Se a fõnököm, se a Márió. De Varga Zsuzsa az jó volt, csak geci kevesen voltak. Meg végre végighallgattam egy Peet koncertet is. Érdekes, van benne valami. Mondjuk az vicces, hogy a zeneileg 2 ember viszi el a hátán a dolgot, az egyik szemüveges kis háttérembernek tûnik, a másik meg a Csülök. A szemüvegeseket meg ugye mindig lenézik. Fõleg a csajok.
De a szõke pultos csaj tök jó fej
Ja és én is jó fej vagyok. Dobáltak Peet pólókat. Én szereztem egy L-es, aztán nekemvágtak mégegyet. Aztán azt odaadtam egy elég jó csajnak akinek geci gáz pasija volt. Viszont az a póló valami XXXXXL volt
hehehe. De annak a csajnak akkora fasza mellei voltak
Nah, holnap reggel majd sütök megint csülköt. De most lassan, és nagyon fasza lesz
Jah, amúgy találkoztam excsajom egyik gimis osztálytársának az exfaszijával, meg egy általános iskolás osztálytársammal, aki aztán világ arca
Mondjuk õ is azt mesélte, hogy a Magyar TV körzeti stúdiójánál jól beszopatták, mint engem a cécénél. És õs is elmehetett volna elõbb, csak õ is balfasz volt, azaz lojális.
Mert mind olyan rendes emberek vagyunk akiket aztán mindenki átbaszhat. Eh.
De ennek vége!
Aki mégegyszer átbasz, azt megbaszatom egy lóval!
Áh, fosh minden. Inkább alszom. Hátha a távolsági buszsöfõr eljön bulizni. Vagy valami normális csaj legalább álmomban nem azt mondja nekem, hogy rendes ember vagyok...

Sign In
Create Account

Back to top