Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Gyere velünk,van kettlebell meg wallball és kötél is! Nem himbilimbi mint pl. a mecsekben i ment!;-)

hun van az? infókat!

http://bikegirls.blo...burning_man_429 otthon maradóknak meg burning man

Edited by albertfish, 2014. February 01. - 21:46.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

trx érdekes volt...nem tudom hogy jó-e v em..

de ez a life1 ez egész jól néz ki. fitnesz és nem kondi terem, de végre úgy is néz ki mint ahogy '14 be 7e havidíjért valaminek ki kell néznie.

az anna utcában, ahogy anyum hazavittem, pakolunk ki stb, erre elkzed oldalra-ugye lejt eléggé lefelé,- az autó lecsúszni..mondom mi a picsa van..de megállt egy hókupacban.. ónosesőileg..

http://ryanschude.com/Book-1/4/ nézegetős

http://webhir.com/37..._types=og.likes mondtam én hogy SZÍRIUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gyere velünk,van kettlebell meg wallball és kötél is! Nem himbilimbi mint pl. a mecsekben i ment!;-)
  • albertfish likes this

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

jaja, mi is ilyesmire gondoltunk.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Mof, nekem a pike csinált ilyet, a becsúszószár belső falán legalul van egy o gyűrű, amin a tolórúd csúszkál. a lyriken is így van (legalábbis az enyémen, de gondolom a levegősön is), és ha ez az o gyűrű megmakkan, akkor az az olaj ami a csillapítást végzi, lefolyik az alsószárba, és ott nem engedni a becsúszót mozogni. nem mondom biztosra, hogy nálad is ez van, de a tünetek nagyon olyanok. 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Ja, most én is iszok gyorsan egy sört, nehogy még kocsit kelljen vezetnem :D

Mettyú meg mof nem bírt megülni a seggén, és elmentek. Már visszajöttek, és azt állítják, hogy jó volt, de szerintem kamuznak ;)

Most pedig elolvasom mit csinálnak a mai fiatalok szombat éjjel :D

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Mettyúval voltunk "tekerni" egyet, de nem volt nagy öröm. Mandulás felé a turista úton egész normálisan lehetett menni, aztán észre vettem, hogy nem mozog a lyrik. nem lassan, vagy csak keveset, hanem egyáltalán nem. totál merev, mintha lockout lett volna rajta(nincs). kissé szomorú vagyok, de majd értekezek kezelőorvosaimmal. 

szerk: én nem állítottam, hogy jó volt :D viszont a merevvilásodásig annyira rossz sem..

Edited by mof, 2014. February 01. - 20:28.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

naggyondurvabazmeg! én a postaládáig alig bírtam elmenni...van itthon vmennyi útszóró só, de nem túl sok. és a zöldfa utca pont eléggé lejt ahhoz, hogy ha most kimennék kocsival, akkor a kálvária úti kerítés fogna meg

a vázban futó bovden hátránya, hogy nem látod a bovdenházat. és nem értettem miért nem vált az első váltóm. mert a bovden feszes volt, és a kar mozgott, de alig húzott vmit...aztán most szétszedtem és kiderült, hogy a bovden kikönyökölt a házból.

mindegy besöröztem azt kész. egészség!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

trx érdekes volt...nem tudom hogy jó-e v em..

de ez a life1 ez egész jól néz ki. fitnesz és nem kondi terem, de végre úgy is néz ki mint ahogy '14 be 7e havidíjért valaminek ki kell néznie.

az anna utcában, ahogy anyum hazavittem, pakolunk ki stb, erre elkzed oldalra-ugye lejt eléggé lefelé,- az autó lecsúszni..mondom mi a picsa van..de megállt egy hókupacban.. ónosesőileg..

http://ryanschude.com/Book-1/4/  nézegetős

http://webhir.com/37..._types=og.likes mondtam én hogy SZÍRIUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Edited by albertfish, 2014. February 01. - 20:18.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

Addig is a hó végére való tekintettel:

1461166_248863608610279_1375553947_n.jpg

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

jól gondolkodol :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

pont akartunk menni vásárolgatni, de elég jeges már az udvar és mivel két kocsim rohadt le az elmúlt két hétben, a harmadikat még a végén összetöröm, szóval inkább maradunk :-)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

itt ónos eső esik, nem is kicsit...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Hát nemtom mi lesz velünk, mert legkésőbb 4re (de lehet itt van fél órán belül) idér délről a valami, ami lehet hó, vagy ónos eső. Előbbiben még elmennék bringázni, de az ónos esőben még az ajtó elé se szívesen dugom a pöcsöm...

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

én má megjöttem a csapatásból! fasza kb mindenhol, vízműdombtól sínig időként megcsusszant, de alatta nagyon zsír volt. a túrista út szét van szánkózva, de csapatható az is, csak sok helyen jeges. viszont már felfelé esett az eső, kíváncsi vagyok holnapra mi lesz.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ne add el! vegyél easton stucnit! :D

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

Eladom, mert ez a problémám forrása. Superstar-os BeerTastic Topcap. 2500pénz.

A speci stucni szögben áll és csak speci kupakkal használható. Ez elnyírja a rózsát. Ezért recseg,meg tört el már egy rózsa.

Hétfőn becsoszogok Csaszihoz.

:/

174248_1.jpg

• albertfish likes this

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Én meg az itthonit...! ;)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

http://www.bikemag.c...ension-therapy/ ha inkább bütykölgetnétek sötétedésben:)

lottó meg bazdmeg..nem tudom mi lenne,jobb ha az lenne mint az Ukránoknál..

elmegyek ma megnézem a trx edzést ezen a life1 vagy mi teremben..oda ilyen trendi cuccba kell menni?

Edited by albertfish, 2014. February 01. - 13:32.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Azt beszéltük Mettyúval, hogy szürkület környékén felmegyünk toronyhoz, és szánkópályán lámpával le. Persze bringával ;)

Pontos időpontokat még nemtudok, legyen elég most még a szürkület...

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

a nyertes vásárolt egy Honda Xt750 motort is, ami. ööö. mi is?

http://index.hu/belf..._campaign=index

I don't care how it pedals