Én paradicsomot karóztam, babot ültettem, fűkaszáztam, meg gazoltam gecisokat, közben megrándítottam a jobb bokámat, és most azt mondta a bokám, hogy nem megyünk a városba.
Pedig elvileg tök közel van. Kb. 200m szintesés, 2km alatt ![]()
Én paradicsomot karóztam, babot ültettem, fűkaszáztam, meg gazoltam gecisokat, közben megrándítottam a jobb bokámat, és most azt mondta a bokám, hogy nem megyünk a városba.
Pedig elvileg tök közel van. Kb. 200m szintesés, 2km alatt ![]()
voltam ma tornyot, a második körben kidurrant az első kerekem, torony után 200 méterre.
ööö. ennyi.
ez a hozé pádilla jo zenét tol..nem az a tipikus party zene de épp ezért volt jóóóóó
amig nicns fékem rákaptam a cc-re --házt hogy ebben mit lehet szeretni
kár, hogy elbasztam a szakdolgozatra szánt időt és nem adtam le a múlt héten..
viszont a mai tekercs azé' csak jól esett! most érzem, hogy mennyire szükség volt rá.
ez a hozé pádilla jo zenét tol..nem az a tipikus party zene de épp ezért volt jóóóóó
amig nicns fékem rákaptam a cc-re --házt hogy ebben mit lehet szeretni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
ja , ma kettő körül mentünk egy remete-visszát három haverral, akik közül kettő ironmant nyom évente. volt tempó felfelé rendesen.
lent a lámpánál meg instant konflikt egy autóssal, aztán 5 perc múlva megint.
ma meg voltak hülyülve az emberek a kocsikban.
Ez a bogártenger tényleg brutális.
Csukott szájjal mentem bakker...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Mettyú kb akkor ment tekerni
én viszont fél 4 körül mentem felfelé toronynál aszfelton, még a háromszöges kereszteződés előtt, amikor vki rám köszönt, aki egy kamaszkorú németjuhásszal futott. na ő ki volt?
amúgy szerintem Mettyú volt.
holnap talán egy gyors torony belefér. attól függ, hogy ma meddig bírom az éjszakázást.
holnap hegyezés, ki merre megy? intense fest? valami?
![]()
Vmi Intense forma váz volt, meg Urge bukó. Most már leesett, hogy ezért Seriff sem lehetett.
Mai tanulság: Ritchey C260 stucnikat messzirű kerülni! Nem mögy bele a speci kormány (meg úgy tippelem általában a kormányok fele sem)
toronte módosította - 2014. május 09. - 21:02
mof itthon bassza a klaviatúrát és csak smacklevesért mozdul ki. szóval nem, nem én voltam.
De lesz...
Ezt meg csak úgy:

kölyök8 módosította - 2014. május 09. - 17:26
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
cickányok!
csapattam én egyet fél3 környékén. és annyi rengeteg kis fekete bogár volt, hogy a radarképen nyugodtan lehetne zöld folttal jelölni őket. torony alatt semmi gond, de felette katasztrófa. úgy tudtam csak lejönni tubesről, hogy a kendőm segítségével álarcos banditának öltöztem. de még így többször meg kellett állnom, mert bele mentek a fülembe...remélem szúnyogokból nem lesz ennyi

én meg otthon is leláncolom!
Gyerekek! A Hans Dampf úgy gurul, hogy emelkedőn is fékezni kell... Csapatni nem nagyon tudtam, mert Mettyúval ellentétben munkábajárós hátizsákkal gyalázatosan megyek... Szombat lesz a tesztnap szerintem! De káááá jó gumma! Szeretem!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!