Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Miért nem tud ma szar idõ lenni és hétvégén fasza???
Na mindegy.

Elvileg ma jön gumma! ;)
Bodottá' van.

Suna:

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tök finom zöld teát kaptam a pí vizes bácsinál. Nem túl savas, és kellemes íze van.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fácsén már minden volt ;)

Mindig megpróbálnak rábeszélni a csoportos megbízásos befizetésekre, de én imádok postára járni. A postás csajok között olyanok vannak, hogy úúúú. Ma is sajnáltam, hogy másik ablakhoz hívtak, mert volt 2 olyan lány, hogy hát na.
Ellenben 2 cigány ribanc eléggé megmosolygtatott. Valami csomagott adtak fel nemtom kinek, de telepakolták szeletelt felvágottakkal, meg ilyen nem túl tartós kajával. A lényeg viszont, hogy az írástudó kis nyeszlett csajsziról majdnem lecsúszott a szoknya, ugyanis se csipõ, se fenék nem tartotta rajta. A koszos tangája meg kilátszott. Hát majdnem ott haltam meg a röhögéstõl :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Sziasztok!

Lécci segítsetek!

Marzocchi Z1-hez honnan tudok szerezni fékcsapot, a Vfék felfogatásához? Pécs vagy környékén!

Üdv a fórumon!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Sziasztok!

Lécci segítsetek!

Marzocchi Z1-hez honnan tudok szerezni fékcsapot, a Vfék felfogatásához? Pécs vagy környékén!

Nekem van mindenféle fékcsapom, még Marzo-hoz is(nem tudom a Marzo-k egyformák-e) de 1 próbát megér.

1-2 sörért/Db elbizniszelhetjük

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
ez is volt már fácsén :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
fishinnyo ez mán vót egyszer! pont ezekkel a hárommal vagy az faciál bookon volt?
mindegy..
ezt meg ide is berakom mer hát na:
Gr
I don't care how it pedals

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát ha van benne konzol és csak standard csap kell, azt akkor sztem akármelyik nagyobb bringaboltban. (Pavlik, Imerátor, Pedál)

Aktuális civil

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Sziasztok!

Lécci segítsetek!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha patakmedreset megyünk, akkor úgyis picit vizesek lehetünk szóval, ha fentrõl is jön, akkor az nem annyira para. Csak úgy sokaknak nem fog feküdni a dolog, és valamennyire meg is érteném. Mondjuk ha vizes a Vágotpusztai út, akkor azt inkább kihagynám, mert az vendégmarasztaló tud lenni...

Nyári fesztiválra felkészítõ:
Saliva - Click Click Boom
Jó is lenne, ha jönnének mondjuk Szigetre...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Szombat lebringázós nekem muy bueno! Azért kabátot pakolni kell, és vasárnap is egy rövidebb ha nem szakad az esõ.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hmmm, jó, hogy megkérdezted. Erõsen kétesélyes. Most úgy van, hogy pénteken 21 fok napsütés, szombaton 13 és esõs az egyik verzió a másik meg péntek 18 változó, szombat 15 záporos. Ebbõl nekem az jön le, hogy esetleg ha 1 napot késik a front akkor akár jó is lehet az idõ.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Jól hangzik. Idõjárás miféle lészen?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szombaton az orfûi Kemencés udvarba megrendezéses Medvehagyma fesztiválos látogatós lebringázós akcióban ki lenne benne? Csajoknak alternatív programként letúrázás, vagy autózás. Esetleg összeszervezés, hogy letúrázó csajoknak visszaszállítós megoldás is merüljön fel lehetõségként. Nem feltétlenül nagy bringatúrázás, de mindenképpen csapatásos. Visszafelé közös kínlódás, kerékpárút építõk közös anyázása fakivágás, és rossz nyomvonal, meg egyéb okok miatt. Vagy egekig magasztalásuk a remek kivitelezési és finanszírozási megoldásaik miatt. Nem túl kora délelõtti indulásos, és nem túl késõi visszatekeréses idõpontokkal.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem undorodok semmitõl. Leslie hányását is simán feltakarítottam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Legundorítóbbság kontest!!!
Írd be pár szóval hogy mit tartasz a legundorítóbbnak,ocsmányabbank..max 3at!
Nalam:
1,Sargas-zoldes-barnas oregember labuj korom, szandalbol lelogatva,kapaszkodva az elejebe.
2, termalfordoben testrol levalo bordarabok a vizfelszinen kozlekedve
3,barmilyen korosztalyon a harisnyatol elektromossagal feltoltott, ettol sundisznokent meredo labszorok..

:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ennék, de a rendelõ ügyfeleknél is válság van... :(

Tomi, a kínai kurvákkal vigyázz, mert néha ádámcsutkájuk van! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
biztos mer oyl sok rendelés volt.. :)
válság van!
kövessétek Tomi példáját, egyetek pizzát
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jeah! A Pizzafabric rekordot döntött. 24kor telefonáltam, 42kor már itt is volt a pizza. :D
Mindjá mehetek a elkúrtekbe. Holnapra meg valami kínaiakat ígértek nekem... Ejj, furcsa ez :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Zap, azmiaz?

hát az lehet, mindenesetre én utána kérdezek, h egyáltalán hol kit kell keresni...annyit megér.

.

a több helyen látható +növekedett ütemû fakitermelést ileetõen a válasz inkáb a (villamos)energiát érintõ törvényekben van. meg a benne lévõ kiskapukabn.
de annyira nem nagy megfejtés
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való