Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

én tök jól elvagyok az enduros bringámmal mariborba, biztos nem ruháznék be ezért nagyobb gépbe. max egy csillapítás tuning, maga a villa elég oda, persze sosem lesz belőle boxxer, de én tök jól elvagyok ott a 17cm úttal.

• Napkin 001 likes this

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

3kg  :o 38as becsúszó. Még sok is.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

mivel nincs fix munka, így fékvásárlás sincs

66rc3 ami nagyon oda való, 6O körül megy már használtan, volt szerttem - csak ide sok volt- de én még az tis megpróbálnám, hogy mariborra terelő-66rc3 tekerni meg vissza ami most van

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

amúgy a marzó nekem kurvára tetszik, csakhát ugye az útállítós vesszőparipám nem működne vele.. pedig örök élet az a villa.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

émmá mondtam, hogy: http://www.mountainb...zcD0x&pnr=20931

• bucibeka likes this

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

Mit mond a szakértő? Ha komolyabban gondolnám ezt a parkozást: Érdemes-e beruházni RC2DH csillapításra a Lyrikbe? Érdemesebb egy Marzo 55 RC3 evo ti vellára gyűjteni? Vagy hagyjam a p*ba és ha lesz keret vegyek egy oda való bringát? (Most azon kívül hogy a fék rakoncátlankodott csak a villát éreztem kevésnek. Meg magamat. 70psi-n rázott, 60-on beült.)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

akkor a következőben társulok, kb egy tempó leszünk. csak legyen már valami a fékemmel

tegnap meg gyalogoltunk egy teca vöröshegy kővágószöllős kört, hát zsongorkőnél egyel elnéztem, hogy merre..persze ott kezdett feketedni az ég,aztán 4óra gyaloglás a delta főcím esőben. jó volt, kaját esm vittünk, csak három főt tojást, 3 almát, meg egy kakaóscsigát, ruhában szintén jól el voltunk látva.) este jól esett a forróvíz :D de anyum meglepően zokszó nélkül bírta ) bringázás meg gecire hiányzik..... :(

Tibeti trip egyenlőre lefújva, túl sok pénz most az oda..

ja és persze május 4. legyen minden SW fannal és főként az anyukákkal, mert a legcsodálatosabb emberek a földön

azbvezm_460s_v1.jpg

megvetted már a fékkart? van komplett slx szett 26ért. 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Részemről rögtön az első kör a Freeride-on volt, ami nem tetszett. Az nekem sok volt,de két pereccel leevickéltem rajta. Talán a második körben Flow-t mentünk, ami egy fokkal jobb volt. Azt hiszem a harmadik körben vállaltam egy Flow-t egyedül, saját tempóban, ami meghozta az önbizalmat és lehetett szépen fokozatosan építkezni. Innentől már határozottan élveztem a dolgot :) A bringa jól bírta.

A fékekkel gyűlt meg a bajom. Rögtön ahogy felértünk az első kör előtt elment a nyomáspont a hátsóban,de dulván ám. Kis tinkering és jó. Az elején még baszakodott, aztán köv körben Miki segítségével gyorsszerviz, új betét és go.

A csillapításon rögtön az első kör után tudtam, hogy állítani kell. Ami az itthoni lightos terepen elég nyomás volt, az ott kevésnek bizonyult, illetve a visszaút is többször megviccelt egy letörésen vagy ugrón. Pár klikk vissza elől-hátul, +10psi és jó volt egész napra. Így több nyomással a telóban jobban rázott a kormány és ami meglepő volt, hogy még így is elég sokat mozgott.

A technikás részek elég nagy kihívást jelentettek nekem. A meredek, köves, vizes, vagy gyökeres részeken nulla önbizalom, nulla tempó. A végére okosan csináltam, az alsó gyökeres szakaszon lassan, vonalat jól megválasztva lépkedtem le. (Tudom az utolsó körben nem ezt láttátok :) ) Sokszor voltam utas is.

Bukó a fogsoromat minimum megmentette. A VK pálya alja után lévő Flow szakaszon, a második körben rátévedtem a gyökeres partoldalra és jól megcsőröztem vmi követ vagy gyökeret.

Összességében nagyon jól éreztem magam, szívesen megyek legközelebb is, akár Enduroval. Még ha tiszta sor hogy inkább nagyobb gépeknek való terep. Sztem a Flow teljesen élvezhető ezzel a géppel is.

Köszönöm szépen mindenkinek aki lehetővé tette az élményt! :)

That's all.

akkor a következőben társulok, kb egy tempó leszünk. csak legyen már valami a fékemmel

tegnap meg gyalogoltunk egy teca vöröshegy kővágószöllős kört, hát zsongorkőnél egyel elnéztem, hogy merre..persze ott kezdett feketedni az ég,aztán 4óra gyaloglás a delta főcím esőben. jó volt, kaját esm vittünk, csak három főt tojást, 3 almát, meg egy kakaóscsigát, ruhában szintén jól el voltunk látva.) este jól esett a forróvíz :D de anyum meglepően zokszó nélkül bírta ) bringázás meg gecire hiányzik..... :(

Tibeti trip egyenlőre lefújva, túl sok pénz most az oda..

ja és persze május 4. legyen minden SW fannal és főként az anyukákkal, mert a legcsodálatosabb emberek a földön

Edited by albertfish, 2014. May 04. - 12:32.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

no, legyen még ilyen mondjuk júni-júli környékén is, akkor megyek majd én is.

ezmeg baszki! 350kiló ZSÍR! és nem betegség, vagy bármi rendellenesség miatt, NEM baszki. szegény asszony könnyed 12000kalóriát tol a retkes pofájába EGY nap! 

btw nem a diéta, hanem egy jó pörzsölő szabadítaná meg zsírjától ezt a decubitusos jabbát.. és kanja is van. meg egy hasonló pattanás kölke is. phe, 'Murica!

mollyt neki, aztán két hónap alatt elfogy

I don't care how it pedals

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Itt szemben volt egy kis disztráksön:

http://i58.tinypic.com/2yuzqld.jpg

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

június mindenképpen!

bazzeg holnapra 14 fokot és napsütést mond, mára meg 10 fok és eső...deszarmár.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

Nekem június az nagyon szándékban van, május már nem fér bele. Csak derüljön ki időben, hogy tudjam intézni az ügyeleteimet!!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Nagyon kafa volt!
Idő , társaság, pálya , bringa....menjünk ismét!
Kb 2 hét! Talán addigra lesz nagy autó is! ;)
:)

Hát nekem a május tuti bukó ebből a szempontból. Ugyan lenne 1-2 majdnem szabad hétvége, de azokon valószínű a kertet kéne gondozni, mert különben semmi értelme az egésznek. Na meg ezzel az autó, költözés csomaggal kicsit ki is költekeztem. De júniusban Mettyúval tuti megyünk mert addigra a seggünkben már zabszem lesz ;)

• mozsafsik likes this
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Nagyon kafa volt!
Kb 2 hét! Talán addigra lesz nagy autó is! ;)

úgy legyen ;)

• mozsafsik likes this

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Nagyon kafa volt!
Kb 2 hét! Talán addigra lesz nagy autó is!;)

Edited by mozsafsik, 2014. May 03. - 20:31.

• mof likes this

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

no, legyen még ilyen mondjuk júni-júli környékén is, akkor megyek majd én is.

ezmeg baszki! 350kiló ZSÍR! és nem betegség, vagy bármi rendellenesség miatt, NEM baszki. szegény asszony könnyed 12000kalóriát tol a retkes pofájába EGY nap! 

btw nem a diéta, hanem egy jó pörzsölő szabadítaná meg zsírjától ezt a decubitusos jabbát.. és kanja is van. meg egy hasonló pattanás kölke is. phe, 'Murica!

Edited by mof, 2014. May 03. - 20:11.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Még szép hogy jó oda az enduro is....:-)

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

BTW az összes videjó szar lett,mert a gopro előrebukott a mellkaspánton és a felsőcsövet vette végig.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

hhe. picsajóvolt! az idő is pont tökéletes volt, meg a végén a prosutto egy korsó laskoval, azám :-)

ma még nemtom megyek e, mert nem keltem még ki az ágyból és nemtom mennyire van izomlázam :-D

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

na meséljenek a mariboros kollégák! perec volt? enduro hogy bírta? 

mi röpke hat óra alatt megjártuk a Móvár-Vásárhely távot ma, szerdán meg fél7kor indultunk Pécsről és 12.15-re értünk Móvárra. magyarisztáni közlekedés monnyonle. de legalább láttam sok családtagot és ettünk finomakat. és most szakdolgozat. phaszomkivan.

Részemről rögtön az első kör a Freeride-on volt, ami nem tetszett. Az nekem sok volt,de két pereccel leevickéltem rajta. Talán a második körben Flow-t mentünk, ami egy fokkal jobb volt. Azt hiszem a harmadik körben vállaltam egy Flow-t egyedül, saját tempóban, ami meghozta az önbizalmat és lehetett szépen fokozatosan építkezni. Innentől már határozottan élveztem a dolgot :) A bringa jól bírta.

A fékekkel gyűlt meg a bajom. Rögtön ahogy felértünk az első kör előtt elment a nyomáspont a hátsóban,de dulván ám. Kis tinkering és jó. Az elején még baszakodott, aztán köv körben Miki segítségével gyorsszerviz, új betét és go.

A csillapításon rögtön az első kör után tudtam, hogy állítani kell. Ami az itthoni lightos terepen elég nyomás volt, az ott kevésnek bizonyult, illetve a visszaút is többször megviccelt egy letörésen vagy ugrón. Pár klikk vissza elől-hátul, +10psi és jó volt egész napra. Így több nyomással a telóban jobban rázott a kormány és ami meglepő volt, hogy még így is elég sokat mozgott.

A technikás részek elég nagy kihívást jelentettek nekem. A meredek, köves, vizes, vagy gyökeres részeken nulla önbizalom, nulla tempó. A végére okosan csináltam, az alsó gyökeres szakaszon lassan, vonalat jól megválasztva lépkedtem le. (Tudom az utolsó körben nem ezt láttátok :) ) Sokszor voltam utas is.

Bukó a fogsoromat minimum megmentette. A VK pálya alja után lévő Flow szakaszon, a második körben rátévedtem a gyökeres partoldalra és jól megcsőröztem vmi követ vagy gyökeret.

Összességében nagyon jól éreztem magam, szívesen megyek legközelebb is, akár Enduroval. Még ha tiszta sor hogy inkább nagyobb gépeknek való terep. Sztem a Flow teljesen élvezhető ezzel a géppel is.

Köszönöm szépen mindenkinek aki lehetővé tette az élményt! :)

That's all.