Mivel méred a heart-rate-et? Pont nézegettem ilyeneket de nem tudom mit érdemes. Ehhez prémium endomondó kell amúgy?
Edited by butcher51, 2014. June 14. - 21:00.
Mivel méred a heart-rate-et? Pont nézegettem ilyeneket de nem tudom mit érdemes. Ehhez prémium endomondó kell amúgy?
Edited by butcher51, 2014. June 14. - 21:00.
Megy valaki a városba? Mer én asszem inkább itthon lazítok...
Az ebéd utáni pihenés még jó volt, de a kerti munka már rendesen lefárasztott. Jövő héten úgyis fishing, iszok akkor majd eleget. Pedig jó lett volna kicsit benézni még Amperba is. De félek hazajönni gyalog már annyira nem lenne jó ![]()
én meg ide látogatok holnap
http://www.schoeckl-...il-area/trails/
a villámlóseggű madárkát a logóban nem igazán tudom értelmezni btw:)
Edited by dhog, 2014. June 14. - 13:11.
Ja, én is megyek holnap erre a hegyikerékre, aztán majd este lazítok ![]()
Holnap estében benne lennék - ha még élek a végére!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
holnap a komlói különítmény 9kor startol a hegyikeréken. az 50es távot nyomjuk, sörrel, nagybicajjal, ha esetleg van valakinek kedve.
Hello!
Holnapi Hegyikereket (30km) ki nyomja meg a bandabol? :-)
Shoshin, Adrian meg en biztosan indulunk.
szeretnék menni, de nemtom lesz-e erőm fölkelni. ma szülinapos sütögetés lesz+30 valahány liter banános sör a művészből. ha mégis sikerül indulni, akkor a rajt legkésőbbi pillanatában fogok odaérni. asszem.
Kéne menni városba! Kipakolás van, sok fasz meg otthon töttyed a foccci előtt. Ergo kipakolás van.
És melyik este gondoltad? Péntek, szombat, vasárnap?
holnap a komlói különítmény 9kor startol a hegyikeréken. az 50es távot nyomjuk, sörrel, nagybicajjal, ha esetleg van valakinek kedve.
Kávé + schranz techno megamix + kávé = szorgalmas ügyintéző
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Kéne menni városba! Kipakolás van, sok fasz meg otthon töttyed a foccci előtt. Ergo kipakolás van. ![]()
Aktuális civil
akkor a következő lépés egy rendes pedál és egy cipő beszerzése?
Igen igen, + az első pár eldőlésen túlesni ![]()
Jó reggelit sporttársak!
Hát, ami itt van Villányban, az elég meredek!
Fák kettétörve, minden tiszta levél, fekszenek a növények, cserépdarabok az úton! Aszondják armageddon volt... De olyan, hogy a rendezvény téren a pergolás lószart is kidöntötte... Meg olyan fákat, amiket nem is tudtam, hogy vannak...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Sziasztok!
Na köszönöm a tippeket, végül is ő lett az áldozat, pedálba volt, alu+karbon, ultegra set-el. Mivel nem értek hozzá nekem űrtechnikának tűnik, már csak a kilométereket kell tolni bele ![]()