Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

mof _ elvileg hét végéig maradok

kár hogy a héten fostos idő lesz, mentem volna sokat. de így kénytelen leszek visszafelé maribornak kerülni. de szar lesz

-

ez meg jó

http://9gag.com/gag/aNeX1d6

Edited by dhog, 2014. May 12. - 22:08.

I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

https://www.youtube....JYt1qRpDt8#t=16

Edited by Magoo, 2014. May 12. - 19:20.

• Chicken likes this

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

egy torony háromszögelés belefért még, és gyakorlatilag nincs sár. csak ilyen felpuhult/fellazult a talaj, ami azért tud meglepetést okozni, de legalább nem lettem tökig sáros. gondolom olyan hirtelen zúdult le a sok eső, hogy nem szívta be rendesen a talaj, vagy mittomén, jó volt na.

a növényzet meg egyre durvábban meg van dzsumbujosodva

p4pb10448736.jpg

• mozsafsik likes this

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

Heppinessz. #hashtagGoPro

Lassan alakítsunk filmklubot. Magamra vennék némi szerkesztési tapasztalatot oszt eláraszthatjuk az inwertebet vagymit a szarságainkkal. Elvégre is erre való, nem?

(már csak az a gond, hogy nem bírom követni Gabeszt, így sok nem látszik belőle a videjón :D )

• mozsafsik likes this

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ja, hát én életemben mentem kb 5 ször azon a pályán. szóval ami valakinek evidens, az nekem max low res emlékkép arról a pár ride-ról. 

bár lehet hogy nem is az a VF, amit én annak hiszek. 

ahogy magoo mondja, sosem tudom mikor kell balost venni hogy ne legyen cserkút belőle.

meddig leszel itthon? 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

ja, hát én életemben mentem kb 5 ször azon a pályán. szóval ami valakinek evidens, az nekem max low res emlékkép arról a pár ride-ról. 

bár lehet hogy nem is az a VF, amit én annak hiszek. 

ahogy magoo mondja, sosem tudom mikor kell balost venni hogy ne legyen cserkút belőle.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

hát szerintem elég könnyű ott eltévedni. van az a kereszteződés a s kanyarnál pl, ahonnan ha egyenesen mész, lesz egy v elágazás, ahol ha nem mész balra, elmész cserkútra. de ha fenti kereszteződésnél el akarsz menni balra, éger tető fele, ott is van egy v elágazás, ami be lehet nézni.

épp az intersparban voltam, amikor jött a jég. a kasszától azt láttam, hogy az autósok beálltak a bejárat elé, közvetlenül az üvegajtóhoz, ahol még van tető..fostam is, hogy elverte a kocsit, de nem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Hogy lehet VF-n eltévedni??? :)

• mozsafsik likes this

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Pont megúsztuk az esőt... :)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

erre meg most kipattant vmi zöld folt nyugat felől!

jah, amúgy jónézki a Dusán gépe!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

a mai nap a káromkodásé volt.

jakabhegy, lefelé megint a faszba eltévedtem a VF közepén

soha többet nem megyek arra egyedül. 

aztán égervölgy - parkoló jól sikerült, majd átkocsizás tettyére ahonnan csak azért nem fordultam meg rögtön mert hamár odáig ,akkor. szóval fel torony, majd lefelé csodálkozás a keresztbe fektetettt fákon , káromkodással. socom linkje kilazult , majd a tagtartó csavar is. de a hirtelen felindulásból vásárolt 2.1 es decathlon belső jól bírta a "majd kimozogja" stílusomat.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Tekercs nekünk is kafára sokerült!
Katics Viktor volt a vendég kerékpáros.:)
Toronte úrnak is valami hasonló afférj volt a Hungària úton...
Tetkós csaj àllat...!:)
Halálra zabáltam maram a Replay ban...
Most meg Tettye..gyerek zsúr.
:)

Edited by mozsafsik, 2014. May 11. - 15:45.

<<<ROCK&ROLL>>>

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Ez főleg igaz a vasárnap közlekedőkre. Akkor megy a templomba, rokonokhoz, stb. és akkor autóval, mert ahhoz az autó drága, hogy máskor is használja, ezért aztán tényleg nincs közlekedési tapasztalata. Sőt ilyenkor meg szokták engedni az asszonynak, hogy vezessen, de azok meg még bizonytalanabbak.

Amúgy egyenlőre észak-nyugati irányba mozog a front, és délnyugati irányba eddig semmi se indult meg felénk. Szóval vagy hirtelen ki fog pattanni itt valami, vagy nem lesz semmi se.

• Magoo likes this
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

jakabhegy királyság volt, arrafelé nem volt az a bogárinvázió. a hidegfront meg még nem ért ide, így egy sör is belefért Tecánál!

még odafelé a csalogányos körforgalom után haladtam a sörgyár felé, erre egy suzukis (mi más lett volna...) befordult elém, én meg nem akartam átesni rajta, ezért felmentem a padkára . mivel rohadtul hirtelen történt nem volt időm felkészülni egy bunnyra (plusz a kihúzott nyereg sem erre való), és csak az elejét tudtam felemelni, úgyhogy jól fel is ütöttem a hátulját. szóval mindjárt szereléssel indult a mai tekercs :angry: 

persze a suzukisnak fogalma sem volt arról, hogy én ott voltam, de hát miért is lenne? hiszen az összes egy balfasz, tapasztalatlan és közlekedésre alkalmatlan gyökér. tudom vannak kivételek, de a mindennapi közlekedés során újra és újra bebizonyítja vmelyik, hogy a 95%-ra igaz az előző mondatom.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

tessék lófarok:

http://www.gyakorike...accsal-lathato-

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

10336742_601023043326487_742415524332559ha már lófarok

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
10 kor Lófarok. ..

<<<ROCK&ROLL>>>

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

kerítek egy belsőt aztán iráni fel

sztem 11-12-re már fent. mozsársík csörrents rám ha mész

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Nálan is egész napos kertészkedés játszott.
A tegnapi agymenéses Pest után a tekercs nagyon jól esett nekem is!
Késő du tér , lepény, rose combo ! :)
Meeting Torento úrral...
Holnap délelőtt egy light ok!
Dumázzunk!

Jó éjt! :)

<<<ROCK&ROLL>>>

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Mi megnéztük a sümegi várat, aztán meg a szigligetit is, és nagyon fasza volt, érdemes megnézni őket! Hazafelé remeterét felé a szerpentinen (szuadó bejárata körül) összekapartunk egy motorost, aki elmérte a féktávot. Aztán meg ettünk egy lepényt flekkenbe, ahol a korsó drehertől és a mellé járó pálinkától bebasztam!
Holnap tekercs, de igyekezni kell, mert ha igaz 14 órától várható a szar idő.