14-én lesz vizsgám... Utána bármikor jó már!!!
14-én lesz vizsgám... Utána bármikor jó már!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Mariborozások előtt nem szervezünk össze egy Sopron kört?
Csak megkéne nézni azt a pályát...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
nekem a bamás bringás videós feriknél ment el az agyam, hogy ilyen Isten nincsen, hogy ezek ezért pénzt kapjanak..
egész nap fémalkatrészeket políroztam....nincs új lenyomatom..reggel meg lomizó romák..várom
tegnap szétesett a térdem, ma meg semmi...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
végül is nincs baj ezzel a cikkíróval, csak megírta milyen kutatást folytattak az amcsik, aztán megkérdezett pár bringás csajt, akik ezt megcáfolták. én csak azon szoktam meglepődni, hogy időnként mekkora marhaságok után tudnak kutatni egyes (jellemzően brit) tudósok.
én továbbra is azt mondom, hogy ha ilyen bizonytalan vagy, akkor vedd a nagyobbat, abból ha kell tudsz kisebbet csinálni.
vigyázzatok a puncitokra:
http://velvet.hu/sze...esz_a_puncinak/
Vettél volna Fox-ot...
![]()
számomra elérhető áron nincs villájuk, ami tudná azt, amire a lyrik egy szakszerű beavatkozás után képes.
jah, azzal legalább még több lenne a szopás...
használt villa amúgy is tartogathat meglepetéseket márkától függetlenül, de Mof lyrikje kurva jól működött még múlt héten, nem a telóval van a gond, Csasziéknál lett vmi elbarkácsolva. a visszaútnál szerintem csak kevés az olaj, de ezt az olajspriccelést ezt nemtom.
jakabhegy meg jó volt nagyon!
a beépített dpa zsír új, előttem sosem használt. egyedül a megfáradt o-gyűrűket kellett alaposan átnéznie Filmesnek, aztán tökéletesen működött, de ezt írtad is.
szophatna azzal is, de legalább az újabbak még szarul is mozognak.
Mof hosszútávon lehet olcsóbb lenne ha most eljuttatnád olyanhoz aki ért is hozzá és rendesen megcsinálja, a 6k-t meg levered rajtuk vagy benyeled tanulópénznek.
fékcsövet cserélni/rövidíteni vittem el szervizbe a bringát, gondoltam bedobom az alkatrészt is, hamár ott van, rendezzék le egyben. itt volt a hiba. ugyanis van ember, aki tényleg értő kezekkel nyúl a villákhoz, de a fönt említett okokból most nem hozzá fordultam. szopoá, érzem. ugyanakkor Kvára nemértem, hogy mi a hétrétrágott vérereslófszért kellett telelocsolni olajjal egy olyan rendszert, ami maximum azért igényel x mennyiséget, hogy ne szárazon csússzon az o-gyűrű, mint lfasz a picsában.
a visszaút aljából csöpögő olaj problémája egyelőre nem jelentkezik, távgyógyító kolléga(eddig bejött minden jóslata) szerint ott nincs para, szóval kihúzva a dohogólistáról.
ugyehogy ugye!
Köszi!
Nagyon filózok. Ha 740 elég, akkor Fatbar Lite. Ha kell a 760, akkor a Warhead-el ~50g-al beljebb vagyok, mintha a Fatbart vágnám le. Illetve 7 vagy 9 fok visszahajlás,de nem tudom mi lenne jó. Alszom rá egy hetet.
szophatna azzal is, de legalább az újabbak még szarul is mozognak.
Mof hosszútávon lehet olcsóbb lenne ha most eljuttatnád olyanhoz aki ért is hozzá és rendesen megcsinálja, a 6k-t meg levered rajtuk vagy benyeled tanulópénznek.
jah, azzal legalább még több lenne a szopás...
használt villa amúgy is tartogathat meglepetéseket márkától függetlenül, de Mof lyrikje kurva jól működött még múlt héten, nem a telóval van a gond, Csasziéknál lett vmi elbarkácsolva. a visszaútnál szerintem csak kevés az olaj, de ezt az olajspriccelést ezt nemtom.
jakabhegy meg jó volt nagyon!
Vettél volna Fox-ot...
gondoltam kiengedem a levegőt a villából, erre egy olajszökőkút tört föl. nem eltüsszentett egy picit, nem köhintett egy nagyobbat, hanem SPRICCEL a szelepen a rózsaszín telóolaj! pumpán keresztül meg nem tudom kiengedni a matériát, szóval kurvára nem vagyok megelégedve csasziék munkájával, ennek tükrében pedig a 6800 forintnyi szervizköltséget GECIRE SOKNAK tartom. a visszaút meg továbbra is csattan, a visszaút csillapításból pedig szivárog az olaj(alul, a tekerőnél) annyira, hogy nyoma van a padlón. DAFUQ??? azért majd visszaviszem nekik, hamár garanciás a "javítás".
egy csepp olajat sem kellene a dpa oldalába rakni, az enyémből meg már ellövöldözgettem vagy 2cm3-t
mof módosította - 2014. március 30. - 17:23
Na egy olyanhoz mit szóltok, hogy Sz.Tér-Mecsekkapu-Állatkert-TV Turm- Zöldhá- Tettye- Sz.Tér? Ottan hideg ser, majdan 3kor megnézzük a kerékpáros mulatságot, ahol értékes díjakat nyerhetünk, ingyen sör, pina.
Tény hogy sportértéke csekély a történetnek, de a tér-idő összefüggést megvalósíthatnánk (ha jó az idő, lemegy a nép a térre). A közösen eltöltött percek értéke nem lebecsülendő. Meg a sör.
(Nekem a tegnapi Patacs-Donátusi templom-Lapis-Vágottpuszta-Patakmeder-Orfű-Szuadó völgy-Patacsimező-Égervölgy-Patacs kör elegendő volt, ma lehet lazábbat mennék)
Ha kapok visszajelzést, akkor szerintem fél1kor találkozhatnánk a téren.
toronte módosította - 2014. március 30. - 11:15
reggeli mellé..bazz egy órával több van
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!