Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Kb10fele befutok en is,de nem tudom meg h mibe..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

az a baj hogy kinõttem az ilyesmibõl , 31 vagyok , családom, gyerekem van stb... nyakonvágom, eltörik valamije (pl a nyaka) aztán engem csuknak le..
ennyit nem ér

Errõl beszéltem. Meg kell keresni és kérdõre vonni, de nem kell testileg fenyíteni, még ha annyira viszket is az ember tenyere.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah nekem már megvan a szerkóm. Kicsit ótvar teszkós cucc, de jólesz. Afro paróka kellett volna, de sebaj. Az van ami van.
Na még pancsi, meg vacsi, aztán lépek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
triple: nekem a volt futárom lakik Bterenyén , B. Zoli , és ahogy kokk mondta nekem is megérne egy telitankot..
az a baj hogy kinõttem az ilyesmibõl , 31 vagyok , családom, gyerekem van stb... nyakonvágom, eltörik valamije (pl a nyaka) aztán engem csuknak le..
ennyit nem ér
I don't care how it pedals

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Tomi nekem sincs meg semmim...:(

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Igaz nem olród, de eladó a mazdám...
Van ebben is ló 143 db és forog a nyomaték is (360). (két literes).
Áprilisban volt 3 éves.
Km: 206ezer
Csak szakszervízt látott.
Ár fix: 2,4 pénz

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát bazz, nekem is necces az esti buli. Azt hittem ma visszakapom a telefon áfáját, meg a telefonszámla összegét is megkapom. És holnap is buliba kell menni. És semmiféle Dzsekó cuccom sincs. Eh... Megy a hiszti na.
Vajon a teszkóban van dzsekszonos akármi?
Na mindegy. Megnézem.
Legalább a textil filceimet tudnám hol vannak...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elmentem tejet fakasztani... ;)

Sajnos Dzsekó kimarad.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát 110ló az kb. egy kategóriával lejjebb megy még el, fõleg automatával ;)
Persze ezzel lehet vitatkozni. Nekem a 55ló kb. csak akkor elég, amikor egyedül ülök a kocsiban minimál cuccal :D
Az én kasznim is dõl, de azzal nincs semmi baj ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Allroadban ultem az ujban nagyon nagyon durva..de meg a sport allasban is dol a kasztni ami tok normal es a also allas sem olyan also,nekem 40mm van lejebb az s miatt,de meg igyis mehetne lejebb.
Na majd olajcsere utan merek gyorsulasokat:)

110 lo meg 245nm kb eleg esszel mindnre,boztos jobb a 3.0 de nekem olyan drivr by wire erzes,ertam arra h mintha gondolkodna hogy most el kell indulni vagy nem..de ez lehet az automata hibaja.

Azt h meg lehet erezni inkabb arra mondom h varosba neha 4bol le kell valtani,palyan meg 160nal mar 3,5forog a motor ..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hát érted közelebb van, mint Debrecenhez ;)
Aztán hátha ismeri valaki a csávót, és elárulja, hogy nem szemét geci, hanem szimplán gyengeelméjû...
De szerintem Dusán most sokkal jobban járt, mint a kaszakõ alakú pedállal :D

Egy próbát megér ;) Azt hiszem Rtamás b.terenyei. bár nem olyan kis helység az, hogy mki ismerjen mkit :)

-=B.B.B.=-

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát érted közelebb van, mint Debrecenhez ;)
Aztán hátha ismeri valaki a csávót, és elárulja, hogy nem szemét geci, hanem szimplán gyengeelméjû...
De szerintem Dusán most sokkal jobban járt, mint a kaszakõ alakú pedállal :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Dusán:
Írj a Salgótarján topikba, azok tényleg közel vannak ;)

De mit fog változtani ezen a tényen?Van egyébként bterenyei (ami egyébként nem egy isten háta mögötti falu)is közöttünk. ;) Nekem sincs egyébként messze, kb 35 km.

-=B.B.B.=-

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az a kisbringa az tényleg jó. Nem is látszik rajta elsõ ránézésre, hogy mennyire jó cuccokkal van összerakva. Chris King csapágyak mindenhol ;) A Funn cuccok meg jöttek a sponzortól, szóval nagyon baba gép. Nekem is kéne ilyesmi...

Na szerzek valami ebédfélét a pékségbõl...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jól van, nem para. :D
Nekem is tetszik... ;)

És ez a nem mindegy!!!
Az új Mercedes busz...

Feltöltött kép

15 méteres lángok voltak, úgyhogy a 3. emeleten 2 szoba is kiégett a kórházban...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

alsó állásba, ha meg a Gubacsoshoz vinném fel a 10 láda sört, akkor felnyomnám felsõ állásba, és ennyi.

:D:D:D Gubacsoshoz...

Ne untassátok már a Tibit:D!

Kisbringa jól néz ki. Tetszik. Ennyi. Mittudoménmér.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az Allroad az nem magas építésû kocsi. Csak éppen 4 fokozatban állítható magasságú a futómûve. Autópályán lenyomod alsó állásba, ha meg a Gubacsoshoz vinném fel a 10 láda sört, akkor felnyomnám felsõ állásba, és ennyi. Amúgy csak egy kombi.
A nagyobb motor meg a terepen jön jól a magasabb nyomaték miatt. Az 1.9TDI már picit kicsi egy A6 méretû kocsihoz. Te is mondtad, hogy 4 embert már rendesen megérez...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Aztan majd lesz rinya a 300as benzin mellet. A sima 1.9is legyorsul szinte mindent a varosban,kint meg 140felett gecire felelmetes a magas epotesu auto. Freelanderre mexetrem fele mentem mint az audival de tenyleg az az igazi oszinte halalfelelmem volt pedig voltam 100felett

esre en kb10korul megyek,aztan le rakba hiphoppolni

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát RS6 az persze, hogy kéne. De azért az Allroad az inkább. Az is van nagy motorokkal. De mondjuk bõven elég lenne a 2.5TDI vagy a 2.7T :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem az ilyen megér egy teletankot... ;)