Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hmmm, jól hangzik. Ha lesz pénzem nyaralni jövõre, akkor majd megyek oda :D

Na, most tekerek 10 percet. Micsoda öröm lesz ;)

Mennyit lehetne kérni a 2003-as Z1 Drop Off-ért?
30e-40e-1000000000?
El kéne adni, mert úgysem akarom berakni bringába. Városi szaladgálós kellene, nem még egy extrémkedõs...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Egy hegy a mai napra:):

Durmitor, 2522 m, Montenegró
A Durmitor Nemzeti Park 1952-ben alakult meg és három folyó szurdokait, illetve egy fennsíkot foglal magában. A Tara-folyó kanyonja világszinten a második legnagyobb közvetlenül az arizonai Grand Canyon után. A Durmitor-hegy turisztikai idõtöltések kedvelt helyszíne Montenegróban. Télen sípályák üzemelnek, nyáron elsõsorban a túrázás a legnépszerûbb kikapcsolódás a környéken. 18 gleccsertó a Durmitor fõ látványossága, amely közkedvelt üdülõterület is egyben.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Logika nincs, az útválasztás mindig nehéz, találkozni perverz hülyegyerekekkel mindig lehet, sárosan bringázni néha jó, szép lányok bugyijába bejutni izgalmas, kammeroló zenészek meg voltak/vannak/lesznek.
Most dolgozni kell sokat.
Jah, reggel bevertem a fejem. Rohadt módon, de nem vérzik, csak azóta szektorhibásak a gondolataim.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
valaki világosítsaja meg az elmémet a piactérrel kapcsolatban.
van egy "mountain bike" kategória váz és kerékpár alrovatokkal (nem a megszûnõ), meg egy dörtdéhá enduro 4x stb kategória szintén váz, stb alrovatokkal.
hol ebben a logika???
I don't care how it pedals

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Balami otlet hogy az utvalasztot osszehoozam a geppel h minig legyen fifi?
Latja a telo is a halozatot a gep is de tok lutri h tud e csatlakozni?
Vissza allitottam defaultra most minden tegnap,minden ok volt,most mar megint azz mondja h unable to join...:(
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Fugger FM radio: Lovely ugly brutal reggelt mindenkinek!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
béna csajokat kikérem magamnak, én olyat nem szoktam! puruttya függést vállalom :)

jah, amúgy lesz pécsi találkozó :D

http://blog.puruttya..._talalkozo_Pecs

azzal a számmal meg csak az a baj, h bénám beszél angolul vagy mi? mert ahogy leírtátok, én vmi ilyenre számítottam:

úgy aludtam ma, h a hasam alá egy párnát raktam, mert így alvás közbe nem fáj a hátam. de így meg a nyakam fájdult meg. szombat óta nem tudok egy normálisat aludni, mer sehogy sem jó.

Ákosnak igaza van! mondjuk a számait annyira nem csípem, pl ez is simán übereli az övét:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kis Yeti tényleg üt!

Majd ma a sok kilóméter alatt gondolok bringázásra, bringákra, csajokra, bulikra.
Idõm az lesz rá...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, nem én vagyok a célközönsége. Szerencsémre.

Ez meg nagyon nagyon gyönyörû:
http://dirtmountainb...-bike-test.html

Ma estbe futok:)...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Gyertek le eccer egy slam poetry est re cags csekk ra jutubun...vannak ott is "csodak"
feri (fanka) meg kicist szerintem belefajdul a nagymagyar valosagba..

Ejj estebe valami pollakos buli volt...szegyen ...ennnyi leanyt egy helyen..majd linkelek de orulok h elek es bunis lelkiismeret nelkul hazajottem:)

holnap estbe vki?!?!
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ez pölö elég egyszerû:

Én elég sok mondanivalójába bele bírom élni magam... öreg vagyok, na...
Persze, tudom, hogy a legtöbbnél egy (felszínes) meghallgatás nem elég.

Ez meg levezetésnek:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Hát nekünk egyik pillanatról a másikra beindult a karácsonyi sprint, úgyhogy kb néha haza járok egy rövidet aludni...
Így legalább van meló, de még csak 2 napja megy az ûber hajsza és már kifingva érzem magam.
Majd belejövök.

