Gratula!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2015. június 03. - 21:02
- Shoshi kedveli ezt
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2015. június 03. - 20:53
Írta 2015. június 03. - 20:52
Óriás édibogyó kiscsaj!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2015. június 03. - 20:51
Háát én tudok itt olyan embert aki még félbehasított belsővel megy, tervez átalakítani, vagy még nem győződött meg a belső nélküli rendszer előnyeiről.
Nekik szántam az összefoglalót, hátha kedvet kapnak.
Tudjuk 😉!
Írta 2015. június 03. - 20:34
Szevasztok fitymaszaggatoook!
Az a nagy szituacio hogy penteken apuka lettem!
Júliánk ugy gondolta nem erdekli semmi es 3hettel korabban kibujik! 2620al es 48cmel szuletett, Kata is es Julcsi is jool vannak!
ez elég jó hír! gratulálunk a Kibuc ránk eső részéből!
- Shoshi kedveli ezt
Írta 2015. június 03. - 20:10
Az a nagy szituacio hogy penteken apuka lettem!
Júliánk ugy gondolta nem erdekli semmi es 3hettel korabban kibujik! 2620al es 48cmel szuletett, Kata is es Julcsi is jool vannak!
- albertfish, Shoshi, tomidny és 4 további fórumtag kedveli ezt
Írta 2015. június 03. - 13:15
a tubeless topikba én is írtam.
ésamúgy vettem dedicated tubeless tape-et a superstar-tól. vastag, jól tapad, és gondolom ugyan azt tudja, mint a gorilla. viszont a dt felnire nem tudtam úgy fölrakni a gumit, mint ahogy a maxxis-t sikerült a 26-os szettre.. kellett a gettókompresszor, hogy fölpattanjon a cucc. lötyivel két napja tartja a nyomást! és szerencsére forgásirányosan raktam föl
Írta 2015. június 03. - 13:07
Nekik szántam az összefoglalót, hátha kedvet kapnak.
- Shoshi kedveli ezt
Írta 2015. június 03. - 09:12
Az új kedvenc tárgyam:
Sosem volt ilyen egyszerű a tubeless alakítás. Felejtsétek el a félbe hasított belsőt! Zsírkirály cucc és eddig ez is a legolcsóbb megoldás amit ismerek.
1, felniszalag le, zsírtalanít kerék
2, felragaszt 25mm széles Gorilla szalagot úgy, hogy ráfedjen a szelep lyukra (nekem pont ilyen széles volt a szalag is, nagyon faszán illeszkedik)
3, szelep lyuk kiéget csillag csavarhúzóval, hogy szép, egyenletes luk legyen
4, felrak külső, berak belső (!), felszerel, felfúj, állni hagy (szépen rásimítja a szalagot a felnire)
5, szétszerel
6, kiszedhető közepű szelepet körbevág egy régi, ócska belsőből (Conti,Schwalbe, etc.)
7, beken mindent lötyivel: külsőt alaposan, peremekre figyelve, felnit és a szelepet
8, berak szelep, jól ráhúz anyával
9, felszerel külső, kis mennyiségű lötyivel (forgásirány!)
10, felfúj (nekem van házi, paraszt-tubeless felfújó eszközöm, de kompresszor is jó lehet. ennél a pontnál kell kiszedni a szelep magját hogy gyorsabb legyen a légáramlás)
11, gumi perem, felni találkozásához érdemes pici anyagot elkenni
12, állni hagy, hogy összeérjenek az ízek (2,5-3bar) kb egy estén át (nem kell hűtőbe rakni, de néha nem baj megforgatni)
13, leereszt, szelep mag ki, beletölti a megfelelő mennyiségű lötyit (~60ml), felfúj
14, Profit.
Ez eddig a legegyszerűbb megoldás. A Speci külső is jól megvan a löttyel, nem szivárog, perem zseniálisan szigetel. Ha mégis defekt van, nem kell baszakodni a széthasított belsővel, csak kiszeded a szelepet és tolsz bele egy belsőt, oszt csá.
