Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Feltöltött kép

Most nézem... Akkor ezt! Meg Boldogat!
Sei, soku Si.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
wááá. megint vezettem annyit, h na. de most jún02-ig semmi! ;)

kempinggel ne sztríteljé!

én arra gondoltam, hogy szalonnát sütök mondjuk holnap vagy ma, aztán lehet, hogy grill lesz belõle.

a döntött kanyarok most egészen egyben vannak, nemtudom meddig. a sínnél, meg szerintem pont ívre dob ;)
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na akkor OK--szép a társaság:-))))))))

JA és ZAPAT BÓÓÓDOGAT TE VÉN gyûrühuzogató kujon:-)))!!!!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Tomi lol, látom azért finoman bal kéz zsebhoki is megy közben :D amúgy meg, de basza csaj!

Attus, az a golf gyönyörûûûû.

ez is e:

http://hvtm.totalcar...agen/276555.jpg

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
htc touch megér 15 foruntot? használt de ultrajo állapotban
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hmmm, nem is rossz ötlet!
De szombaton krinolint csinálok, holnap meg szerintem csak tésztát eszek. De jövõ hétre betervezek valami hal sütést. Majd megnézem mit árulnak, aztán nyami...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Ejj! Meg éheztem! Lapozgatom a Metro újság grill kiadását,vannak benne érdekességek; Gaucho Argentín marha hátszín steak 6900/Kg!:o Inkább ennék halat,valami tengerit!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Nahát! És ma mi lesz? Én ittam 1 sört, most ettem egy jó nagy tányér kukoricalevest(amit Kata elkezdett enni,de nem bírt vele), nem tudom mi lesz a vége!? Igyak még 1 sört?
Soma haverom (a Porsche felnis) vett egy VR6-ot,a rohadék! Azt mondja 10.5 öt fogyaszt városban, kint 8at! Az nem túl rossz egy 2.9es mocitól! ROHADÉK!:) (Most igen erõsen az irigység beszél belõlem)
Viszont van mosógépem,ami 1200at forog!;)

VR6-ot azt akarok én is! Az én mosógépem csak 1000-et pörög.
És igyál még egy sört, akkor én is iszok egyet.
Ma nem lesz már semmi, mert holnap lehet Laborozni, vagy akármi.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
én meg tegnap elõször kaptam ezzel a gumival elsõ defektet egyböl kettöt is mer ugye vizmosást kell menni a pg-vel.. elõtte meg éphogy beugrok fent a parkolóból az erdõbe, jön 34 droid, köztük egy darab pg és osztja nekik :D azittem leugrok a géprõl.. mondjuk áéllitolag a döntött kanyarokon pihentek a barmok.. szal megértem hogy a prez dult fult:D
a sinátugrás meg kezd élvezetes lenni, nem csak végrehajtandó feladat. el kell hinni hogy jöol dob és akkor jol dob:D
és megint uj ösvényt találtam valahol a mittom én hol. valahol. ilyen hogy mész és igy egyszercsak aztán utána tovább aztán lent vagy. na milyen jot mondtam megint

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Nahát! És ma mi lesz? Én ittam 1 sört, most ettem egy jó nagy tányér kukoricalevest(amit Kata elkezdett enni,de nem bírt vele), nem tudom mi lesz a vége!? Igyak még 1 sört?
Soma haverom (a Porsche felnis) vett egy VR6-ot,a rohadék! Azt mondja 10.5 öt fogyaszt városban, kint 8at! Az nem túl rossz egy 2.9es mocitól! ROHADÉK!:) (Most igen erõsen az irigység beszél belõlem)
Viszont van mosógépem,ami 1200at forog!;)

Ja! És a legfontosabb! 6kor értem haza iszonyat dzsuvásan,mert mûhely mögött bontottam egy kocsit, alatta fetrengve. Gondoltam lezuhanyzok gyorsan(milyen jó lesz felfrissülve elindulni) és megyek tekerni! Egészen a pálosokig jutottam, ahol elszakadt a lánc! Hát mondom a kúrv@anyád! Fordultam meg aztán jöttem haza,Csaszi már zárva! Fél órán belûl 2szer zuhanyozhattam! na de majd holnap!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nemnem! Ez nem én vagyok! Hát nem ismered meg a seggem?? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
http://www.partyzoo....d=226057&type=1
Itt is Te vagy a Csepregivel?:)
Volt ott ilyen is:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
a bulihoz még ez:
elbújtam hátul, hogy azért rajtalegyek én is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Tudom hogy virtuál tuningos,de nem az a lényeg! Az a lényeg, hogy mindenki tudja, hogy van ilyen! Vagy itt van ez! A gumi méret nem mindegy!! http://images.google...ADoeS_Qbgm7n-DA

Akartam kérdezni milyen volt a "forgalom fények" buli,de már mindent tudok!:)
DH gép profi, kétfélfejû coca szörnyû, Zapnap gratula a gyûrûkhöz,csak nehogy máshova húzd õket!?:)
Kappa immodoboz elõkerûlt, holnap remélem választ kapunk 2 fennálló kérdésünkre is!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
I. Fingóverseny
Na, akkor kezdõdhet a felkészülési idõszak! Babot kell fõzni! Mindennap! :D
Hát bazzeg ez annyira kész, hogy ááááá! Brazil fingfétises videó, meg ilyen szarok :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ez a masina erõsen hajaz az én elsõ club roost szörnyemre.. azon is véfék volt eleinte hátul.. bár az legalább dh váz volt.. ez micsinálhat ha odaveri a hátulját?? életveszély

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na megvan a függöny is! 6x22 karika befûzése project a közeljövõben....

Ezt Rocsi linkelte a komlóiaknak, émmeg nektek:
http://www.freeweb.h...id/DSCF0047.JPG

Aktuális civil

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
:) Errõl a dögrõl legalább tudnám, hogy malac, mégha sziámi is...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez dupla adag kocsonyát jelent! Két nyelv, két orr, két szája széle! Nyami! :D

Én is azt hittem, hogy pénteken van ilyen pálinkás akció, de a csaj szeret engem, hát hozzott ma is ;)
Mondjuk ha jól láttam Fru pasija nem kapott, mert Arany Ászokot ivott.

Ja, és itt építik nagyban a pályát. A lépcsõsor egy része le van földdel fedve, hogy a Bobcat tudjon szaladgálni.
Novemberre talán kész is lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
azt hittem csak pénteken van pálesz a sörhöz, de így még jobb :)

árokbaesõst meg kikérem, bringázni akkor is tudok, ha gyalogolni már nem :D

Fugger, ha attól behugyoznál ijedtedbe, akkor ha utána jönne egy ilyen, akkor be is fosnál :D

Feltöltött kép

ha már szóba jött, ma tekertem haza bótból, és mikor egy parkoló kocsi mellett mentem el, hirtelen a lehúzott ablakra támaszkodva kinézett egy kutya. nem vagyok benne biztos de szerintem egy kínai kopasz kutya volt. hát én úgy beszartam, hogy nyomban húztam balra a kormányt, mögöttem meg fékezés dudálás. majdnem elkúrtak ehh