Ma is megvolt a dolog, Tomi és sok Pécsi volt fent, AKPH/NKS,Grand Master Flesh kurva nagy volt,még kis spontán bérk téma is volt Saiidékkal meg a táncosokkal..GMF nagyon nagyon durva szetett rakott..bokalefosás,közbe pörögött a VIP Yeti /deci a finnlandia és ami a pohárba fér monster/ koktél, Das Fx piti volt..egy szar langyos szettet csinált,ott is hagytuk... Adam Freeland,Stanton Warriors meg Palaotai azért nagyon durva volt,persze be is csiccsentettünk du 2kor rendesen......dj-is voltam ma vicces téma.na jó kb 5-6 számot raktam....voltam a 34méter rámpa tetején havat pakolni zsákból ki a liftbõl,biztosíts beülõ nélkül /beszartam minden széllökésnél kb/ amit kocsival hoztunk a Hó Showról zsákokba . most hazaestem Bp hullpózba Pannónia sajtot majszolok
Pécs hiányzik.....nagyon bánom h kihagytam a bulit...
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp” 66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
hát ez a nikolai talán eddig a lexebb a fajtájából amit eddig láttam,,
tegnap edzésen odabasztak 1,5 méterrõl a földhöz, jjövö hét végén meg OB döndõ. Kitûnõ idõzítés alig birok járni.
jaj felni ,jaj nénipopó, jaj minden.. érzékborzolás in progress
szép napsütést, meg tekerést aki teheti.. .én melózok a betevõért. 7 év vállalkozás után . nice kilátások.
Roni Size valami geci durva szettet rakot...még most is rezonál a fejem a helyén..a rámpa még mindig durva a csajok meg fullosok..nagyon...NAGYON...
csak ez a baszott 12óra meló ne lenne...kicsit lehúzós hogy a 9x X-Games gyõztes tud normális hangnemben beszélni,kérdezni,viselkedni,elviselni a másikat ha fennakadás van,csak az a pár magyar szarrásztároltkakadukenõcs /tisztelet a kivételnek/ bazdmegold,meg dobálja a léced/deszkát mint valami hisztis kis pina..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp” 66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Jah, tegnap a fodrász megállapította, hogy kopaszodok. Aztán röhögcséltünk azon, hogy ha majd a fejtetõmön már nem lesz haj, akkor féláron csak körbenyír
Meg annyira még nem vagyok öreg, mert a fülemben még nem burjánzik a szõr.
A kopaszodásra meg jövõ héttõl megint kezdem a hairclinic kúrát asszem. A nyáron több hónapon keresztül szedtem (még fesztiválokon is!), és kezdett javulni. De amint abbahagytam visszaesett.
nekem meg ma 10 éves a fiam! : )
tegnapelõtt meg 7 éves volt a pizza.
a nem létezõ idõ múlásának jelei.
meg nagy közös halucináció amit valóságnak nevezünk...