állat lehet egy ilyen gyakorlaton sérültet játszani:
http://www.langlovag...ia/4206_0.shtml
váz picsa jól néz ki!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2010. február 23. - 23:07
Írta 2010. február 23. - 23:00
rehabosnak:
http://www.sicklines...crown-and-stem/
mindenki másnak:
http://www.sicklines...ket-killswitch/
http://www.sicklines...crown-and-stem/
mindenki másnak:
http://www.sicklines...ket-killswitch/
I don't care how it pedals
Írta 2010. február 23. - 22:51
a 2 link ugyan az tökfej 
amúgy ezt a csajt nem nicolnak hívják? akinek mellesleg kibebaszott jó sunája van :afro:
amúgy ezt a csajt nem nicolnak hívják? akinek mellesleg kibebaszott jó sunája van :afro:
Írta 2010. február 23. - 22:05
Van akinek ez: http://gamesnet.vo.l...207651_main.jpg
Másoknak õ: http://gamesnet.vo.l...207651_main.jpg
Másoknak õ: http://gamesnet.vo.l...207651_main.jpg
Írta 2010. február 23. - 21:36
Jííhháá! Újra részese vagyok eme elektronikus életnek! Köszi Tomi! Pörög ,mint a motolla!
Minnyá linkelek is valami barackot!
Minnyá linkelek is valami barackot!
Írta 2010. február 23. - 20:34
jut eszembe:

mohácsi ford elõtt sikerült ilyen kreténül leparkolnia. én meg épp láttam. próbálták egy transittal kihúzni, de nem sok sikerrel, mert frankón fölakadt vmilye
sorry a képért, messze voltam. teflonnal rázoomolva készült

