Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
állat lehet egy ilyen gyakorlaton sérültet játszani:

http://www.langlovag...ia/4206_0.shtml

váz picsa jól néz ki!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
rehabosnak:
http://www.sicklines...crown-and-stem/
mindenki másnak:
http://www.sicklines...ket-killswitch/
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
a 2 link ugyan az tökfej :)

amúgy ezt a csajt nem nicolnak hívják? akinek mellesleg kibebaszott jó sunája van :afro:

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Van akinek ez: http://gamesnet.vo.l...207651_main.jpg
Másoknak õ: http://gamesnet.vo.l...207651_main.jpg

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Jííhháá! Újra részese vagyok eme elektronikus életnek! Köszi Tomi! Pörög ,mint a motolla!:)
Minnyá linkelek is valami barackot!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jut eszembe:

Feltöltött kép

mohácsi ford elõtt sikerült ilyen kreténül leparkolnia. én meg épp láttam. próbálták egy transittal kihúzni, de nem sok sikerrel, mert frankón fölakadt vmilye

sorry a képért, messze voltam. teflonnal rázoomolva készült

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
igen.. amugy szerintem pont ezért nem mennek sokan pályán mint én.. nem tudják az arányokat és azt gondolják hogy a jóöreg 6os jobb mer ingyé van

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És ugyanez aki izzadtság szagú is. Õ itt a vezetõ programozó, de néha úgy érzem nagyon nincs rálátása sokmindenre...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás

Amúgy ha valaki 2 perceként szárazon köhög, krákog, torkot köszörül már legalább 2 éve, az mi a faszért nem vizsgáltatja ki magát? Kurva idegesítõ egész nap ezt hallgatni.

Látom mindig jut melléd egy antiszocko v. kretén ember :D Szerintem nem tudná megmondani miért csinálja, fel sem tûnik neki, tedd szóvá!
Anno kollégiumban volt egy srác, aki csak úgy bírt tanulni vizsgaidõszakban ha közben a bal kezével a pöcsét vakargatta. Azt mondta ez segít neki a koncentrálásban, ez is egy felvett rossz szokás.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát lehet, hogy eldurrantak, mert amikor felkel eléggé laposnak tûnik :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Amúgy a 4 napos matrica nyári szezonban 1530, máskor meg 1170.

Sikíts ribanc!

akkor az átlagárat egész jól belõttem :) (mondjuk minden hónapba veszek 1-2szer, de rohadtul nem emlékeztem hogyé :))

jól pofára esik. légzsákok vajon nyíltak? :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Amikor tavaly mentem a Bükkbe, akkor nem átautóztam butapesten, hanem szépen körbementem az M0-án. Ami ugyan hosszabb út, de kevesebb stressz volt, mint átbohóckodni magam a vízfejen. Szerintem idõben is jobban jártam.

Amúgy ha valaki 2 perceként szárazon köhög, krákog, torkot köszörül már legalább 2 éve, az mi a faszért nem vizsgáltatja ki magát? Kurva idegesítõ egész nap ezt hallgatni. Pedig rajtam a fülhallgató, szóval kisebb zajok nem zavarnak, de ez geci hangos. Vagy kezdjek el én is idegesítõ szokásokat felvenni?

A felázott udvarnál nagyobb szopás nincs is! Mondjuk okos vízelvezetéssel meg lehet ezt is oldani. A sima "felszórom kaviccsal" megoldás nem jó. Kivéve, ha kap legalább 15cm kavicságyat úthengerrel eldolgozva. Abból majdnem beton keménység lesz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Na ja:-) Ma Dakaroztam 1 kicsit az udvaron(kerékalálemez tolás stb) aztán padlógáz és némi szántás után kézifékes kikanyarodás az utcára. Szomszéd csak lesett:-)
Zap jól beszél.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja, lesz. Ott van a térképen is ;)

Amúgy a 4 napos matrica nyári szezonban 1530, máskor meg 1170.

Sikíts ribanc!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
kozármislenynél is lesz felhajtó nem? legalábbis itt építgették...

mellesleg 1300ft körül van egy 4 napos matrica, szal nincs mirõl beszélni.én próbáltam sima 6ost végig, meg úgy is, h dunaújvárosnál fel a pályára. de mindig siófok fele volt a leggyorsabb. én nem is értem miért mennek annyian a sima 6-oson, akkor is siófoknak mennék ha tovább tartana. ott nem érzem magam életveszélyben.

de m6 királyság lesz!

én is azt hittem bmw, és már majdnem írtam, h 5ösbõl nincs is 550d :)

bazeg, ma 2ig tavasz volt! reggel hétkor sütött a nap! és pár bogár is elhalálozott a szélvédõn! jön a faszaság, jeee

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Há ezt mondom én is! És a 4 napos matrica se vág a földhöz még nyáron se. A benzinköltség amúgy is egy oda-vissza fuvarnál fogyasztás, és tankolt üzemanyag árától függõen 8-10e, ahhoz még 1500 ha nem is elhanyagolható, de semmiképpen sem számottevõ. Arról a plusz fél óráról nem is beszélve, amit jogkövetõ magatartással lehet nyerni. Sõt azzal talán többet is. ;)
Azért nem mindegy, hogy 200km 70es átlaggal, vagy 120assal (azért ennyi, mert 1-2 helyen szokott lenni autópályán is sebességkorlátozás) ;)
Bár a mecseknádasdi szerpentin azért hiányozni fog...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Bazze, azért nem akkora kerülõ az....
Szerintem idõben, fogyasztásban kb. ugyanannyi. De nincs Hirden gyalogos, Mecseknádasnál teherautó, Bonyhádon lámpa, Szekszárdnál a 4 sávoson megforduló Skoda, meg részegbiciklis bárhol.

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
szerintm az elõbbi.
meg olcsóbb is , bár nem tudom hogy megy a dolog, per nap vagy per km..?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Faszom a kibaszott 15 percbe!

Méregettem, számolgattam.
Szekszárdig a 6oson mondjuk 60km (kb. a város közepébõl), M60-M6 kombóval 90km. A 6oson Szekszárdig mondjuk egy 70es átlagot kényelmesen össze lehet hozni, akkor az mondjuk 50 perc. Autópályán a városi szakasszal (Pécsrõl kifele) mondjuk 120as átlag jöhet össze, ekkor kb. 40 perc alatt értünk Szekszárdra...
Ha most azt is nézném, hogy a 6oson az elõzgetések, lakott területek miatti többszöri gyorsítás mekkora fogyasztás többletet okoz az autópályán való egyenletes haladással szemben, akkor az már szõrszálhasogatás lenne :D
Persze a Fittipaldik, és önjelölt Cipésmesterek boríthatják mindkét irányba az egészet. Pl. a 6oson elért 130as átlaggal csak az autópályán elért 200as átlag ér fel ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

ezek alapján marad a régi 6-os.. fizessek hogy kerülhessek? nanee

Hát azért a 6oson elég nehéz a 130at tartani. Bár majd kiderül, hogy melyik lesz a gyorsabb: elmenni Szekszárdig a 6oson, és ott rá az M6-ra, vagy le a Siklósi úton és ott fel az M60ra.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök