Olvasom a bash.hu-n a hülyeségeket, és ott írták:
Éééés tényleg!!!Nudli^^ üzenete (22:50):
hallod
írbe
böngészõbe
erste.telebank.hu
neked mi jön be?
Küfi üzenete (22:51):
diamond sexshop?:-O
Éééés tényleg!!!Nudli^^ üzenete (22:50):
hallod
írbe
böngészõbe
erste.telebank.hu
neked mi jön be?
Küfi üzenete (22:51):
diamond sexshop?:-O
Akkor állj neki otthon legalább felsõtestre edzeni. Pl. dobálgasd Nórikát, meg hintáztasd a kezedben úgy egy fél órát. Ezt naponta megcsinálod, akkor 1-2 hónap múlva tudsz majd rendesen haladni felfele is
Bazz tényleg eltûnt...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Akkor állj neki otthon legalább felsõtestre edzeni. Pl. dobálgasd Nórikát, meg hintáztasd a kezedben úgy egy fél órát. Ezt naponta megcsinálod, akkor 1-2 hónap múlva tudsz majd rendesen haladni felfele isDe ha gyenge fos vagy és edzettlen akkor a világ összes kajája nem elég ahhoz, hogy kibírd teee...
Holnap akkor vasalni fogsz?Dolgok, amikre ittas állapot miatt nem emlékszem:
#3563: Hazaérve kiteregettem.
Bazz tényleg eltûnt...Te ez annyira elkopott, hogy már nem is látszik:-))) ....legalábbis itt a cégnél bennt...
Te ez annyira elkopott, hogy már nem is látszik:-))) ....legalábbis itt a cégnél bennt...
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Hozni kell kaját, piát, szõlõcukrot, ha tudod, hogy gyenge vagy
Meg esetleg elõtte magnézium...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ez a Lego ez baromi jó
Mikrofonom van elég jó minõségû isés mondjuk laptoppal már egész jót lehetne felvenni.
Zap nem érsz rá délelõtt valamikor a kis Asus-szal?
Olyan torkhangja van, hogy nem tudom meddig marad így! Nem gondoltam volna!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.