Mára kinek mi a terv?
Mára kinek mi a terv?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
mi meg itt kint házkeresésben vagyunk erősen ,mert a kutya még mindig apámnál van és rappel hogy vigyem már el. de hova.
egykerekűs nem rossz, csak a zenéért kár az elején. meg nekem hiányzik ebből a sportból a lendület kicsit ( vagy a sebesség inkább a jó szó).... de azért respect, biztos sok gyak van benne.
és haza KELL mennem a kerékpárért. össze KELL raknom mire nyit a parkok .
dhog módosította - 2014. március 30. - 00:29
Ezt a videót nézve hallom, ahogy Tyler Durden a fülembe súgja: Egy bohóckodó ganajkupac vagy a világban.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
És ma?
Félelmetes mennyiségű olajsár tudott felhalmozódni a lánc mentén. Na, de most már nincs ott!
És ma 2 dolgot is megtaláltam amit azt hittem sose lesz meg. Egy teli láncolajat, meg a szárított chilijeimet
Ezek meg budapesti egykerekűek: http://www.pinkbike.com/video/355724
Hosszú, de nem unalmas!
holnapra tervbe van egy orfű, de még nincs lefikszálva. olyan 10-11es (nekem inkább az utóbbi) indulás, majd alakítjuk.
Nem hívott téged Mettyú? Mert Danival már megbeszéltük, hogy 10-fél11 között idejön hozzánk, aztán innen megyünk Pálosokhoz 11re.
Mettyú majd Nagy-Tubes, Lapis magasságában visszajön, mi meg lepatakozunk Orfűre, és jó lesz.
10-11es indulásban én is benne lennék!
holnapra tervbe van egy orfű, de még nincs lefikszálva. olyan 10-11es (nekem inkább az utóbbi) indulás, majd alakítjuk.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Magoo módosította - 2014. március 28. - 18:41
Uzzi+slx 22/36+pdm530=16,10 kg
fatbar lite-tal talán meglesz a bűűűvös 15,** súly is!
Csasziékat megkértem, hogy a fékkábel rövidítés mellett rakják be a 170-es dpa-t a lyrikbe. minden fasza, geo ránézésre kurvajó, viszont megindulásnál kattanás hallatszik, a visszaútnál pedig valami gebasz lehet, mert nem olyan mint volt. továbbá nem értem, hogy a légkamrából miért baszódik át a telópumpába olaj.. pluszba még a szimeringeken is húztak, így a megindulás sem oly' álomszerű, mint a nem kért szerviz előtt. fakksui.
megcsaltalak Szabados doktor és most vezekelnem kell. értemén, dehát a fassegondolná, hogy így megy. (vagy tényleg meg kell járatni jól, aztán ha valami nincs a helyén és szétbaszódik a kurvaannya, akkor köszi a garis ügyintézést)
edit: szóval most nem teljesen őszinte a mosolyom.
mof módosította - 2014. március 28. - 17:58
vettem ilyeneket. DX pedált is ebben a körben akartam, csak folyamatosan lehúznak lóvéval a különböző hivatalok-- most épp 100 eurót kellett egészségbiztosítás címszó alatt befiztentem még 2012 évből. Merthogy itt úgy megy, hogy ha ideiglenesre jelentenek be, akkor az eg.bizt-et a munkaválllaónak kell befizetni. fákken bitte.
http://www.chainreac...ck/rp-prod64665
http://www.chainreac...es/rp-prod77439
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
egy élmény volt kijönni... 1 kapuval kis sorok alakulnak ki... persze a kapzsi kis gecik nem nyitnák állandóra ki a megmaradó egy sorompót. inkább hadd szopjon a nép.