Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. April 05. - 22:50
egyet értek. az a birnga út több kárt csinál mint hasznot. inkább a városba kéne több normális bringa út.
fíí de szar idõ van
egész jó kis csaj nyerte a golfit:
http://belsoseg.blog...motorhaztetovel
fíí de szar idõ van
egész jó kis csaj nyerte a golfit:
http://belsoseg.blog...motorhaztetovel
Posted 2010. April 05. - 22:32
eddig is volt út az erdõben, tök felesleges leaszfaltozni.. szeméttelep lesz a környéke tuti.
a outisok eddig is meg máshol is úgy közlekednek (-tek) mintha õk szarták volna az univerzumot.. útközepe ..no change in that.. tisztelet a kivételnek ..most annyi hogy a kresz is méginkább védi amit csinálnak..
a outisok eddig is meg máshol is úgy közlekednek (-tek) mintha õk szarták volna az univerzumot.. útközepe ..no change in that.. tisztelet a kivételnek ..most annyi hogy a kresz is méginkább védi amit csinálnak..
I don't care how it pedals
Posted 2010. April 05. - 21:08
versenybringával gondolom megint az úton fognak tekerni...ahogy teszik ezt sokan a magyarürögi út elején található kerékpárúton is, pontosabban mellette...10-bõl 11-szer a versenybringás az úton teker, mert ugye õ versenybringával van! Nagyon balesetveszélyes szerintem. Továbbá saját vélemény szintén, hogy Pécs-Orfû vonalon nyári idõszakban szintén nagy felelõtlenség kerékpárral közlekedni a szerpentinen, hiszen lakott területen kívûl van, s a megengedett maximális sebesség 90km/h. Ennek fényében remélem, hogy a biciklisek tekintettel lesznek az autósokra és ez fordítva is megvalósul majd. Én is nagyon várom már ezt a szakaszt, hiszen környezetkímélõen és függetlenül tudok majd lemenni strandolni, nem beszélve a biztonságról.
Remélem pozitív hatása lesz a kerékpárútnak, ahol nem lesz akadály, hogy kerékpárosok és gyalogosok is együtt közlekedhessenek.
Remélem pozitív hatása lesz a kerékpárútnak, ahol nem lesz akadály, hogy kerékpárosok és gyalogosok is együtt közlekedhessenek.
Posted 2010. April 05. - 20:56
hát.. ennyi erõvel kaphatnánk egy 3 méteres sávot a toronytól tettyéig.. az nem járna ennyi pusztitással.. és hasznosabb is lenne .. nekünk.
Posted 2010. April 05. - 16:38
Posted 2010. April 05. - 14:13
Dehogy is! 
Hova gondolsz?
Tényleg nem fog felszáradni.
Vagy ha mégis, hideg van, meg szél.
Ezek szerint nem ez az a nap, amikor próbálkoznom kéne...
Picsába.
Hova gondolsz?
Tényleg nem fog felszáradni.
Vagy ha mégis, hideg van, meg szél.
Ezek szerint nem ez az a nap, amikor próbálkoznom kéne...
Picsába.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. April 05. - 12:50
gecc, akkor lehet elég lenne a 17' kerék is :-P
az de szar lehet:)
Szívás a partraszállásnál // Emberi állatságok
az de szar lehet:)
Szívás a partraszállásnál // Emberi állatságok
Posted 2010. April 05. - 11:46
Ûûû, Tomi, ez faszán néz ki!
Csak szegényes a hegyma-készleted...
Az aszfalt egy óra alatt felszárad, ha picit mozog a levegõ és nem esik, délutánra meg ígérik, hogy felszakadozik.
Lent az Aradi vízszintes, az pont jó is lenne.
Voltunk Komlón nagymamázni.
Jól megy a gép, csak ha 5-en ülünk benne, akkor néha beleér a kerék...
Csak szegényes a hegyma-készleted...
Az aszfalt egy óra alatt felszárad, ha picit mozog a levegõ és nem esik, délutánra meg ígérik, hogy felszakadozik.
Lent az Aradi vízszintes, az pont jó is lenne.
Voltunk Komlón nagymamázni.
Jól megy a gép, csak ha 5-en ülünk benne, akkor néha beleér a kerék...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. April 05. - 11:04
Én nem számítanék arra, hogy délután felszárad. Esélyesebb, hogy még fog egy picit esni...
Mindjárt eszek egy ilyet megint
Mindjárt eszek egy ilyet megint
Posted 2010. April 05. - 09:10
Hûûû, ez a gumi dolog parább, mint gondoltam... 
Mi a faszért van ennyi?
Tegnap több, mint 5 órás volt az béd, úgyhogy el is maradt a bringa-próba, de ha délutánra felszárad kicsit, akkor rápróbálok!
Csapatásokért irigykedés!!!
Mi a faszért van ennyi?
Tegnap több, mint 5 órás volt az béd, úgyhogy el is maradt a bringa-próba, de ha délutánra felszárad kicsit, akkor rápróbálok!
Csapatásokért irigykedés!!!
Posted 2010. April 04. - 22:40
az a bajom a shellel, h akármelyik kútjuknál tankolok mindig minden szart rám akarnak tukmálni: drágább benzin, ferraris pohár, ásványvíz stb. és nem hogy elsõre nem érti meg, hogy NEM KELL, hanem másodszorra meg harmadszorra sem. ma már nemtom hányadszorra kellett gorombán ráförmednem a kutasra, h hagyjon már békén. amúgy a naftával semmi gond.
ilyenek miatt szoktam át a molhoz, de ma csak 10km-t írt ki a computer és nem mertem elmenni a molig
ilyenek miatt szoktam át a molhoz, de ma csak 10km-t írt ki a computer és nem mertem elmenni a molig
Posted 2010. April 04. - 21:34
Olyan tésztaszószt csináltam a húsvéti sonkából, meg medvehagymából, hogy ihajj. Persze sûrített paradicsom is volt benne, meg fûszerek, de áh, gecijó lett...
Szerencsére van még, szóval holnap is azt eszem, meg esélyes, hogy kedden az lesz az ebédem. De az ilyesmi jó dolog
Szerencsére van még, szóval holnap is azt eszem, meg esélyes, hogy kedden az lesz az ebédem. De az ilyesmi jó dolog
Posted 2010. April 04. - 21:14
Posted 2010. April 04. - 20:00
Mi a baj a shellel? Amúgy, ha jól tudom, az összes kút francsájzban mûködik, ezért rohadtul ingadozó a kiszolgálás minõsége. Mondjuk a mollal eddig kb. elégedett vagyok, de nyáron sokat tankoltam a shellnél a labda miatt, és nem éreztem, hogy gáz lenne
Posted 2010. April 04. - 19:26
nehh
családi húsvétozás megvolt. jól besöröztem/bejégereztem
szerda késõ, ha kedd biztos nem jó, akkor inkább bevisszük vhova máshova. egyébkén a szeleppel van a gond, ha egy hangyafasznyit elmozdul, már ereszt.
Kokk, ha jó gumit akarsz, akkor válassz egyet a különösen ajánlott kategóriából és rosszul nem jársz:
Adac ny
fúúú de rühellek shellnél tankolni váááá
családi húsvétozás megvolt. jól besöröztem/bejégereztem
Magoo ugorjon, de szerdán inkább!
szerda késõ, ha kedd biztos nem jó, akkor inkább bevisszük vhova máshova. egyébkén a szeleppel van a gond, ha egy hangyafasznyit elmozdul, már ereszt.
Kokk, ha jó gumit akarsz, akkor válassz egyet a különösen ajánlott kategóriából és rosszul nem jársz:
Adac ny
fúúú de rühellek shellnél tankolni váááá
Posted 2010. April 04. - 19:14
Kifingtam.
Kicsit befogott a hátsó fékem légtelenítés, és betétcsere után (én basztam el), ezért felfelé eléggé a sor végén kullogtam. De kicsit nyomkodtam a tárcsával ide-oda a pofákat, aztán mostanra egész jó lett. Csak ebédelni felejtettem el. Semmi erõ, csak elhivatottság volt
Kicsit befogott a hátsó fékem légtelenítés, és betétcsere után (én basztam el), ezért felfelé eléggé a sor végén kullogtam. De kicsit nyomkodtam a tárcsával ide-oda a pofákat, aztán mostanra egész jó lett. Csak ebédelni felejtettem el. Semmi erõ, csak elhivatottság volt
Posted 2010. April 04. - 15:41
én már 12 kor orkokat riogattam a toronynál..
vezérork a dh pályára azsongya 20 társának hogy "ott vezet egy ut lefelé"
mondtam neki hogy nem vezet
na.. szigetvár,, áztatás
vezérork a dh pályára azsongya 20 társának hogy "ott vezet egy ut lefelé"
mondtam neki hogy nem vezet
na.. szigetvár,, áztatás
Posted 2010. April 04. - 13:38
nekem a smaxx van fent..nekem bejött,de nagyon nincs viszonyítási alapom,de kanyarba vizbe stb kurva jól fog
ekkora malomkerék méretben meg nem tudom,biztos még jobb
ekkora malomkerék méretben meg nem tudom,biztos még jobb
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. April 04. - 12:09
Kipucoltam a monoblokkom, és most nem recseg 
Lehet is menni bringázni. Ákosékkal valamikor fél2kor indulunk meg gondolom Jakab-hegy irányába...
Lehet is menni bringázni. Ákosékkal valamikor fél2kor indulunk meg gondolom Jakab-hegy irányába...

Sign In
Create Account

Back to top