mohácsi ford elõtt sikerült ilyen kreténül leparkolnia. én meg épp láttam. próbálták egy transittal kihúzni, de nem sok sikerrel, mert frankón fölakadt vmilye
sorry a képért, messze voltam. teflonnal rázoomolva készült
Írta 2010. február 23. - 19:35
igen.. amugy szerintem pont ezért nem mennek sokan pályán mint én.. nem tudják az arányokat és azt gondolják hogy a jóöreg 6os jobb mer ingyé van
Írta 2010. február 23. - 19:14
És ugyanez aki izzadtság szagú is. Õ itt a vezetõ programozó, de néha úgy érzem nagyon nincs rálátása sokmindenre...
Írta 2010. február 23. - 19:11
Amúgy ha valaki 2 perceként szárazon köhög, krákog, torkot köszörül már legalább 2 éve, az mi a faszért nem vizsgáltatja ki magát? Kurva idegesítõ egész nap ezt hallgatni.
Látom mindig jut melléd egy antiszocko v. kretén ember
Anno kollégiumban volt egy srác, aki csak úgy bírt tanulni vizsgaidõszakban ha közben a bal kezével a pöcsét vakargatta. Azt mondta ez segít neki a koncentrálásban, ez is egy felvett rossz szokás.
Írta 2010. február 23. - 18:34
Hát lehet, hogy eldurrantak, mert amikor felkel eléggé laposnak tûnik
Írta 2010. február 23. - 18:32
Amúgy a 4 napos matrica nyári szezonban 1530, máskor meg 1170.
Sikíts ribanc!
akkor az átlagárat egész jól belõttem
jól pofára esik. légzsákok vajon nyíltak?
Írta 2010. február 23. - 18:32
Amikor tavaly mentem a Bükkbe, akkor nem átautóztam butapesten, hanem szépen körbementem az M0-án. Ami ugyan hosszabb út, de kevesebb stressz volt, mint átbohóckodni magam a vízfejen. Szerintem idõben is jobban jártam.
Amúgy ha valaki 2 perceként szárazon köhög, krákog, torkot köszörül már legalább 2 éve, az mi a faszért nem vizsgáltatja ki magát? Kurva idegesítõ egész nap ezt hallgatni. Pedig rajtam a fülhallgató, szóval kisebb zajok nem zavarnak, de ez geci hangos. Vagy kezdjek el én is idegesítõ szokásokat felvenni?
A felázott udvarnál nagyobb szopás nincs is! Mondjuk okos vízelvezetéssel meg lehet ezt is oldani. A sima "felszórom kaviccsal" megoldás nem jó. Kivéve, ha kap legalább 15cm kavicságyat úthengerrel eldolgozva. Abból majdnem beton keménység lesz
Amúgy ha valaki 2 perceként szárazon köhög, krákog, torkot köszörül már legalább 2 éve, az mi a faszért nem vizsgáltatja ki magát? Kurva idegesítõ egész nap ezt hallgatni. Pedig rajtam a fülhallgató, szóval kisebb zajok nem zavarnak, de ez geci hangos. Vagy kezdjek el én is idegesítõ szokásokat felvenni?
A felázott udvarnál nagyobb szopás nincs is! Mondjuk okos vízelvezetéssel meg lehet ezt is oldani. A sima "felszórom kaviccsal" megoldás nem jó. Kivéve, ha kap legalább 15cm kavicságyat úthengerrel eldolgozva. Abból majdnem beton keménység lesz
Írta 2010. február 23. - 17:56
Na ja:-) Ma Dakaroztam 1 kicsit az udvaron(kerékalálemez tolás stb) aztán padlógáz és némi szántás után kézifékes kikanyarodás az utcára. Szomszéd csak lesett:-)
Zap jól beszél.
Zap jól beszél.
Írta 2010. február 23. - 17:49
Jaja, lesz. Ott van a térképen is 
Sikíts ribanc!
Sikíts ribanc!
Írta 2010. február 23. - 17:38
kozármislenynél is lesz felhajtó nem? legalábbis itt építgették...
mellesleg 1300ft körül van egy 4 napos matrica, szal nincs mirõl beszélni.én próbáltam sima 6ost végig, meg úgy is, h dunaújvárosnál fel a pályára. de mindig siófok fele volt a leggyorsabb. én nem is értem miért mennek annyian a sima 6-oson, akkor is siófoknak mennék ha tovább tartana. ott nem érzem magam életveszélyben.
de m6 királyság lesz!
én is azt hittem bmw, és már majdnem írtam, h 5ösbõl nincs is 550d
bazeg, ma 2ig tavasz volt! reggel hétkor sütött a nap! és pár bogár is elhalálozott a szélvédõn! jön a faszaság, jeee
mellesleg 1300ft körül van egy 4 napos matrica, szal nincs mirõl beszélni.én próbáltam sima 6ost végig, meg úgy is, h dunaújvárosnál fel a pályára. de mindig siófok fele volt a leggyorsabb. én nem is értem miért mennek annyian a sima 6-oson, akkor is siófoknak mennék ha tovább tartana. ott nem érzem magam életveszélyben.
de m6 királyság lesz!
én is azt hittem bmw, és már majdnem írtam, h 5ösbõl nincs is 550d
bazeg, ma 2ig tavasz volt! reggel hétkor sütött a nap! és pár bogár is elhalálozott a szélvédõn! jön a faszaság, jeee
Írta 2010. február 23. - 17:08
Há ezt mondom én is! És a 4 napos matrica se vág a földhöz még nyáron se. A benzinköltség amúgy is egy oda-vissza fuvarnál fogyasztás, és tankolt üzemanyag árától függõen 8-10e, ahhoz még 1500 ha nem is elhanyagolható, de semmiképpen sem számottevõ. Arról a plusz fél óráról nem is beszélve, amit jogkövetõ magatartással lehet nyerni. Sõt azzal talán többet is. 
Azért nem mindegy, hogy 200km 70es átlaggal, vagy 120assal (azért ennyi, mert 1-2 helyen szokott lenni autópályán is sebességkorlátozás)
Bár a mecseknádasdi szerpentin azért hiányozni fog...
Azért nem mindegy, hogy 200km 70es átlaggal, vagy 120assal (azért ennyi, mert 1-2 helyen szokott lenni autópályán is sebességkorlátozás)
Bár a mecseknádasdi szerpentin azért hiányozni fog...
Írta 2010. február 23. - 16:49
Bazze, azért nem akkora kerülõ az....
Szerintem idõben, fogyasztásban kb. ugyanannyi. De nincs Hirden gyalogos, Mecseknádasnál teherautó, Bonyhádon lámpa, Szekszárdnál a 4 sávoson megforduló Skoda, meg részegbiciklis bárhol.
Szerintem idõben, fogyasztásban kb. ugyanannyi. De nincs Hirden gyalogos, Mecseknádasnál teherautó, Bonyhádon lámpa, Szekszárdnál a 4 sávoson megforduló Skoda, meg részegbiciklis bárhol.
Aktuális civil
Írta 2010. február 23. - 16:24
szerintm az elõbbi.
meg olcsóbb is , bár nem tudom hogy megy a dolog, per nap vagy per km..?
meg olcsóbb is , bár nem tudom hogy megy a dolog, per nap vagy per km..?
Írta 2010. február 23. - 16:24
Faszom a kibaszott 15 percbe!
Méregettem, számolgattam.
Szekszárdig a 6oson mondjuk 60km (kb. a város közepébõl), M60-M6 kombóval 90km. A 6oson Szekszárdig mondjuk egy 70es átlagot kényelmesen össze lehet hozni, akkor az mondjuk 50 perc. Autópályán a városi szakasszal (Pécsrõl kifele) mondjuk 120as átlag jöhet össze, ekkor kb. 40 perc alatt értünk Szekszárdra...
Ha most azt is nézném, hogy a 6oson az elõzgetések, lakott területek miatti többszöri gyorsítás mekkora fogyasztás többletet okoz az autópályán való egyenletes haladással szemben, akkor az már szõrszálhasogatás lenne
Persze a Fittipaldik, és önjelölt Cipésmesterek boríthatják mindkét irányba az egészet. Pl. a 6oson elért 130as átlaggal csak az autópályán elért 200as átlag ér fel
Méregettem, számolgattam.
Szekszárdig a 6oson mondjuk 60km (kb. a város közepébõl), M60-M6 kombóval 90km. A 6oson Szekszárdig mondjuk egy 70es átlagot kényelmesen össze lehet hozni, akkor az mondjuk 50 perc. Autópályán a városi szakasszal (Pécsrõl kifele) mondjuk 120as átlag jöhet össze, ekkor kb. 40 perc alatt értünk Szekszárdra...
Ha most azt is nézném, hogy a 6oson az elõzgetések, lakott területek miatti többszöri gyorsítás mekkora fogyasztás többletet okoz az autópályán való egyenletes haladással szemben, akkor az már szõrszálhasogatás lenne
Persze a Fittipaldik, és önjelölt Cipésmesterek boríthatják mindkét irányba az egészet. Pl. a 6oson elért 130as átlaggal csak az autópályán elért 200as átlag ér fel
Írta 2010. február 23. - 16:07
Hát azért a 6oson elég nehéz a 130at tartani. Bár majd kiderül, hogy melyik lesz a gyorsabb: elmenni Szekszárdig a 6oson, és ott rá az M6-ra, vagy le a Siklósi úton és ott fel az M60ra.ezek alapján marad a régi 6-os.. fizessek hogy kerülhessek? nanee

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére