Összefutottam Ufóval.Szerencsétlen nem bírja a bringát,így futóbolond lett.:chin:
Kéne már a jó idõ!!!:sloneczni
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Tegnap kb. 5kor (v. 6kor?) a Petõfi-Hungária keresztezõdésben, és utána mögötted mentem a Nagy JenõigBazmeg hol?!
Háhá, imádom a fagyos, napsütéses délelõttöket! Ha nem kéne dolgozni, lehetne menni bringázni...
De legalább behoztam a kis koszoskát a munkahelyre. Hogy élvezi még mindig a lépcsõket, meg ügyesen utoléri a szutyukisokat
A bringazzmunkaba.hu oldaltól meg kaptam bringás öltöztetõs kartonfigurát
Tegnap délben Márió még nem söpörte le a havat a motorháztetõrõl, és úgy haladt velem szemben a Magyarürögin. Atus meg késõ délután dobozokkal megrakva befordult elõttem jobbra. Most, hogy már nem "hangos" az autóm, nem is vesznek észre
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: