Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A kigyós büdös szátokat jóreggelt!
Ma nem ment úgy a sprintelés, ahogy szerettem volna. Sokat ültem.

Ma kérdezték hogy állok egy programmal, és mennyi idõ kell még hozzá. Hát mondom a tesztelési nyammogás miatt mondjuk egy hónap múlva már nem kell a PDA. Erre kiderült, hogy Bp-en valami buzika azt mondta, hogy 5 nap alatt megvan egy ilyen program. Aha. Itt a másik fejlesztõvel csak röhögtünk rajta. Nulláról, teszteléssel soha.
Illetve lehet, de ahhoz azért gyomor kell. Abból hiányozni fog minden hibakezelés, és lószart se fog tudni. 2 hét után meg lehet nekiállni elölrõl, mert kiderül, hogy fos az egész. Hányszor láttam már ilyet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
igen.

Jó reggelt!

;)
Sei, soku Si.

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Álmos jóreggelt

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bocskorékat nem csípem, rádió1 meg fos. úgyhogy nálam danubius

szarvasoktól fosok én is, vettem is vadriasztót a kocsira, nem tudom ér e vmit, de legalább a tudat :) most meg úgy sincs fönt a lökös, és a vadriasztó is azon van

na megyek, már fél órája el kellett volna indulnom, de nem bírtam kikelni az ágyból.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ugyan ez.
Ma csak 9-re kell mennem, de már fönt vagyok egy órája, hogy újra fölvegyem a hétköznapi bioritmust.
Nagyon szenvedek!

Mostanában tök jó témákat feszegetnek Bocskorék, szal 10-ig Sláger. ;)

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én meg aszt hittem, hogy kipihentem magam, de ma reggel kiderült, hogy mégsem.

De legalább nem volt szarvas az úton. És a Vadon Jani a Spoonman-t játszotta le ma a Danubius-on. Múltkor meg Monster Magnet-et. Nappal meg a sok szart nyomatják. Kozmix, meg Nox, meg minden, ami megérett a lángszóróra:D.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hát az szar ügy :D

érdekes dolog ez a tegezõdés, legjobban azt utálom amikor fiatalok magáznak. pl ma harkányba az egyik szállodába a csaj magázott, pedig kb egy idõsek vagyunk. mondom tegezõdjünk már baszom a rózsádat.

én még 50 évesen is tegezõdök majd a fiatalokkal az tuti :)

nekem csütörtök lesz pest, és szintén nincs kedvem hozzá.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)
MAGÁZVA VAGY TEGEZVE - mert egyáltalán nem mindegy!

A fõnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik, és
újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap
jelenti:

- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána
megebédelt a hûtõjében talált ételbõl és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb
szivarjai közül és visszajött dolgozni.

- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!

- Khm... Nos, megengedi, hogy tegezzem?

- Természetesen.

- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz
hajtott. Ott megebédelt a hûtõdben talált ételbõl. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a
legjobb szivarjaid közül, és visszajött dolgozni.

..Ha-ha, a magyar nyelv!!!.........

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sajnos nem.
És valószínû, hogy az elsõ 120 millából nem is azt vennék, de majd egyszer... :D
Azért addig is van mit hajtani! ;)

Nekem szerda Pest.
De már most nincs kedvem hozzá.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Tiéd? Mert akkor meghajtjuk!

Light utam volt pestre meg vissza, tök jó volt vezetni, sunshine :) és nem siettem 90-et nem léptem át :)

nálunk is ezt csinálja a postás, de elõtte megkérdezte, hogy lehetne-e ilyet, ha nem vagyok otthon
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És múlt hét óta van pécsi Continental GT is... ;)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Azt hitted sajtból van a hold?:)
Ma luxusautó találkozó volt a városban, csak lestem! Sl65 AMG, Ls600h, egy gecinagy legújabb német 7es + Karmann Ghia!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
fejj

postás nem kicsit necces bazze

kocsi eleje lebontva, kis szerencsével szerdán kész lesz

benéztem ma fx autóházba, mer reklámozták, h 3 téli gumit fizet 4 kap akció van, gondoltam az akár jó is lehet. erre egy tízessel többe kerül náluk a 3 gumi, mint máshol a 4 bazmeg

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Fasza! Itt leraknák az ajtód elé a ajumínum csövet fõnök!? Postás még le sem rakná,aztán sehol nem lenne! Remélem a bukómat nem hagyja ott!:o
Mi is örültünk, hogy mehettünk és szívesen, hogy mindenkit kiittunk a boraikból:D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hát anno amikor az elsõ váz-háromszöget vettem az elsõ sunday-projecthez, a newyork-i postás ugyanezt csinálta Brooklynban.. leraktat a haverom ajtaja elé a vázat:D
szerinted?

amúgy épp most fejeztem be az építést..holnap még egy kis esztergameló a hajtáscsapágyhoz és gurul a ló!
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mekkora hülyék vagytok! Ennyi idióta posztot:D!

Visszatértem a mátrixba. Illetve még nem, mert ma tartottam vasárnapot. Kummantás délután, délelõtt Kis-Tubes a kis családdal, itthoni programok...

És az milyen fasza, hogy megjött a prologo nyergem, a postás meg lerakta az ajtó elé dobozostul, mert nem voltunk itthon? Igaz, hogy rárakta a szemetes zacskót... Bazdmeg, én nem tudom, hogy mit gondolnak ezek a faszok...

Villány király volt, örülök, hogy jöttetek... balhés volt. És már tegnap este kipakoltunk.

Pííxxx

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ööö.. merre van?
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, és a másik asztalnál azt kérdezte az egyik drabális dagadt csaj a másiktól, hogy merre van Aranyosgadány ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
kokk: csekk privi

Üdv a többieknek:-)) Nyomjátok.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eh, a Paulusban ma odaült hozzám egy idõsebb faszi. Mellközépig kigombolt ing, erõsen kopaszodó fej, idióta nyaklánc. Meg látszott rajta, hogy nem szeret várni. Telefonon valami Innocsekk pályázatról beszélt, de nem jöttem rá, hogy az egyetem melyik tanszékén lehet. Beszélgetni viszont kurvára nem volt kedvem ;)
Legközelebb nem leszek jófej, és nem hagyom, hogy akárki odaüljön. Persze itt is meglehetett volna a lehetõsége annak, hogy késõbb befut a 26 éves titkárnõ is, és az ölembe ül :D
Na mindegy.

Széles kormánnyal neccesebb a kormánypöri.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök