Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem lehet szar, mert Hope!

Elsodorta a versenykerékpárost, nem lett baja, csak elgörbült a kerékpárja... és lett emiatt 300 000 Ft kára:D...

Nogeszékkal is volt valami eset, feljelentették a fickót, voltak szembesítésen, és azt mondta nekik, hogy hát ez így jött össze. Hárman borultak majdnem az árokba.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
lakásvásárlás iszonyat...de amikor eladni akarod akkor is vannak ám arcok akik jönnek az okossággal...

ez a fék ez biztos jó, kéne
Feltöltött kép

márió a király utcás video állat!!!!
Sei, soku Si.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Pécsett nekem is csak 1 gatya,meg egy mellény jutott,de nekem Siklós a tuti bevásárló hely!!!Ott még találtam hétfõn 2 Db "m"es kantárost.:D
Majd ha leárazzák akkor kell jól bevásárolni.Tavaly valami 900-1200Ft ért vettem darabját.Most van minden napra egy!!!:P

Amúgy meg rettenetesen fasza volt ma a hegy!!
Akkorát csapattam!!!

Nagyon kell már a jó idõ!!!:):)

Hosszú hétvége!!!!:D

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Magoo, ismerem a céget, járt hozzánk a MOM-ba (Komló) egy kollégád. Magas, szemüveges, szakállas faszi.

Az elnök úrnak köszi az Aldi-s tippet.
Bazz bevásároltam:

1 pántos, betétes rövidnaci
1 szélálló mellény
1 betétes alsógatya
1 betétes nõi alábugyi (asszonynak)
1 nõi mez (asszonynak)
1 kesztyû
1 napszemcsi

Összesen 11 ezer volt.
Mondjuk Pécsen meg sem próbáltam, hanem úgyis Kalocsa felé mentem ma. Mindenbõl volt ezerféle választék. Ott kevés szerintem a montenbájkozósos. :)

A csaj meg mondta, hogy ha valami nem jó, akkor bármelyik üzletbe visszavihetem és a pénzt is visszaadják.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
az az árnyas? mi baj vele?

az szerintem kurva jó.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az az árnyas, a Honvéddal szemben! ;)

Tomi, jöhetek néha csövezni? :P

Éhes vagyok.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts

Jaja, ezek a nagy lakóparkok elég parák. Árnyas az sztem full getto (panelrengeteg érzés újépítésûben), Engel végén is voltak ijesztõ megoldások, ilyen 16 lakás egy kazánon, minden egymás seggében. Itt is van 1-2 ember a pofámban, de legalább nem 20.

Ezmeg:
http://www.bama.hu/b...os-sofor-291982
Mennyi ilyen van!!! Az ilyeneket kéne kiszedni a forgalomból, nem azt aki 62vel megy.

ennél ott voltam..egy országútis, esés után is elég szép csaj volt az áldozat. és vicces hogy egy navarás tipikus vadparaszt kinéztû tag segitett neki,adott vizet megmosakodni stb..

kéne vennem egy kamerát..

jaja hallacik mert nem akartam hogy pure mp3 menjen,igy van egy kis atmó is alatta meg a roamos hangokis,szerintem igy életszagúbb

de amugy téynleg néha ilyesztõen bepörög:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na egy ilyen kéne:
~85 m2, ~22milló Ft, Whistler-ben
Megyek és beszélek is a Fundamentásokkal :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jaja, ezek a nagy lakóparkok elég parák. Árnyas az sztem full getto (panelrengeteg érzés újépítésûben), Engel végén is voltak ijesztõ megoldások, ilyen 16 lakás egy kazánon, minden egymás seggében. Itt is van 1-2 ember a pofámban, de legalább nem 20.

Ezmeg:
http://www.bama.hu/b...os-sofor-291982
Mennyi ilyen van!!! Az ilyeneket kéne kiszedni a forgalomból, nem azt aki 62vel megy.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ja ez nem rossz, bár az elrendezése annyira nem tetszik. viszont normális ára van.

én az elõzõt az elrendezése miatt linkeltem.

egyik haverom lakik egy új lakóparkban a temetõvel szemben, a honvéd mellett. az pl nagyon király! fasza elrendezésû a lakás, és alig kell fûteni, eddig sosem fizettek többet 3000ft-nál többet fûtésre. az a nemmindegy. és van sorompóval zárt udvar hozzá.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem kapkodták el...
Ilyen árnyas lakóparkba nem mennék.
Pár ismerõs lakik az osztott pályás végénél a lakóparkban és nagyon dúrva.
Csillió ember összezsúfolva.
Akkor látszik igazán, amikor kisüt a nap. Mint a hegyen.
Az összes ork szomszéd az ablakod alatt vonyítana a gyerekkel, szobakutyával...

Nekem Puszedli még mindig nem túl "kutyás". ;)

Itt is van!
Indulásnak jó is lenne.
Új bútorok, a bejáratot átalakítani, mert az egy fos és lehetne oda egy garázst varázsolni, a fürdõnek meg úgysem kell nagy fény, szarás közben meg jó lenne nézni az audit! :D
Nem is vészes az ára, de kár, hogy nincs kép a kertrõl!
Valami nagy teraszos-kiskertes verzió meg is felelni...
És itt van közel.http://www.dh.hu/haz...s-utca/HZ099081

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Puszedli kutyám

a zenében meg hallatxzik az elsuhanó freeridosok hangja .D
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
az én helyemre biztos nem, mert ilyen telefonközpontos tapasztalattal be sem hívják.

egyébként még nem is hirdették meg a helyemet. viszont az otp-s helyemet múlt héten meghirdették

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ez van amikor kimarad a gyógyszer! Adjad rendesen a kutyádnak a nyugtatót, mert olyan lesz, mint a Petikutya! ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Puszedli kutyám

A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Zsófi mesélte, h ma mindenkit kirúgtak a t-comtól, aki nem diák...ugye a diákoknak kevesebbet kell fizetni és kafetériát sem kapnak. olyanokat rúgtak ki, akik már 10-20 éve ott dolgoztak, és most 50 év körüliek. de van akinek 2 éve volt a nyugdíjig. mihez kezdenek most õk? ehhh

Hát elmennek a helyedre dolgozni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Na akkor induljatok el nézelõdni élõben!! Akkor fogod néhol hanyattverni magad.

:D Egyszer erre is sor kerül majd! Egyelõre kímélem magam!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Andrásék már nézelõdnek egy ideje. pécsen és pécshez közeli falukban családi házakat. hát õ is mondja, h nem egyszerû. van, h egy elég kakkanat házért egy valag pénzt kérnek...

én elõször vmi lakásba szeretnék elhúzni. és a garázs nekem is nagyon fontos a kocsi meg a bringaszerelés miatt. ja meg az amerikai konyha. kár, h sehol nem lehet rákeresni erre

de vmi ilyen jó lenne, csak ez nagyon drága:

http://ingatlanok.hu...as/pecs/2334401

Zsófi mesélte, h ma mindenkit kirúgtak a t-comtól, aki nem diák...ugye a diákoknak kevesebbet kell fizetni és kafetériát sem kapnak. olyanokat rúgtak ki, akik már 10-20 éve ott dolgoztak, és most 50 év körüliek. de van akinek 2 éve volt a nyugdíjig. mihez kezdenek most õk? ehhh

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

És mindig megdöbbenek a képeket nézegetve, hogy sokan mennyire igénytelenek.

Na akkor induljatok el nézelõdni élõben!! Akkor fogod néhol hanyattverni magad.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem elég lenne 2 szoba, de kurva nagy garázs!
Meg persze kert.
A 10 milla még oks. :P
És inkább kicsit följebb.
Végülis a Kisszkokó jó is lenne! :D
Vagy itt valamelyik pöpec ház az utcában!