én mennék/mentem volna, de éjszaka szerintem belázasodtam és az orromból is szörny-csigák kúsznak elő.
esetemben a gyári romnál biztosan jobb bármi.
és sramhoz keresek váltógörgőt, leginkább alulra, de ha van párban, az sem baj.
én mennék/mentem volna, de éjszaka szerintem belázasodtam és az orromból is szörny-csigák kúsznak elő.
esetemben a gyári romnál biztosan jobb bármi.
és sramhoz keresek váltógörgőt, leginkább alulra, de ha van párban, az sem baj.
Állitólag a root-olás most már egyszerű gombnyomogatássá fajult. De én még nem csináltam ilyet. Bár lehet a gyári romnál jobb lenne valami normális, amivel kevesebb a szívás, de most már kivárom a tavaszt, az új telefon évszakát
Nemtom ki akart ma menni bringázni, de ha nem szereti az esőt, akkor nem fog menni
Ja, és ma kettős fronthatás is van... Szóval inkább egy tejfakasztóra készülnék
android root-olás/főzött rom telepítésében jártas valaki? ajánlani is ér(Márió, a citrofon-hoz max robbantós mellényben mennék. lehúzós, lopott telefon átvevős gezik).
megnéztem a friss Walking Dead-et. evés mellett nem volt túl nagy élmény, de legalább egy jófajta unalmas részt sikerült összehozniuk.
Kicsit másnapos vagyok. A Mozaiq, Est, Szoba, Amper túra kicsit fárasztó volt. Így utólag az Amper nem is kellett volna, de hát ha nem megyek, akkor nem tudtam volna meg, hogy szar
Sok külföldi diák melegítőben, meg bebaszva, hát furák voltak.
azér ilyen helyen pusztulni elég csücskös:
http://www.youtube.c...o6r_VxtEy0#t=37
Edited by Magoo, 2014. February 09. - 15:03.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
A képen látható alkatrészhalmaz egy jó barátom bringája volt valamikor még a 2000-es években. Azóta porosodik nálam és megválna tőle. Ő is ilyen célokra építette anno. Ha valakit érdekel priviben szívesen elküldöm a számát és megkardozhatja vele az árat. 16" a váz. Sun Singletrack hátsó felni, új High Rollerrel, valami ókori Sram hátsó hidrós tárcsa.
Nekem kicsit más jellegű setup kell majd. atomlab, ns suburban, meg hasonló porba csapott geo váz kell, meg dj 1 előre. vagy merevvilla,de ahoz nem vagyok elég huszonéves. ss hátul, meg két fék aztán ennyi
Fogalmam sincs hogy került ez a lány ilyen messze a konyhától és miért pattog a nappaliban, de
és kitaláltam hogy építek egy street bringát, valami könnyűt amivel lehet dörtűni, pumpolni meg hátsón pattogni is.
pár cucc már van belőle, de a lényeg, a vázvillahajtáska az még hiányzik.
A képen látható alkatrészhalmaz egy jó barátom bringája volt valamikor még a 2000-es években. Azóta porosodik nálam és megválna tőle. Ő is ilyen célokra építette anno. Ha valakit érdekel priviben szívesen elküldöm a számát és megkardozhatja vele az árat. 16" a váz. Sun Singletrack hátsó felni, új High Rollerrel, valami ókori Sram hátsó hidrós tárcsa.
mi is filmezünk itt kint jobb híján.
Looper volt a minap, egész nézhető volt eltekintve a nyilvánvaló paradoxonokat megmagyarázni kívánó eszmefuttatásoktól.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
mi is filmezünk itt kint jobb híján.
Looper volt a minap, egész nézhető volt eltekintve a nyilvánvaló paradoxonokat megmagyarázni kívánó eszmefuttatásoktól.
és kitaláltam hogy építek egy street bringát, valami könnyűt amivel lehet dörtűni, pumpolni meg hátsón pattogni is.
pár cucc már van belőle, de a lényeg, a vázvillahajtáska az még hiányzik.
szereti a munkáját:
Igen, és legalább nagy erőfeszítéssel sikerül még nehezebbé tennie saját munkáját...
Az előbb néztem meg a Getaway című 2013-as amerikai-bolgár akciófilmet Ethan Hawke-kal a főszerepben. Hát izé. A másik nagy főszereplő egy Shelby Super Snake Mustang ami, mint a filmből kiderül, nem valami gyors, mert az Opel Astra is tudja tartani vele a lépést. Viszont nagyon keveset fogyaszt 7e-s fordulaton hosszasan használva, és szinte elnyűhetetlen, meg se kottyan neki némi lépcsőzés, autókkal ütközés, stb.
Hát sajnos elég szar volt na.
Real Racing3at nyomat vki?
én pl igen, ha ez számít
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
2 éves gyerkőc a pumptracken:
Ő meg 8 éves, és nyomja a DH-t keményen: