De Balaton az még mindig fasza. Röplabda, hekk, sok sör, tangás anyukák, gyros a soron, iszonyat sok picsa, meg fasza naplemente. Mondjuk lehet jó lett volna maradni partyzni egyet, de így is jó volt. Party majd legközelebb
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. July 11. - 00:05
Most már elmondhatom, hogy voltam Anti Fitnes Klub koncerten is. Hát szar is volt 
De Balaton az még mindig fasza. Röplabda, hekk, sok sör, tangás anyukák, gyros a soron, iszonyat sok picsa, meg fasza naplemente. Mondjuk lehet jó lett volna maradni partyzni egyet, de így is jó volt. Party majd legközelebb
Posted 2010. July 10. - 16:58
mostanában egy kicsit sokszor túl terhelt itt a szerver.
szétkaptam a váltókaromat, mer már érezni lehetett, h ráfér egy újrazsírozás. kicsit nehezebb volt összerakni mint gondoltam. és miután visszaraktam a kormányra és beállítottam a bovdent meg mindent, akkor vettem észre, h maradt az asztalon egy rugó :-/ de érdekes módon hibátlanul mûködik. most vagy menet közben derül ki, h hiányzik az a rugó vagy rájöttem hogyan lehet 1grammot spórolni az x7 hátsó váltókarból :-) azért én inkább visszarakom
szétkaptam a váltókaromat, mer már érezni lehetett, h ráfér egy újrazsírozás. kicsit nehezebb volt összerakni mint gondoltam. és miután visszaraktam a kormányra és beállítottam a bovdent meg mindent, akkor vettem észre, h maradt az asztalon egy rugó :-/ de érdekes módon hibátlanul mûködik. most vagy menet közben derül ki, h hiányzik az a rugó vagy rájöttem hogyan lehet 1grammot spórolni az x7 hátsó váltókarból :-) azért én inkább visszarakom
Posted 2010. July 10. - 12:40
Posted 2010. July 10. - 11:27
Posted 2010. July 10. - 10:33
Posted 2010. July 10. - 09:24
Ajánlom minden tegnap esti részvevõnek a szerpentineket,reggelire egy jó zsíros bundás kenyeret,egy kanál meleg libazsírt,és ebédre egy cupákos körömpörit,esetleg pacalt!!!

Megvan a papucs,origi!!!!
Ja és menjünk strandolni,ha nem,akkor gyertek takarítani hozzánk!!!:cool2:
Még rekonstruálnom kell az eseményeket!!!

Megvan a papucs,origi!!!!
Ja és menjünk strandolni,ha nem,akkor gyertek takarítani hozzánk!!!:cool2:
Még rekonstruálnom kell az eseményeket!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2010. July 10. - 09:02
Mayhem olyan volt, hogy megnyílt a föld meg a Pokol kapui és Csihar megsimogatta az összes démon fejét.
Rájöttem, utálom a Mayhem-et, de szájtátva néztem végig a koncertet, mert ilyet még egy metál koncerten sem láttam.
Miapicsahogycsak9igalszom?
Rájöttem, utálom a Mayhem-et, de szájtátva néztem végig a koncertet, mert ilyet még egy metál koncerten sem láttam.
Miapicsahogycsak9igalszom?
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2010. July 09. - 21:32
már nem jön be a seal, el se mennék max ingyé
régen bejött, amikor még ez ment
YouTube - Adamski & Seal - Killer (Original Video Clip)
aztán mihály györgy is feldolgozta, nem is rosszul:
régen bejött, amikor még ez ment
YouTube - Adamski & Seal - Killer (Original Video Clip)
aztán mihály györgy is feldolgozta, nem is rosszul:
I don't care how it pedals
Posted 2010. July 09. - 18:40
Posted 2010. July 09. - 18:06
De ott kapsz legalább 2-3 elég jónevû elõadót. Seal kocertért 12e-t adnál??? Vagy akár 7500at? Mer én ugyan nem! Akkor inkább a sound 15e-ért...
Most megeszem a szalonnás tojásrántottámat, megiszom a söröm, megfésülködök, aztán megyek le inni
Most megeszem a szalonnás tojásrántottámat, megiszom a söröm, megfésülködök, aztán megyek le inni
Posted 2010. July 09. - 17:47
hát kb én is.. meg lóvém sincs,, meg annyit nem is adnék sound-ért még ha az összes nagynevû zenész egyszerre lenne itt, akkor sem. azér áljunk má meg kicsit több tízezer foirnt csaka belépõre ..
I don't care how it pedals
Posted 2010. July 09. - 16:15
Én annyira szabadnak érzem magam, hogy se a sound, se a vb döntõ nem érdekel és semmit nem kell ezeken görcsölnöm. 
Bubunak bódogat, szerintem mi ma nem érünk még oda is le: ezesetben jó szórakozást!!
Bubunak bódogat, szerintem mi ma nem érünk még oda is le: ezesetben jó szórakozást!!
Aktuális civil
Posted 2010. July 09. - 15:46
Nem elég, hogy elfogytak szombatra a jegyek, de még hamisítják is õket...
Kedves Látogatók! A helyszín elõtt több jegyüzér is hamis Heineken Balaton Sound jegyeket árul. Ezek a jegyek mind fennakadnak a rostán! Hamis jeggyel nem áll módunkban senkit beengedni a fesztiválra. Sajnos már sokan rekedtek így a kapukon kívül, ezért ajánljuk, hogy ne vásároljatok jegyet nem hivatalos jegyárusító helyrõl. Köszönjük!
Posted 2010. July 09. - 14:47
Kicsit felnõ, akkor majd a faszáról is levághatják az edzett acél csapágygyûrût
Posted 2010. July 09. - 14:39
Posted 2010. July 09. - 14:20
Hát kb. így esnék be a kapun 
Lehet elõtte még elugrok meglesni a önjelölt költõket, de az meg messze van gyalog.
Lehet elõtte még elugrok meglesni a önjelölt költõket, de az meg messze van gyalog.
Posted 2010. July 09. - 13:52
Ha bringával jössz,akkor legalább így!!!

Amúgy meg csak félholtra isszuk magunkat,aztán meg megyünk mulatni!!!

Amúgy meg csak félholtra isszuk magunkat,aztán meg megyünk mulatni!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2010. July 09. - 13:48
Posted 2010. July 09. - 13:10
Az esti szülinapi mulatság fog mulatóban folytatódni, vagy maradunk a seggünkön, és ott isszuk magunkat halálra? 
Vagy ez nem elõrelátható?
Vagy ez nem elõrelátható?
Posted 2010. July 09. - 12:00
Akkor este majd jól hátbaváglak 
Reggel megint a faszom batba kellett menni, de megúsztam 1 óra ácsorgással, és eljöttem...
Jövõ héten csak hétfõn-kedden dolgozok, aztán megint Orfû! Csajok, sör, buli, döglés
Ja, meg néha koncertek
Reggel megint a faszom batba kellett menni, de megúsztam 1 óra ácsorgással, és eljöttem...
Jövõ héten csak hétfõn-kedden dolgozok, aztán megint Orfû! Csajok, sör, buli, döglés
Ja, meg néha koncertek

Sign In
Create Account

Back to top