Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Greatbigfu**ingLOL!:D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Bucibéka haverod is szedett egy kicsit a hazai muskátlisba!!
Meg is trágyáztuk a második körbe magunkat egy kis friss,fröcsögõs kutyafossal!!!
Olyan szagunk volt hajtûnél,hogy alig bírtuk!!!
De jó volt!!

Xen: Neked meg holnapra egy raklappal!!!!

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
csaj odabasz!
tegnap szedtem virágföldet! :D
ma meg chill...
holnap csavar extrakt!

na

Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áh, az túl ritkásat csinál! Bár mondjuk talán ha elmagyarázom neki, hogy olyan sûrû kell, mint amibe a tojásait csomagolja. Csak nehogy nekem tojásokat is rakjon a fülembe, mert akkor végem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Eressz be egy keresztespókot, azt fon bele hálót...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

én elmennék orvosho, nekem eis annak idején kis fóliát raktak rá amikro a hörpintõbe pofapacsiztunk és kaptam egy kkora fülest hogy beszakadt a dobhártyám : )

Voltam orvosnál. Sõt kettõnél is ;)
Mindkettõ azt mondta, hogy a fólia nem pálya, mert túl nagy a lyuk. Szóval most várakozás van, hogy mit dolgoznak a nanorobotok a fülemben...
Sztrájk esetén meg majd valamelyik doki megszereli.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Attus,hiívtál de csak késõõbb láttam...

pest nem jó hely ezt meg kell állapítani mindig...viszont fent a hegyen krvakomoly pecók vannak..teraszról szemben a parlament jobbra fordulsz gellérthegy...bekaka..

meg hivatalaosan is meex dolgozó lettem
szóval ha bármi utat/rendezvényt kell szervezni szóljatok.
síelés bringás "tábor" stb..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

Vajon 1 hét alatt tényleg rendbejön magától a dobhártyám? Vagy csak az fog látszani, hogy már majdnem jó, és kb. 2 hét amíg teljesen rendbejön? Mondjuk inkább gyógyuljon be magától, minthogy mûtsenek...

én elmennék orvosho, nekem eis annak idején kis fóliát raktak rá amikro a hörpintõbe pofapacsiztunk és kaptam egy kkora fülest hogy beszakadt a dobhártyám : )

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Vajon 1 hét alatt tényleg rendbejön magától a dobhártyám? Vagy csak az fog látszani, hogy már majdnem jó, és kb. 2 hét amíg teljesen rendbejön? Mondjuk inkább gyógyuljon be magától, minthogy mûtsenek...

...vagy hozzászoksz, hogy 1 füledre 40%-os vagy...mert hozzá lehet szokni...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Gondolom költséget akartak spórolni, és váltottak a beszállítót. Mármint a vágódeszkagyárban. Jövõre amúgy simán esélyes, hogy hasonló, de jobb minõségû gépet kaphattok. Pl. ott vagy az iPad, és annak a hasonmásai. Persze azok még mind drágák. Mondjuk egy netbook megvan 80-90e-bõl, ezek meg inkább a 150e-t karcolgatják.
Vagy van olyan gép, hogy kihajtható teljesen a kijelzõ, és ugyanúgy tabletpc-ként használható, de van hozzá "rendes" billenytûzet is.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Na az már valami! Nem semmi érdekeltségek lehetnek a háttérben, hogy nem dobják ki az egészet a picsába...

az a baj, h ilyenekben az osztrákok döntenek...de asszem van vmi szerzõdés rájuk 3 évre, ami jövõre jár le. utána mini laptopok lesznek, mert már mindenkinek elege van ezekbõl a kakikból.

leggyakrabban a kijelzõjük szarik be, de egyszerûen érthetetlen, h ha van egy gép amit több éve használnak (nem csak a mi cégünknél), akkor ahhoz hogy a picsába bírnak olyan alkatrészt gyártani, ami ugyanolyan szar, és mindig újra elromlik?! hülye jenkik vazze

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Letörött a vionat tükre!

Tomi! Mi van a hártyáddal?!

Nem bringáztam nem tudom mióta! Nem tudom meddig bírom! A takonnyal tele a faszom!
Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na az már valami! Nem semmi érdekeltségek lehetnek a háttérben, hogy nem dobják ki az egészet a picsába...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
most is éppen több mint 40 fosott be a cégnél...de azt mondták, h kb 25 mindig fönt van szervizen...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És ezek a vágódeszkák másnak is ilyen szarok, vagy csak te vagy ilyen tehetséges? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
40ezer?! én 20ér +csináltam volna neked ;-D

Persze most nem linkel semmit se, mert kapott egy színes vágódeszkát, amivel nem tud semmit se csinálni :D

színes vágódeszka lol. amúgy megint beszart...

Feltöltött kép

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Gigaüberlájk the vélemény!

Tök mindegy ,hogy hova megyünk,csak minél magasabbra és el innen,ahol van felvonó!!!!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Tök mindegy ,hogy hova megyünk,csak minél magasabbra és el innen,ahol van felvonó!!!!

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg Pesteztem, de letörték a tükröt, pedig az autónak Erdélybe kellett mennie, haza vonatoztam, holnap mehetek le másik autóért Villányba és vissza Pest.
Televanafaszomszmájli...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Ha valakinél lenne egy üres hely,vagy kettõ akkor oda beszállnék!:P