Boldogság. 1x10 (30/42 OneUp), X0 hajtás, tubeless megvan. Már csak a Reverb kell bele (holnap) és Rock n Roll.
(By the way baszakodott a Reverb, visszaküldtem a náciknak és kaptam egy zsír újat. Úgyhogy most van egy extra szett mindenem Reverbhez ha valakinek hiánya lenne)
Tudjuk .
Írta 2015. június 02. - 23:06
Az új kedvenc tárgyam:
Sosem volt ilyen egyszerű a tubeless alakítás. Felejtsétek el a félbe hasított belsőt! Zsírkirály cucc és eddig ez is a legolcsóbb megoldás amit ismerek.
1, felniszalag le, zsírtalanít kerék
2, felragaszt 25mm széles Gorilla szalagot úgy, hogy ráfedjen a szelep lyukra (nekem pont ilyen széles volt a szalag is, nagyon faszán illeszkedik)
3, szelep lyuk kiéget csillag csavarhúzóval, hogy szép, egyenletes luk legyen
4, felrak külső, berak belső (!), felszerel, felfúj, állni hagy (szépen rásimítja a szalagot a felnire)
5, szétszerel
6, kiszedhető közepű szelepet körbevág egy régi, ócska belsőből (Conti,Schwalbe, etc.)
7, beken mindent lötyivel: külsőt alaposan, peremekre figyelve, felnit és a szelepet
8, berak szelep, jól ráhúz anyával
9, felszerel külső, kis mennyiségű lötyivel (forgásirány!)
10, felfúj (nekem van házi, paraszt-tubeless felfújó eszközöm, de kompresszor is jó lehet. ennél a pontnál kell kiszedni a szelep magját hogy gyorsabb legyen a légáramlás)
11, gumi perem, felni találkozásához érdemes pici anyagot elkenni
12, állni hagy, hogy összeérjenek az ízek (2,5-3bar) kb egy estén át (nem kell hűtőbe rakni, de néha nem baj megforgatni)
13, leereszt, szelep mag ki, beletölti a megfelelő mennyiségű lötyit (~60ml), felfúj
14, Profit.
Ez eddig a legegyszerűbb megoldás. A Speci külső is jól megvan a löttyel, nem szivárog, perem zseniálisan szigetel. Ha mégis defekt van, nem kell baszakodni a széthasított belsővel, csak kiszeded a szelepet és tolsz bele egy belsőt, oszt csá.
Boldogság. 1x10 (30/42 OneUp), X0 hajtás, tubeless megvan. Már csak a Reverb kell bele (holnap) és Rock n Roll.
(By the way baszakodott a Reverb, visszaküldtem a náciknak és kaptam egy zsír újat. Úgyhogy most van egy extra szett mindenem Reverbhez ha valakinek hiánya lenne)
- albertfish és mof kedveli ezt
Írta 2015. június 01. - 18:56
kell rendelnem kcs-t, meg középcsapágyat, szóval ha valaki még betársulna, szóljon. mondjuk minél hamarabb.
Írta 2015. június 01. - 18:50
Írta 2015. június 01. - 10:08
- Shoshi kedveli ezt
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2015. május 30. - 01:35
holnap?
lol
az előbb volt. szinkronosan NO WAY.
és azt kell mondjam, E P I C
még most is dobolnak a fejemben.
Írta 2015. május 29. - 19:25
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2015. május 29. - 18:38
ma 22.30 Mad Max? szinemafostossziti, felirattal. Gabival romantikázunk, de feel free to join.
holnap?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2015. május 29. - 18:09
ma 22.30 Mad Max? szinemafostossziti, felirattal. Gabival romantikázunk, de feel free to join.
Írta 2015. május 28. - 23:23
Mehhehe! Nem úgy néz ki, mintha a jobb oldalon el kellene akadnia???
Na baz, a kis hülye biztos valamit elszámolt!
- Shoshi kedveli ezt
Írta 2015. május 28. - 21:12
Én meg ma körbefutottam a Velencei-tavat...