Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

na Tomi gyertek,jegy para van,majd valamit kitaálunk..

Apicsa! Má megint mi? Na majd dél fele felhívlak...

Tegnap off, szóval ma Boldog Kokkk napot!

Jah tegnapra még egy kis boldog libatepertõs napot! ;)

A budi megjavult? Vagy átépítetted pottyantóssá? :D

Tegnap panaszkodtak a csajok, hogy megérzik Márió hiányát. Kevesebb fény fogy ;)
És úgy néz ki nekem meg van a szilveszteri bulim. Meg Máriónak is, csak õ még nem tud róla...
Tegnap a Pollackon is rajzottak magassarkús csajok, de annyira nem voltak durvák, mint az orvosis gólyabálon...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Tegnap off, szóval ma Boldog Kokkk napot!

http://t0.gstatic.co..._UeOg30KmWWuMfR

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Thx mindenkinek, Fridge meg tééényleg geci durva.
Annyira, hogy most Fishinnyó féle rotty, pedig holnap sok lesz a meló...
Ajjjajjjajjj...
:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
ez a fridge geci durva..

extra vip riders kordinatorkét üzemelek,hát nemr osz csak kurva sok a rohangálás telefonálás...
viszont ingyé van a mosnter meg a ballantines :D de raklap számra :D
vices,csak kár hogy autóval vagyo kés estére mire koncertek vannka kb hulla póz van csak..

na Tomi gyertek,jegy para van,majd valamit kitaálunk..

12meg rokkoljátok
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Marcit a Kokknak!

Feltöltött kép

lol?

http://www.youtube.com/watch?v=0UIdI8khMkw&feature=player_embedded

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kibasztam az alkotmánnyal, meg a 10-18 óráig kerékpárelsõkerékprizmát ellenõrzõ szervekkel és a Szigeti út helyett inkább a Panorámaút felé vettem az irányt: minden növénynek és állatnak megfelelt a láthatóságom és az alkoholszintem, ráadásul a panorámaút tényleg gecijóóóó, Égertetõ-Teca meg megunhatatlan, Sam Hillt is letolnám rajta... :D

Ezenkívül ez meg régen volt és küldeném mindenkinek aki szereti:

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
K. jók a kommentek:
2011 World Cup Team Sheet

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jajj, el kéne már mennem a meghívómért. Na majd ma fodrász után...
Durva lesz a péntekem, mert elmegyek egy kicsit Punnany-ra is, aztán valami busszal, vagy taxival visszavágtatok a Kinohoz. És óvatosan kell italozni, mert másnap dél körül indul a járat a jászberényi hûtõfesztiválra, és én vagyok a sofõr ;)
Márió szerintem már havat lapátol a hûtõgépgyár udvarán, és nézi ahogy a külföldi vendéget a seggükön csúszkálnak le az állványzaton amit a felszabadulási emlékmû tatarozásához emeltek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Ebéd berendelve; sült libacomb párolt körtével burgonyafánkkal - bor majd csak este :(
Bódottá!

Ez meg:
at SixTen Jesus shaves
http://picasaweb.goo...P9Uw_ftJN9ueIOg

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Szõke suna hejjjj!:cool2:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Uránia. 21:00.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Boldogság!
Feltöltött kép

Libázni meg borozni kell ma....eh

Ja a váz még olcsó, ennyiért így is jó, de még sok van hátra...
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Bóódogat Mártonunknak és a libáinak:-)

Holnap hova is kell menni pontosan, mi is az a hely és hol található, és hánytól?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Köszönöm!
Mikor vehetem át?
:P

Ezt a fost...
THE BEAST BIKE by M55 Bikes « 5

És ne feledjétek, ki Márton napján újbort nem iszik, az majd egész évben szomjazik!
:D

Nesztek, egy kis cooltúra:

Mi is az a püspökfalat? Hát a sült, fõtt baromfi fara, farcsíkja.

November 11. jeles dátum a népi kalendáriumokban: ekkora híznak meg a fiatal libák, érik meg az újbor, ez az utolsó vásári nap, és ekkor jártak le a munkaszerzõdések. Kezdõdhetett a vígasság, a püspökfalatról azonban nem illett elfeledkezni! Elterjedt népszokás Márton napján, november 11-én libát sütni. De miért pont Szent Mártonhoz kapcsolják a ludat?

A kissé prózainak tûnõ ok, hogy a régi paraszti gazdaságokban ekkorra nõtt meg és hízott süthetõ állapotúvá az "idei", a fiatal liba. A közmondás úgy tartja, "aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik." Hogy Márton napra igencsak meghíznak a ludak jól jelzi az elhízott emberekre használt hasonlat: "olyan kövér, mint Szent Márton lúdja".

Ennél emelkedettebb magyarázat Szent Márton tisztelete. A legenda szerint, amikor Szent Mártont Tours püspökévé akarták szentelni, a szerény természetû férfiú elrejtõzött rajongói elõl egy libaólba, ám hollétét a gágogó libák elárulták. (Köztudott, hogy a lúd nemcsak konyhai felhasználásra és paplanfeltöltésre, de házõrzésre is alkalmas.)

A népszokás Franciaország egyes régióiban is ismert, Párizsban például a Saint-Martin-des-Champs apátság közelében egy egész utcát elfoglaltak a libasütõk, akiknél készen vehették meg a csemegét a lusta vagy sütõkemencével nem rendelkezõ háziasszonyok. Az utca most is megvan, de egy nyelvi félreértés következtében ma már Medve utcának nevezik, de medvét nem sütnek benne.

A lúdsütést az angolok ismerik, ám õk mindent másként csinálnak, mint a kontinens lakói: õk Szent Mihály napján sütik a libát, állítólag azért, mert amikor nagy gyõzelmet arattak a spanyol hadiflotta, a "rettenthetetlen ármádia" fölött, éppen Mihály napja volt, és Erzsébet királynõ éppen sült libát evett, amikor jelentették az örömhírt.

A liba húsából szokás volt küldeni a papnak is, mégpedig az állat hátsó részébõl ( mert ezt sajnálták legkevésbé). Innen ered "püspökfalat" szavunk is.

Ennyit mai mûvelõdésünk érdekében ...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mártonnak boldogságot!
Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Specialized-SX-Trail-Frame-2008-/290496741463?pt=UK_sportsleisure_cycling_bikeparts_SR&hash=item43a2f48057#ht_562wt_1059

Elég lecsó, de jó ára van...

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts

Asszem jelenleg tényleg a tomtom az egyedüli amin fent van a navigációs szoftverek közül...

Navigonon is rajt' van, és az téseknek ingyen letölthetõ szifonra.
stumpjumpa

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Specialized-SX-Trail-Frame-2008-/290496741463?pt=UK_sportsleisure_cycling_bikeparts_SR&hash=item43a2f48057#ht_562wt_1059
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Émmeg most adtam át egy dvd-t egy csomó bringás zenével Melonnak:)...

Kszen képétõl sikítok:D!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

aj néha van ilyen:)

amugy is kevesebbet akarok inni/bulizi...hulla fáradt vagyok nem lett volna jó

De hogy ezt pont most kell elkezdeni!:o

Szifon! Ez jó:D:D

Novák sajtot fogyasszatok!