nincs valakinek egy BÁRMILYEN hátsó féke amit tudnék használni egy darabig?
van egy komplett hayes stroker trail szettem, előre nincs betét, hátra jó a benne levő. írj majd!
van egy komplett hayes stroker trail szettem, előre nincs betét, hátra jó a benne levő. írj majd!
Sajnos nekem nincs...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Lassan regenerálódok én is. Kicsit súlyos volt ez a hétvége. Még a Balatonban is fürödtem! Igaz nem volt szándékos, de annyira nem is volt hideg ![]()
Azt nem merem mondani, hogy nem iszok egy hétig, mert ha már nyitva van a sörfeszt, akkor azért el kell nézni oda is...
Én meg újra itthon! Viharkár eltüntetés step 1 megoldva, de a szél monnyon le! Meg asszem lyukas a tavam! Kicsit!
Ha esetleg valaki bájkkomponencelne, egy ilyenre beszállnék:
http://www.bike-comp...
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Émmeg elmentem csavarogni Bagoly vár felé easy-ben... A norvég csajok meg is előztek felfelé futva a szánkópályán!
Kicsit lassúnak éreztem a telókat, bár furcsa, mert nem lehetettem túl gyors a szittyózás után! Szóval hogy is van ez?
Örülök, hogy Tibi hazatér!
én meg teleettem magam és mire kisütött a nap , már nem volt kedvem . helyette fűnyírás lett.
majd holnap
<<<ROCK&ROLL>>>
valaki élessze újra a code- fékem .) egy membránt kéne berakni,majd légteleníteni
viszek sütit érte
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Edited by mozsafsik, 2014. May 18. - 09:47.
<<<ROCK&ROLL>>>
Magoo meghoztad a kedvem és igazad lett! Köszi
Ahogy mondtad: talaj fasza, kicsit csúszik, "driftelős'. Kövekre, gyökerekre tényleg vigyázni kell, de nem jégpálya az egész, élvezhető!
Amúgy a Yetiben pont a skinwall gumi meg a váz színe tetszik
(meg az sb66 amúgy is az egyik gyengém)
Edited by toronte, 2014. May 17. - 19:09.
csapatás zsírfasza volt! nem mondom, hogy tiszta ruhával jöttem haza, de a seggem száraz maradt, és nem kellett dagonyázni, és szenvedni. Simán lehetett menni a háromszögön, csak ésszel, mer a gyökerek nagyon csúsznak. de az elmúlt 4 nap után ez számomra pozitív csalódás. menjetek mer jó!
mondjuk kíváncsi lennék milyen lehet most a patakmeder :-)
e:
http://www.rideshop....s-beers-bitches
ez a yeti meg nem tetszik annyira, de ha nem ez az okádék színű gumi lenne rajta, határozottan jobban mutatna. meg a váz színe se való annyira az ízlésemnek.
inkább:

Edited by Magoo, 2014. May 17. - 15:12.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.