Én is mostanában kezdtem. Jó késõn értem haza. Azért kerekezek egyet.

Én Ákos szövegeit egyáltalán nem értem. Nálam kammermûvész, kb. mint egy Groovehouse szám.
Pedig XZibitet meg szoktam érteni:D.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

Nem vagyok ákos, viktor fan....de valahogy így -2. perctõl-

Kemény az Ákos szövege de sajnos igaza van.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát nekünk egyik pillanatról a másikra beindult a karácsonyi sprint, úgyhogy kb néha haza járok egy rövidet aludni...
Így legalább van meló, de még csak 2 napja megy az ûber hajsza és már kifingva érzem magam.
Majd belejövök.
Tegnap baranyai kör, ma Pest, holnap Sz.hely, csüt. baranyai kör, Bólyban tárgyalás, péntek Pest.
És ez így lesz karácsonyig...
Semmire sem lesz idõm.

Oltani nem fogok!
Fankát mindig csíptem.
Csak az Intense!!! ;)

Amúgy meg mindenki kapja be, mert csak! :D
De most fõleg Magoo, mert el sem hiszem hogy a lázadozó bénacsajokat linkelõ puruttya függõ ilyet mondott a bénán angolt imitáló faszkalapról! :P

Na alvás, mert hajnalban menni kell tovább.

Jelzem, hogy már-már hihetetlen, hogy minden pöcs az utolsó pillanatban kattan be, hogy 2 napot otthon kell töltenie a családdal, úgyhogy jól feltankol piából, hogy emberesen bebaszhasson a kicccsalád elõtt a fa alatt... :afro:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
én amónikasót szoktam nézni meg abarátot is :D állat! ti is nézzétek nekik adják a segélyeket, támogatásokat és kb. ennyit tudnak elmondani az önkormányzatnál is vagy bárhol...szociális háló ...lol...

amúgy beoltattam magam, mert így le tudnak kapcsolni tel avivból, ha megszerezték Magyarország víz- és aranytartalékait ...lol2...

de örülök hogy gyermekkoromban megkaptam a diperte oltást és nem haltam meg 6 évesen torokgyíkban...

sõt FSME oltást is kaptam, hogy ne kapjak agyvelõgyulladást a kullancsoktól

és ezen felül még hepatitis ellen is be vagyok oltva... :)

dmx és tele van cocksuckinbitchassniggazzal

Sei, soku Si.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Fanka szövegei nagyon jók! Figyeld meg, hogy ocsmány (amcsi szlenges fos) töltelékszavak nélkül is mennyire jó az összhang és milyen komoly a mondanivalója. Akkor is, ha sokan ezt szélsõségesnek hiszik.

Ákost nagyon tisztelem, a dalait (verseit) szeretem, bár neki annyira nem áll jól a politika. Fõleg nem a színpadra való. Mondjuk a pécsi 40+1-es koncerten nem nagyon nyomta.

Számomra örök klasszikus marad:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Zsibbasztó dolog 3 és fél óra autózás után, megbeszélésen ülni, aztán telezabálni magamat egy alföldi útszéli vendéglõben, és ismét 3 és fél órát autózni ;)

Kecskeméten láttam egy srácot felbunnyzni a járdára, kicsit manuálozni, aztán átesni a bokrokon :D

pedig Kemping Józsi nem is kecskeméti :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Nem vagyok ákos, viktor fan....de valahogy így -2. perctõl-

fankaD nem rossz!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zsibbasztó dolog 3 és fél óra autózás után, megbeszélésen ülni, aztán telezabálni magamat egy alföldi útszéli vendéglõben, és ismét 3 és fél órát autózni ;)

Kecskeméten láttam egy srácot felbunnyzni a járdára, kicsit manuálozni, aztán átesni a bokrokon :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ilyet nálunk is lehet? mer akkor csinálok egy köztársaságot én is :)

http://blog.puruttya.../11/24/Molossia

ez meg 3 sportcsokiér:

http://blog.puruttya...log/biciklu.png