Pécsiek kik Mariborban szoktatok bringázni! Hol szoktatok megszállni? Tudtok ajánlani valami olcsó apartmant ami közel van a felvonóhoz?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. June 24. - 10:30
Posted 2010. June 24. - 09:15
ma jön a kárszaki. ha a rázuhanó üveg nem törte be csak összekarcolta a szévédõt , akkor is fizet a biztosité?
I don't care how it pedals
Posted 2010. June 24. - 05:27
holnap lehet hogy grillezek a teraszon..ha öszejön akor gyertek:D
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. June 23. - 23:02
klASSZ!bocs de sietenem kllet haza:D:D tejszines tészta indulás elõtt:D:D
Posted 2010. June 23. - 21:31
Posted 2010. June 23. - 21:17
fotozgatós volt Babbal..mehetünk holnap is ha nem rtl-ezek..ez olyan délig kiderül kb
Posted 2010. June 23. - 20:30
Nincs valakinek egy felesleges (eladó) AVID hátsó hidraulikus fékkábelje? Legalább 145-150cm legyen.
Posted 2010. June 23. - 20:27
Erre én is kíváncsi lennék, most hogy új dimenziók nyíltak meg! 
Hétvégén nincs kedve valakinek elkalandozni és megnézni, hogy milyen nyomok maradtak Kisújbánya-Óbánya-Melegmány környéken?
Fish, kivel voltál?
Nem ismertem meg a bringát...
Holnap csapthatunk!!!
Hétvégén nincs kedve valakinek elkalandozni és megnézni, hogy milyen nyomok maradtak Kisújbánya-Óbánya-Melegmány környéken?
Fish, kivel voltál?
Nem ismertem meg a bringát...
Holnap csapthatunk!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. June 23. - 20:25
nagyon nagyon jó a talaj fent most...
Posted 2010. June 23. - 18:07
Már akartam kérdezni, hogy milyen útvonalat ajánlanátok mondjuk úgy, alapozási idõszakra (természetesen a Mecsekre gondolok)? Idén nem sokat volt lehetõségem tekerni, és ezt most - ahogy az idõjárás engedi - szeretném bepótolni. Köszönöm!
Posted 2010. June 23. - 17:29
nagyon nagy marketing 5let!
michelle wild még mindig kikúrt jól néz ki
lecsiszoltam a kerítést, aztán nekiálltam festeni, de úgy döntöttem a felét holnapra hagyom, akkor nem fogok holnap se unatkozni. meg kicsit a hátam is +fájdult már.
h1re én holnap
michelle wild még mindig kikúrt jól néz ki
lecsiszoltam a kerítést, aztán nekiálltam festeni, de úgy döntöttem a felét holnapra hagyom, akkor nem fogok holnap se unatkozni. meg kicsit a hátam is +fájdult már.
h1re én holnap
Posted 2010. June 23. - 17:24
kéne kén.e..
6körül felnézek hegyre..tegnap már egész jó volt,ma meg kifejezetetten jó idõ van
6körül felnézek hegyre..tegnap már egész jó volt,ma meg kifejezetetten jó idõ van
Posted 2010. June 23. - 17:00
Posted 2010. June 23. - 15:14
Posted 2010. June 23. - 14:25
Ejj bazzeg én ezt már mióta mondom, hogy ha a Mecsekre akarnak radart, akkor azt rakják már a Hármashegyre. Ott amúgy is van már egy. Amúgy jó pár évtizede (~60as évek) még a Jakab-hegyen is volt radar.
Az elõbb majdnem benéztem egy szutyuki hátsó ablakán. Jöttem lefelé a Bálicsin, hátszéllel sprintelve, elõttem egy ropogós repesztett, erre egy szutyukis megelõz. Mondom okés, ha ennyire sietõs. A robogós a Polláck után fordult volna balra a Sörház felé, erre annak majdnem nekiment. Na, mondom ezért kell sietni? Gyorsít, lassan utol is érem. Erre a gyerekkórháznál meglát valami kivénhedt kurvát, nagyot dudál, és állóra fékezi a kocsit. Hát a faszom! Még jó, hogy jó a fékjeim. Egy fixivel beleszálltam volna, mint a picsa...
Az elõbb majdnem benéztem egy szutyuki hátsó ablakán. Jöttem lefelé a Bálicsin, hátszéllel sprintelve, elõttem egy ropogós repesztett, erre egy szutyukis megelõz. Mondom okés, ha ennyire sietõs. A robogós a Polláck után fordult volna balra a Sörház felé, erre annak majdnem nekiment. Na, mondom ezért kell sietni? Gyorsít, lassan utol is érem. Erre a gyerekkórháznál meglát valami kivénhedt kurvát, nagyot dudál, és állóra fékezi a kocsit. Hát a faszom! Még jó, hogy jó a fékjeim. Egy fixivel beleszálltam volna, mint a picsa...
Posted 2010. June 23. - 13:20
felõlem..de akkor lehessen legaláisan bárhol bringázni az erdõben
és ne basztassanak már a versenyeken minden féle engedéllyel..
és ne basztassanak már a versenyeken minden féle engedéllyel..
Posted 2010. June 23. - 13:08
hát jobb hely mint a tubes, de azért én ennek se örülnék:
Megtal
az a 600 ló teljesen korrekt. ez alapból lehet olyan 400-450, kapott 2 csigát, amitõl a teljesítmény nem nõtt rettenetet (bár közel 40% se kevés), de nyomatéka az legalább biztos lett rendesen, ráadásul alulról, és nem agyonhúzott, akár tartós is lehet. nekem tetszik. de feltételezem, h 1000lóra simán fel lehetne pöccinteni :-)
süt a nap baszkikájim!
Megtal
az a 600 ló teljesen korrekt. ez alapból lehet olyan 400-450, kapott 2 csigát, amitõl a teljesítmény nem nõtt rettenetet (bár közel 40% se kevés), de nyomatéka az legalább biztos lett rendesen, ráadásul alulról, és nem agyonhúzott, akár tartós is lehet. nekem tetszik. de feltételezem, h 1000lóra simán fel lehetne pöccinteni :-)
süt a nap baszkikájim!
Posted 2010. June 23. - 11:28
Ezzel biztos sok-sok bála szalmát lehet szállítani a marháknak. Ez kell az amerikai cowboyoknak 
Azért egy 6.2-es motorból nem érzem túl nagy számnak a 600 lóerõt (mondjuk adnak rá 1 év garit, de még úgy is kevés) Meg aztán kíváncsi lennék, hogy ez a bõdületesen nagy bódé tud-e kanyarodni is, vagy csak egy helyben mormogni, meg nyüszögni
Bazz engem direkt szopatnak. Tegnap este egy kibaszott kevés memóriával rendelkezõ gépen kellett volna dolgoznom, és hát nem ment. Most meg egy távoli gépre kéne felraknom egy szoftvert, de az is baszakszik. És közben itt is kéne fejleszteni. És az egyik munkatársamnak meg szarszaga van szerintem. Hát eh.
És ma olyan erõtlen voltam a bringán, hogy iszonyat. Vagy szembe fújt a szél???
Azért egy 6.2-es motorból nem érzem túl nagy számnak a 600 lóerõt (mondjuk adnak rá 1 év garit, de még úgy is kevés) Meg aztán kíváncsi lennék, hogy ez a bõdületesen nagy bódé tud-e kanyarodni is, vagy csak egy helyben mormogni, meg nyüszögni
Bazz engem direkt szopatnak. Tegnap este egy kibaszott kevés memóriával rendelkezõ gépen kellett volna dolgoznom, és hát nem ment. Most meg egy távoli gépre kéne felraknom egy szoftvert, de az is baszakszik. És közben itt is kéne fejleszteni. És az egyik munkatársamnak meg szarszaga van szerintem. Hát eh.
És ma olyan erõtlen voltam a bringán, hogy iszonyat. Vagy szembe fújt a szél???
Posted 2010. June 23. - 10:59
így csúszik az ékszíj vagy mi fasz?
Posted 2010. June 22. - 23:35
Ezt a Fox Racing tette ki facebookra.
Gondolom vettek is párat...

http://www.youtube.com/watch?v=Aw_hxw5fhn4&feature=player_embedded#at=82
Gondolom vettek is párat...
http://www.youtube.com/watch?v=Aw_hxw5fhn4&feature=player_embedded#at=82
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.

Sign In
Create Account

Back to top