Strandolni is kell nem csak tekerni! Vállam piros ,zacsim rancos!

háromszög legelején, a gyökeresen sikerült perecelni, jól odakoppintottan vhogy a herémet a vázhoz közben. nem volt jó. 10 perc magas hangon való káromkodás után örömmel láttam, hogy megvan mind2 herém, és csak 2 továbbra is. a telefonom kijelző kerete viszont egy kicsit megrepedt/nyomódott a hátiszákban. aztán meg defektet kaptam tettye fölött. szóval nem az volt életem tekerése.
a 32fokról meg annyit, hogy nem gáz tekerni így sem. benn az erdőbe sokkal jobb, csak több vizet kell vinni és kész. 20 fokba is szarrá izzadom magam... szóval pudingok vagytok ;-D
szellőztetni meg nem szabad nap közben ilyenkor, ki kell nyitni este, és reggel 7kor becsukni.
Edited by Magoo, 2014. June 09. - 18:38.
Hát én ma se mozdultam ki, és ebben a 32 fokban nem is fogok!
Amúgy a rendes árnyékolás se ér semmit, ha beengeded a meleg levegőt. Napközben nem okos dolog szellőztetni, de amint lemegy a nap ki kell nyitni minden ablakot. Télen se "fullad" meg az ember, pedig ugye akkor sincs nyitva az ablak folyamatosan
Szerintem anyádnak van igaza!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
ha ma igen,akkor vlamiokr kora este..
mentem egy anna-kerti-malomvögy-belváros-pálosok kört, azt hittem elég a fejem..pedig kisbriga 5bar léghűtés, papucs atlétában..
nekem ez már túl meleg, nem esik jól semmi..
de holnap ha minden jól megy érkezik a medanszié a teraszra
Anyummal komoly vita megy a becsukva minden és leredőnyözve és a minden ablak-ajtó nyitva minimál rés a redőny alatt hogy legyen légmozgás témában, hogy van elviselhetőbb a lakásban..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Edited by Napkin 001, 2014. June 08. - 20:42.
vágott-patakmeder etalon továbbra is!
Attusnak nesze:
http://www.aliexpres.../924259790.html
ez meg szar ügy, le kellett volna fullasztani szvsz...:
http://auto.indavide...l_de_nem_veszes
Edited by Magoo, 2014. June 08. - 17:42.
Ugyan nem mentem sehova, de legalább a DH izgalmas volt!
én majd koraesete...beugrott egy rokonozás, amiről nem nagyon volt szó.......
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
találjuk ki, mennék! csak szerintem délioldal bukó most
Szerintem én délelőtt megyek egy gyorsat, mert a Helga dolgozik, délután meg nézek Vk-t!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Holnap lesz Palkonya, lehetne menni strandolni, és még VK is lesz délután. Dehogy megyek a nagy melegbe tekerni
Na jó, ha nem megyek se Palkonyára, se strandolni, akkor VK előtt még az is lehet, hogy megyek valami gyorsat. Úgyse voltam még innen semerre, csak munkába...
Edited by Napkin 001, 2014. June 07. - 21:17.