Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Asa Akira? 

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Aludjál...:)
Vagy kajál rendesen , meg igyál sokat...
Vitaminok...ásványi anyagok...táplálék kiegészítés!
:)
  • dhog kedveli ezt

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Valaki tud segíteni ?

Kb 16 éve sportolok rendszeresen, főleg bringa downhill, illetve előtte görkorcsolya,úszás, 5próba atlétika volt. Konditerembe értelemszerűen akkor járok csak ha már nagyon hideg van bringához.  Pár hónapja kezdtem újra, mivel van kötelező tesink az egyetemen,ami kondizást takar heti 3x. Azt vettem észre az elmúlt hónapban, hogy edzés után 2. néha 3. nap is "szarulvagyok" fáradt,erőtlen, egész nap aludnék érzésem van. Próbáltam kevesebb súllyal dolgozni, azt feleslegesnek éreztem, nem fáradtam el, amennyikkel most csinálom, akkor pedig van ez a levertség. Ennyiből tudtok valami okosat tanácsolni?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

És ez: p5pb10547474.jpg

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

http://www.expressz....znalt-47513242/  ez milyen :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Önbeállós bowdenes tárcsafék:

saint-braking-system.jpg

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

lehet, hogy kakaóscsiga mérgezést kapok, de eszek még!

Az  a pillanat, amikor bukósisak vásárlás előtt mégegyszer leméreted a fejed a biztonság kedvéért és közlik hogy nem 57, hanem 56cm, "nem tudom mit mértem korábban" és emiatt nem tudod megvenni a kinézett bukót, mert S-es (55-56) nincs, csak M-es (57-58)... Frusztrált lettem.

s-est ne vegyél, az olyan pici, hogy a makkom alig fér bele! nem is tudom kinek jó...szerintem hívd fel a boltot, mert nem pontosan úgy van a méret ahogy az oldalon írják. legalábbis az airtech-nél. ha olyat akarsz, szerintem próbáld fel az enyémet

nem teljesen értem a lényegét, de szépen fetreng (vagy csak ez a lényege?):

http://www.youtube.c...ziQX7eEv0#t=109

Magoo módosította - 2014. január 26. - 20:44

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

:)

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Az  a pillanat, amikor bukósisak vásárlás előtt mégegyszer leméreted a fejed a biztonság kedvéért és közlik hogy nem 57, hanem 56cm, "nem tudom mit mértem korábban" és emiatt nem tudod megvenni a kinézett bukót, mert S-es (55-56) nincs, csak M-es (57-58)... Frusztrált lettem.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Köszi szépen! Sokat segítettél. Szerintem ez kiindulási alapnak jó számok alapján. 57cm-es dinnyém van és az M-es elvileg 57-58. A te infod alapján jónak kell lennie.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
59cm, és L-es. Egyébként egyel kisebbet vettem volna, ha a faszi nem hív fel és küldi le felpróbálni.

Az enyémet felpróbálhatod

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Magoo, véletlenül nem tudod hogy mekkora a fejkerületed és ehhez mekkora sisakot vettél?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

sokkal durvább így zene nélkül, ahogy hallod, mikor ér le a kerék. brutál , ahogy repked. kezdem érteni miért mennek az emberek vékára élőben nézni.

I don't care how it pedals

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

Asztaa Tomi te ilyeneket dobsz össze az unalmas téli napokon?!:)

Brayton fiú vagy 8dimenzióval van odébb!:)

tumblr_mzq4xp0pUF1rjetlto1_500.jpg

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

most értem haza Egerszegre Grazból, szállás hajkurászás történik, mert szerdán már kezdek kint.

mof , ha Pécsen vagyok megnézem, elvileg van, de minden bringás cuccom ládákban, szóval lehet hogy nem kerül elő.

pontosan így szeretnék lemenni schladmingban: (majd egy másik dimenzióban)

http://www.vitalmtb....2922/joebo,1905

dhog módosította - 2014. január 25. - 20:26

I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

a mi kapunk jó lett, az egyik mozgásérzékelőn volt egy kis jégdarab, csak ez volt a baja

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

kb 1,5 órát lapátoltam a havat, még a kezemen is feljött a börke!

28cm-t mértem az udvarba, az már több mint elég.

a probléma gyökere viszont az, hogy vmiért nem nyílik ki a kapu, pedig alaposan körbelapátoltam, letakarítottam, és elvileg az elem is jó a távirányítóban, de meg se moccan.

Még itt is van egy kis lapátolni való.

A kaput itt se akarja nyitni a motor. Át is lett állítva kézi működtetésre. Fasz tudja mi lehet vele. Pedig a motor biztos nem fagyott be. És ugyan van a fogaslécen jég, de azt is le kéne tudnia nyomni, de nem. Meg se moccan.

Az időkijelzőt összeraktam, most van egy 8x64 pixeles kijelzőm. Már csak a fénykaput kéne hozzáraknom, írni egy programot ami megcsinálja a méréseket, és kész. Amire elmegy a hó, szerintem meg is lesz ;)

Ma szerintem nem megyünk sehova, mert egyrészt senki sincs itt, másrészt most átbringázni a városon nem annyira fánki.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

ehhbahh tényleg elég gyors...bár ahogy látom van pár ugró, amire lassabban rá sem mehetne...

a 2 színű kormány állat!

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Hát ez jó gyors

és baszottul bejön az Evil Uprising :)

Evil-Uprising-3.jpg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

1551761_200698006794384_279521816_n.jpgezt 

csak úgy szeretetből :)