikerült, és fél óra alatt be is gyûjtöttek!
Óvatosan az autózással!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére