Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2014. június 16. - 21:21

Írta 2014. június 16. - 20:10

Jah, aszittem akut és bringázni kell valami... Vagy mittomén mit hittem !
Shoshi módosította - 2014. június 16. - 20:10
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2014. június 16. - 19:57

új régiiskolás hiphopkodás
és végre újra meló..hiányzott már, de ugrottak a napközbeni tekerések
Monitorból mit érdemes venni? Használtan keresek valamit 20" környékén.
Ezen morfodnírozok, egy régebbi cinemad. ez még a kezelhető méret, a többi hatalmas.. Ezt tudja hogy, kb 40 körül mérik már használtan :
Apple Cinema Display 20”
Aluminum (DVI) - M9177LL/A - A1081
Felbontás: 1680X1050
Csatlakozók: DVI, 2 db USB, 2 db firewire 400
Vagy más ötlet?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2014. június 16. - 18:31

Jah, új kell, de kösz (egyébként 43as minden cipőm). Szerintem rendelek egyet neten.
Úgy néz ki végre megoldást találtam az XT fék légtelenítésére, a régi hfx9-hez való készlettel megoldható, és akkor nem kell megvenni a buzi drága shimano műanyag tartályt!
Írta 2014. június 16. - 08:23

Ok!
Van egy 42-es Globe-om, bringáztam benne, de még használható... a talpát asszem megmarta kicsit a pedál, mert még taposóval használtam.
Írta 2014. június 16. - 07:02

Írta 2014. június 16. - 07:00

Bringázni kell a cipő Magoo?
Írta 2014. június 16. - 00:01

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2014. június 15. - 21:09

nekem ma elég össze-vissza napom volt, de végül lett egy órám tekerni, úgyhogy legalább egy tornyot nyomtam ma.
akarok cipőt, de egyszerűen Pécsen nincs rendes deszkás cipő. Kb. csak az Offshop-ba van az árkádban, de ott csak főleg DC, és abból is a csúnyábbak. Nekem meg inkább a Globe, vagy az Etnies jönne be...Szerintem ha járok Pesten, ott kell megoldanom.
Írta 2014. június 15. - 16:01

hát megjártam a schöckl-t, arra jó volt hogy szembesüljek azzal, hogy nem itt kellett volna felrakni először az spd-t. le is vettem az első kör után. amúgy durva a downhill része, volt ahol spd -vel le se mertem menni, annyira meredek és beláthatatlan és sziklás volt.
a harmadik körre már jó lett a tempó, hoztam a többieket nagyjából - nem kellett szégyenkeznem ennyi kihagyás után sem.
viszont rájöttem, hogy ez már nem az én sportom. se időm rá, se energiám. a pénz is tényező lett, úgyhogy megválok a nagyvastól.
lehet hogy építek én is egy am-endurót, de majd csak jövőre. addig kisbringa.
hát ez van.
video is van, btw. majd felrakom este
Írta 2014. június 15. - 15:33

Le Mans-i verseny kibaszott jó volt.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2014. június 15. - 13:38

Írta 2014. június 15. - 10:57

Részemről vagy egy panoráma, vagy országút ebéd után, úgy kb. 13:30-tól...
Írta 2014. június 15. - 10:13

balaton jó, azt nem is mondom, sörös cégnél melózni, úgy hogy nem vagyok nagy sörös meg vicces
78Km/h hogy jött össze?? o_O
város semmi extra, amper házibuliba ment (csak mi voltunk) nappaliban hajnalban nagyon fincsi bakelitről jazz-funk-hiphop ment most meg ennyi
kéne egy kisebb tányér? vagy gecire elkezdeni guggolni
van nálam ilyen céges ipad, hát nagyon raj szarás közben arról netezni
albertfish módosította - 2014. június 15. - 10:13
- Chicken és mof kedveli ezt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2014. június 15. - 08:32

De Szekszárd, Bodri borok sem voltak kutyák!

Ma valami, valaki délután! ?

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2014. június 14. - 23:08

Hát nagyon megindultunk az elején, aztán ahol bírtam tekertem, meg toltam ahol már nem ment a tekerés. Meg is lepődtem, hogy fél óra alatt a toronynál voltunk. Nekem az elején a szintidőbe való beférés volt a cél, de ezután úgy gondoltam, hogy megyek amennyire csak bírok, aztán meglátjuk. Felfelé azért mentek el mellettem, de lefelé már nem
Kevesebb, mint másfél óra alatt lent voltunk Orfűn, de minden finomkodás nélkül. Tubesről a dózerúton, Vágotpusztától is a dózeren. Kicsit persze így "száraz" volt a tekerés, de egy patakmeder azért túl sokat kivett volna belőlem, és próbáltam beosztani az erőmet. Meg aztán nem is az volt kijelölve
Orfűről visszafelé mondtam, na ezt a tempót kell tartani, és ha ugyanennyi alatt visszaérünk, akkor 3 órán belül lesz az idő és az kurvajó.
Azért Vásáros úton fölfelé nem volt őszinte a mosolyom, utána Petőc aknától elég sokat toltam felfelé. Akkor jöttem rá, hogy kéne rátekerni kicsit rugóstagra, hogy könnyebben tudjak tekerni, és utána kicsit jobb is lett. De persze Jakab-hegyen elfelejtettem visszaállítani, és elég rázós volt úgy lefelé (főleg, hogy a gumik is jó keményre voltak fújva).
De ezek a speciális emberek mentek előttem, és tartani kellett a tempót, mert hát na. Mondjuk brutálisan köves most így eső után az Éger-tetőre vezető út.
És amikor megláttam Tecánál, hogy ráírták a papíromra, hogy beérkezés 11:48, na akkor eléggé meglepődtem
Amúgy jó volt, meg szép minden. Rendesen jelezve az útvonal, Orfűn pl. banán, célban zokni (vagy kulacs), csoki, kitűző.
- Chicken és mozsafsik kedveli ezt
Írta 2014. június 14. - 22:32

jja, fasza volt! panorámán szerintem egész faszán mentem, de legalábbis kurvára élveztem! noés a TT-sek? jöhet az élménybeszámoló! sajnálom kicsit, hogy nem mentem, de azért így is eléggé tetszett a nap.
- Chicken kedveli ezt
Írta 2014. június 14. - 21:38

mi egy olyat voltunk, hogy lapis-vágottpuszta-orfű-szuadó-patacsi mező-petőc akna-jakbhegy-panoráma-vörösferi.
az igazi szopás pedig még a panoráma előtti kövesen kezdődött: felütöttem az első gummát, gyorsan elő is kaptam a pótbelsőt, amit előzőleg már megfoltoztam a Csaszi által istenített topeak matricával. pár száz méter után leeresztett. belső ki, ez bizony a foltnál ereszt, de arra gondoltunk, hogy hátha nem volt megfelelően megcsiszolva a belső, úgyhogy a másik belsőmet is megragasztottam vele. már éppen akartam visszarakni a kereket, amikor hirtelen leeresztett. igen, megint a foltnál engedte el. jóvan, akkor Mof előkapta a tip-top készletet, megragasztottuk, összeraktuk, és pumpálás alatt ez is elengedett...mivel előzőleg a topeak folt már összegecizte a felnit, ezért a tip-top ragasztó nem akarta összevulkanizálni...úgyhogy rommá csiszoltuk a belsőt, és megragasztottuk, és ekkor végre jó lett. csak egy másfél órát basztunk el vele kb...közben Mettyú a másik belsőmben 2db kábelkötözővel elzárta a levegő útját. gondoltuk ZS tervnek jó lesz. egyébként felfújtuk és jónak tűnt, szerintem hazaértem volna vele :-)
ezt leszámítva jó volt a mai menet! (panorámát ismét nem tudtam megszeretni)
Írta 2014. június 14. - 21:22

Mivel méred a heart-rate-et? Pont nézegettem ilyeneket de nem tudom mit érdemes. Ehhez prémium endomondó kell amúgy?
Ilyen van összepárosítva a telefonnal
Prémium nem kell még hozzá, de ahhoz hogy a zónákat rendesen kijelezze már kéne. De nekem most egyenlőre jó ez így is. Mondjuk nekem Pro van (fizettem érte), de lehet egyszer beruházok a prémiumra is.
Írta 2014. június 14. - 20:58

Mivel méred a heart-rate-et? Pont nézegettem ilyeneket de nem tudom mit érdemes. Ehhez prémium endomondó kell amúgy?
butcher51 módosította - 2014. június 14. - 21:00