megint esett vmi ónos táltos geczy, de nem sok. tegnap azt néztem a hegyen, hogy talán lehetne egyet csapatni. csak elvileg fog még esni, szóval hát nemtom
megint esett vmi ónos táltos geczy, de nem sok. tegnap azt néztem a hegyen, hogy talán lehetne egyet csapatni. csak elvileg fog még esni, szóval hát nemtom
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Nem kispálya az biztos!!!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Láttam a Kokkot, ő is készül
!
http://www.youtube.c...T3V8BBE_w#t=127
szerintem a bringán a hülyénnéz ki eléggé hátsó szempont..inkább az a bajom hogy nagyon lent van az orra. igaz S-es vázzal megyek M-es helyett..nekem nem sikerült megszokni az atlast..http://www.kerekvaro...ros-kerekparut/ jo semmitmondo cikk a használhatatlan bringautakról..s
zmbat dél körül tettye tali aztán kutyával fel?
Bliccelővel birkóztak a közteresek? ilyenkor mi van??
nincs valainek microsd kártyája eladó 8 v 16 gb-s?
albertfish módosította - 2014. január 30. - 11:38
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Láttam a Kokkot, ő is készül !
http://www.youtube.c...T3V8BBE_w#t=127
Shoshi módosította - 2014. január 30. - 08:56
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
hát igen, mostanában tényleg kijutott...bár ehhez hozzátartozik, hogy májusba beültettek egy 300ezret futott focusba úgy, hogy már nem akartak költeni rá, mer pár hónap és veszünk újat, addig kibírja. csak aztán jött az új román nagyfőnök és vita lett, meg várás. én meg januárig beleraktam +50ezret és hát letérdelt.
egyébként ez volt a 4. alkalom, de az utolsó kettő 2 héten belül
Magoo módosította - 2014. január 29. - 22:22
hát szerintem neked nem kéne ilyen autózós munkákkal kezdeni... szopóágon vagy, ha kocsiról van szó!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Magoo, neked ezekkel a kocsikkal nincs szerencséd. Mióta ennyit autózol, hányszor kellett külső segítség?
hátbazmeg, íme a mai szopáshalmaz:
kaposváron kiírta a kocsi, hogy: engine fault. és leszabályzott, vmint elment az ereje. telefon a europcarnak, (mert bérelt autó) ne mozduljak, lehet, hogy nagy a baj, küldenek trélert. jóvanakkor, sikerült 2 hét alatt másodszor lerohadni. jöttek is értem kb 20 percen belül, elvittek a citroenhez, persze dél után tíz percel értem oda, nyilván 1ig ebédszünet, addig hozzá sem nyúltak a kocsihoz. majd fél3kor közölték, hogy az autó alja eléggé meg van sérülve (ezt a trélerre veló felemeléskor én is felfedeztem) (hűtő szarul áll, küszöbnél meg van rogyva a padlólemez, műanyag védő burkolatok kitörve) ezért a befolyó latyak olyan helyre fagyott be, ahol kárt tett, és nem működnek a hűtőventillátorok, az elektronika meg vészüzembe kapcsolt. persze nem tudják ma helyre állítani, mert rendelni kell hozzá ezt-azt. szóval du 3kor elindultak egy kocsival pestről, én meg negyed 6ig basztam a rezet, átcuccoltam és este 7re már itthon is voltam. jó mi? és mindezt azért, mert vmi gyökér, aki előttem használta a kocsit, odakúrta vmihez, én meg nyilván nem feküdtem alá átvételkor, hogy meg van e az alja...és ez így cascos javítás, én meg bizonygathatom, hogy nem én okoztam a kárt.
Szerintem nem néz ki hülyén a lapos:
4
(szívem szerint tennék az endurora is, mert mehetne lejjebb az a kormány nyugodtan,de most ezért nem fogom költségekbe verni magam. épp elég a ruházkodás,bukó)
toronte módosította - 2014. január 29. - 18:18
egyszer, csak egy kibszott alkalommal bár ne lennék ilyen utólsópillanatos deadline előtt fél centivel befutó.. vagyinkább.. munkát elkezdő. délután kettőkor prezentálnom kell, igaz csak tíz-15 percet, de azt faszán, mert tanulmányi versenyre megy a témám. ha nagyon gec.. kukacoskodnak, pár mondattal szét fognak szedni. de majd élére fordulok, hogy kisebb legyen a támadási felület. Nagymányoki Brikettgyár környezeti vizsgálata. kutatási módszerek, eredmények, további lehetőségek. mmm.. akit érdekel a téma, szívesen mesélek.
érdekel.
komolyan
Egy ezredest bedobok a kormányba !
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Akkor vegyetek nekem fekete kormanyt, mer arra mar nem fussa
csak keskeny és magas, aka untrendy kormányom van
ellenben nem kell testépítő váll hozzá hogy megfogd
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!