Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60705 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Bazdmeg, vonalkódos lett gatyám:).

Vikivel és Ádámmal láttunk múltkor egy nagy erdei siklót Kis-rét felé, éppen átkelt az úton. Nagyon szép volt, british racing green színû a háta, a hasa tojásszínû, az oldala pedig a kettõ átmenete. Még nem láttam sohasem az erdõben.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
A kigyós büdös szátokat jóreggelt!
Ma nem ment úgy a sprintelés, ahogy szerettem volna. Sokat ültem.

Ma kérdezték hogy állok egy programmal, és mennyi idõ kell még hozzá. Hát mondom a tesztelési nyammogás miatt mondjuk egy hónap múlva már nem kell a PDA. Erre kiderült, hogy Bp-en valami buzika azt mondta, hogy 5 nap alatt megvan egy ilyen program. Aha. Itt a másik fejlesztõvel csak röhögtünk rajta. Nulláról, teszteléssel soha.
Illetve lehet, de ahhoz azért gyomor kell. Abból hiányozni fog minden hibakezelés, és lószart se fog tudni. 2 hét után meg lehet nekiállni elölrõl, mert kiderül, hogy fos az egész. Hányszor láttam már ilyet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
igen.

Jó reggelt!

;)
Sei, soku Si.

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Álmos jóreggelt

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
bocskorékat nem csípem, rádió1 meg fos. úgyhogy nálam danubius

szarvasoktól fosok én is, vettem is vadriasztót a kocsira, nem tudom ér e vmit, de legalább a tudat :) most meg úgy sincs fönt a lökös, és a vadriasztó is azon van

na megyek, már fél órája el kellett volna indulnom, de nem bírtam kikelni az ágyból.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ugyan ez.
Ma csak 9-re kell mennem, de már fönt vagyok egy órája, hogy újra fölvegyem a hétköznapi bioritmust.
Nagyon szenvedek!

Mostanában tök jó témákat feszegetnek Bocskorék, szal 10-ig Sláger. ;)

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én meg aszt hittem, hogy kipihentem magam, de ma reggel kiderült, hogy mégsem.

De legalább nem volt szarvas az úton. És a Vadon Jani a Spoonman-t játszotta le ma a Danubius-on. Múltkor meg Monster Magnet-et. Nappal meg a sok szart nyomatják. Kozmix, meg Nox, meg minden, ami megérett a lángszóróra:D.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hát az szar ügy :D

érdekes dolog ez a tegezõdés, legjobban azt utálom amikor fiatalok magáznak. pl ma harkányba az egyik szállodába a csaj magázott, pedig kb egy idõsek vagyunk. mondom tegezõdjünk már baszom a rózsádat.

én még 50 évesen is tegezõdök majd a fiatalokkal az tuti :)

nekem csütörtök lesz pest, és szintén nincs kedvem hozzá.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
MAGÁZVA VAGY TEGEZVE - mert egyáltalán nem mindegy!

A fõnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik, és
újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap
jelenti:

- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána
megebédelt a hûtõjében talált ételbõl és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb
szivarjai közül és visszajött dolgozni.

- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!

- Khm... Nos, megengedi, hogy tegezzem?

- Természetesen.

- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz
hajtott. Ott megebédelt a hûtõdben talált ételbõl. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a
legjobb szivarjaid közül, és visszajött dolgozni.

..Ha-ha, a magyar nyelv!!!.........

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sajnos nem.
És valószínû, hogy az elsõ 120 millából nem is azt vennék, de majd egyszer... :D
Azért addig is van mit hajtani! ;)

Nekem szerda Pest.
De már most nincs kedvem hozzá.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Tiéd? Mert akkor meghajtjuk!

Light utam volt pestre meg vissza, tök jó volt vezetni, sunshine :) és nem siettem 90-et nem léptem át :)

nálunk is ezt csinálja a postás, de elõtte megkérdezte, hogy lehetne-e ilyet, ha nem vagyok otthon
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És múlt hét óta van pécsi Continental GT is... ;)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Azt hitted sajtból van a hold?:)
Ma luxusautó találkozó volt a városban, csak lestem! Sl65 AMG, Ls600h, egy gecinagy legújabb német 7es + Karmann Ghia!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
fejj

postás nem kicsit necces bazze

kocsi eleje lebontva, kis szerencsével szerdán kész lesz

benéztem ma fx autóházba, mer reklámozták, h 3 téli gumit fizet 4 kap akció van, gondoltam az akár jó is lehet. erre egy tízessel többe kerül náluk a 3 gumi, mint máshol a 4 bazmeg

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Fasza! Itt leraknák az ajtód elé a ajumínum csövet fõnök!? Postás még le sem rakná,aztán sehol nem lenne! Remélem a bukómat nem hagyja ott!:o
Mi is örültünk, hogy mehettünk és szívesen, hogy mindenkit kiittunk a boraikból:D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
hát anno amikor az elsõ váz-háromszöget vettem az elsõ sunday-projecthez, a newyork-i postás ugyanezt csinálta Brooklynban.. leraktat a haverom ajtaja elé a vázat:D
szerinted?

amúgy épp most fejeztem be az építést..holnap még egy kis esztergameló a hajtáscsapágyhoz és gurul a ló!
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mekkora hülyék vagytok! Ennyi idióta posztot:D!

Visszatértem a mátrixba. Illetve még nem, mert ma tartottam vasárnapot. Kummantás délután, délelõtt Kis-Tubes a kis családdal, itthoni programok...

És az milyen fasza, hogy megjött a prologo nyergem, a postás meg lerakta az ajtó elé dobozostul, mert nem voltunk itthon? Igaz, hogy rárakta a szemetes zacskót... Bazdmeg, én nem tudom, hogy mit gondolnak ezek a faszok...

Villány király volt, örülök, hogy jöttetek... balhés volt. És már tegnap este kipakoltunk.

Pííxxx

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ööö.. merre van?
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
Ja, és a másik asztalnál azt kérdezte az egyik drabális dagadt csaj a másiktól, hogy merre van Aranyosgadány ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
kokk: csekk privi

Üdv a többieknek:-)) Nyomjátok.