Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. May 11. - 22:00

Posted 2009. May 11. - 21:57

De az okosok biztos tudják.

Az a nyakmerevítõ viszont egyre jobban tetszik.
Mármint funkcióilag.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. May 11. - 21:54

Ha neki van Dirt-je, akkor nekem is van. Csak nekem is otthon. Na akkor holnap haza kell ugrani...
Posted 2009. May 11. - 21:52

Coneheadrõl mi a véleményetek? Szerintem felesleges!
Az mi pöcs?
Csúcsfej?

Kell Sram rendszer!!!
Cipõ szép.
Ma tök fasza volt a városi veretõvel nyomni.
El is gondolkoztam rajta, hogy kicsit fejlesztem és CC gép lesz belõle...
Valami kis teló, spd, meg kéne rá kicsit jobb fék.
De akkor buknám a városi feelinget.
Meg lóvé sincs rá.
Meg túl öreg már hozzá a gép és sajnálnám szétbaszni.
Ebbõl sem lesz semmi.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. May 11. - 21:42

Posted 2009. May 11. - 20:58

öö mi van a bencével?
Lejattolt vele a Szivi néni. Ezek mekkora majmok. Kötsög politikusok. Az én demokráciámban betiltanám a kampányt:D. Kibasszák az ember pénzét elcseszett plakátokra.
Jobb lett volna, ha nem látom meg:
http://www.chainreac...x?ModelID=35507
Megy Tomy váltójához:).
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. May 11. - 20:45

a víler az "ritkaság" oda is írta!!!

öö mi van a bencével?
Posted 2009. May 11. - 20:37

Posted 2009. May 11. - 20:26

Sramhoz Magoo és Atus, biztosítás OTP-Garancia-Groupama (lényeg, hogy nem versenyezni mész, hanem túrázni, érted?), kajakhoz Milos!
Anyagaink a könyvelõnél. Babamegõrzõs könyvelõiroda:D! Nagyon kemény!
És Lemonban ne egyetek hamburgert, vagy vigyetek nagyítót és töpörtyût, ha jól akartok lakni. Egyszer már mintha megfogadtam volna, de elfelejtettem, úgyhogy ide írom.
És brutálmód zúzzák a Boccaciot. Szerintem kurvaszép és balhés épület volt és elférne benne rengeteg iroda. Balfaszok.
"És kik azok a mi?"
"Mami"

És a Csizmadia Bence! Hát ezek bazdmeg!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. May 11. - 20:02

http://index.hu/vide...05/pecskampany/
Posted 2009. May 11. - 19:52

Hi!
Mikor kerül sorozatgyártásba? Csináltál fotókat is a fényérõl?
Ezek a fényes fotók elég érdekesek, és számomra nem sok mindent "bizonyít", mert nem adják vissza rendesen, de még a fényérõl nem csináltam képet. Viszont akkor kellene egy picassát is regisztráljak elõtte:-)
Tommy megmondhatja milyen a fénye. Ez most 25°os optikával jobban szór mint a Hozé lámpa(emiatt nem olyan koncentrált a fénye) és nekem ez jobban bejön. De van 10°os optika opció is a megszállottaknak.
Sorozatgyártás coming soon, amint felépül az esztergályosom.
Posted 2009. May 11. - 19:48

hozzánk meg egy csapat tornász csaj jött egyiknap, 17-18 éveseknek saccoltam õket, erre kis beszeélgetés után kiderült hogy 15 éves a csapat nagy része...pedig nagyon rendben voltak, kötél pályán se sokat szaroztak
vittem ma meggyszörpöt, de beszoptam, mer ugyanabba az üvegbe csináltam mint amibe a telóolajat tartottam (szintén piros színû, üveg nem volt kimosva), éreztem én, hogy vhogy nem 100as az a szörp, de akkor vettem észre az "olaj" feliratot az üvegen,amikor már megittem az egészett...íhááá, most telóolaj szagút böfögök

Kokk, én sram-ba x0-át már nem venném meg, x9 is bõven fasza. persze x0 már nagyon überhitech, de nálam 2 éve megy az x7, úgy,hogy egyszer kiflivé hajlott a kanál, de satuval való egyengetés óta úgy vált mint elõtte...szal ebbõl kiindulva az x9 csak jobb lehet (abban már asszem csapágyazott mind2 görgõ). de az x0 menõbb

Magoo:
Egy kérdés még maradt szombat estérõl: Végül elmentél Zsófiért?
jah, nem

Posted 2009. May 11. - 19:40

Egy kérdés még maradt szombat estérõl: Végül elmentél Zsófiért?

Na, ha senki nem jön most városba, akkor sorozateste lesz!
Supernatural, Numb3rs, The Unit, meg mittén, ennyi elég lesz asszem

Posted 2009. May 11. - 19:23

Mikor kerül sorozatgyártásba? Csináltál fotókat is a fényérõl?
LÁJTOSAAAN??? Patakokban csobogott az izadtság a fejemrõl:-) A fo#ás szága hazaérés után folytatódott és most sem vagyok valami túl jól:-(
Viszont fülemig ér a szám a lámpateszt miatt, szuper lett:-)
Posted 2009. May 11. - 19:05

A kurva életbe!

Melyikõtöknek is van Sram váltója?
X0, X9?
VAgy kinek milen?
Vélemény, tapasztalat, ér-e annyival többet az egyik, mint a másik, mint amennyivel drágább, vagy mi pöcs?
Ja és nem tud valaki eladó kajakot jó áron?

De nem valami szar túra kajakot, hanem valami régi verseny kajak kéne, ami haladós, de még nem olyan brutál borulós, mint az újak...
Posted 2009. May 11. - 18:45

legközelebb hívlak!

ejj de szép ez is

http://piacter.bikem...t=218494&cat=12
Posted 2009. May 11. - 18:39

APEH helyett mentem volna inkább...
Posted 2009. May 11. - 18:03

Posted 2009. May 11. - 18:02

És persze mindenki azt várja el, hogy már pénteken legyen kész ez a szar. Mármint múlt péntekre. De baszik mûködni az egész, és ha mûködik is akkor is kibaszott lassú!
Este téren sör?
Amúgy megvan a szép terepszínû hátsókerék...
Posted 2009. May 11. - 15:08

Ja, most néztem másik online biztosítás kötõs oldalt, és van ahol lehet kötni a bringára is biztosítást. Az AIG Sport Extra-ban 400e-ig térítik (bár nem tudom, hogy csak lopáskár, vagy töréskár is